سلام
عصبانیتون کرده ها!!!
این که میگید یک سری حروف عجیب و غریب نشون میده نشنونه از این داره ولتاژش که بهش دادی زیاد stable نیست .
بهش چند ولت دادید ؟
و از کدوم ماژول a6 دارید استفاده می کنید.
آنتنش رو وصل کردید دیگه درسته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و تشکر بابت پاسخ
آخه واقعا چبز مسخره ای به نظر میرسه. چیزی که روال مشخصی نداشته باشه واقعا اعصاب خورد میکنه.
به من بگید 1000 خط کد بنویس و دیباگ کن ولی با این مشکلات کاری نداشته باش. آخه دیتاشیت درست حسابی هم نداشت. من از مدل A6 Ai Thinker (Goouuu_A6) استفاده میکنم.
با کلی دنگ و فنگ دیتاشیتش رو یافتم. خودش گفته (البته به زبان عزیز چینی:) ) که ورودی میتونه تو بازه 5 تا 28 ولت باشه. و بعدشم گفته که به صورت دیفالت از هر آداپتور موبایلی میتونید استفاده کنید و این مزیتش نسبت به SIM900 هست.
من هم از آداپتور 5 ولت (1.8 آمپر) استفاده کردم. آخه LED خود ماژول روشنه و نوسانی نداره.
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام
منم دوتا از این ماژول رو گرفتم
مشکلم اینه وقتی ماژول رو روشن میکنم یه چیزایی به پورت سریال میفرسته ولی نمیتونم چیزی تایپ کنم و بهش دستوری بفرستم
به نظرتون مشکلش از کجاست
دوستانی که این مازول رو راه اندازی کردن بیزخمت نمونه پروژه بزارن بقیه استفاده کنن
ممنون
آقا یه چیز جالب
اعصابم خورد شد چندین بار پشت سر هم تند تند دستور at رو تایپ کردم یهو دیدم داره بدبخت ok میده
انقدر جالب بود برام که چی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا یه مشکل جدید
بود ریت رو روی 9600 میزارم دفعه اول تنظیم میشه ولی وقتی ماژول رو روشن خاموش میکنم یادش میره انگار
دستور at&w رو هم برای ذخیره تنظیمات میزنم ولی باز دفعه بعد که ماژول رو روشن میکنم انگار فراموش میکنه
دوستان کمک کنید لطفا
آره
منم نتونستم با at&w بادریت رو سیو کنم روش
برای این که خلاص شم و کدم جواب بده میام تو ستاپ تو یه حلقه while تند تند پشت سر هم At میدم تا زمانی که رو بادریت 9600 بهم ok برگردونه.
وقتی اوکی رو برگردونه روی این بادریت یعنی روی 9600 ست شده .
کار جالی نیست اما جواب میده .
سلام
برنامه ای که فرستادین جواب داد
خیلی ممنون
اگه ممکنه برنامه دریافت sms و نمایش اونو هم بزارین
خدا خیرت بده
سلام
لطفا یکی کمک کنه
این دستور رو که میزنم فقط شماره و تاریخ پیام رو برمیگردونه و متن پیام رو برنمیگردونه
SIM800.print("AT+CNMI=2,2,0,0,0\n\r");
ککککککککمممممممممممکککککک ککککک
کسی نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان بعداز اوکی کردن ولتاژ بایدماژول رو روشن کرد بادکمه ی pwr key .این دکمه کجا هست رو ماژول؟
سلام کسی تا حالا با این ماژول mms فرستاده ؟
آیا امکان فرستادن تصویر با این ماژول وجود داره ؟ لطفا راهنمایی کنید چون داخل دیتاشیت بعضی قسمتا چینیه و مطلب زیادی هم نیست
باتشکر
سلام اگه بخواهم پیام بفرستم باید از کدوم دستور استفاده کنم ؟
سلام خسته نباشید .
کسی تا حالا با این ماژول موجودی شارژ گرفته ؟ بعد اینکه کامند های ussd رو میزنم نتیجه کد رو درست نمیده .
اگه کسی میدونه حتما کمک کنه .
با سلام من این این ماژول رو چند روزه گرفتم بار اول تونستم باهاش پیامک ارسال کنم ولی دفعات بعد ماژول رو با موبایل شماره گیری میشه ولی وقتی rx و tx برد آردوینو رو بهش وصل میکنم دیگه در دسترس نیست و کاری انجام نمیده همچنین وقتی به مبدل usb to ttl وصل میکنم تو terminal چیزی ارسال یا دریافت نمیکنه لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
با سلام.نکته ای هست که دوستان فراموش نکنن.و این هست که حتما سیم منفی ماژول رو به منفی آردوینو وصل کنید.
یافتم بنظر من مبدل منطقی باید بین این دو ادرینو و gsm قرار بگیره من دوجا این دیدم نظرتون چیه .ترو جون این مدیر این انجمن زودتر اعلام کنید
سلام خدمت دوستان
من این ماژول رو خریداری کردم.
با دستورات راحت میتونم http رکوئست بفرستم و هر کاری بکنم.
ولی مشکل من اینه که گاهی وقتا خودش ریست میکنه و در ریست نویز و پارازیت شدید به دستگاه های اطراف میاندازه مانیتور تصویرش میره میاد، تلوزیون پارازیت میندازه.
سلام خدمت همه
فایل پیوست 3885
من این ماژول رو از افتاب رایانه خریدم و از طریق مبدل سریال به کامپیوتر وصل کردم.
اتصال پایه ها:
rst با یک مقاومت یک کیلو اهم به زمین
int به 5 ولت
power به 5 ولت
در ابتدا پیامی که از ماژول به کامپیوتر داده میشه اینه:
و بعد از این هر پیامی که من به ماژول میدم عینا تکرار میکنه و برام میفرستهکد:AT
Ready
AST_POWERON
+CREG: 2
Call Ready
+CREG: 1
مثلا اگه بنویسم AT ماژول هم جواب میده AT
کسی از دوستان میتونه کمک کنه.
راه حل رو فهمیدم باید از نرم افزارهایی مثل Hyper terminal استفاده کنم که خودشون آخر هر خط دستور carriage return رو ارسال میکنن.
جالب اینجاست که سایر نمادها مثل ctrl+z رو هم میشه مستقیم به این نرم افزار وارد کرد.
آخر هر کامندی که میفرستی باید اینتر هم ارسال کنی تا ماژول کامند رو قبول کنه
برای خیر فعال سازی اکو(تکرار پیامها) کامند ATE0 رو ارسال کن
سلام من یک پست جدید برای گرفتن اعتبار با سیم کارت همراه اول نوشتم اما متن پست نشون داده نمی شه علت چیه؟
مشکل حل شد http://forum.arduino.ir/8/21/5128.html
کاری که ما انجام دادیم:
1.INT به VCC
2.ماژول موقع استارت شدن نیاز داره تا پین PWR چند میلی ثانیه 1 باشه بعدش مهم نیست
3. برای ریستارت ماژول پین RST رو باید حدود 3 ثانیه به VCC وصل کنید(با مقاومت 1 کیلو و در حالت ایده آل به یک NMOS ) بعد به زمین تا ماژول هارد ریست بشه تو ترمینال همچین چیزی میبینید:
در ضمن ما با آداپتور 5 ولت 1.3 آمپر راش انداختیم تا الان مشکلی نداشتهکد:AT Ready
AST_POWERON
الان وقتی میخوام اس ام اس بفرستم تو استپ اول باید بفرستم:
ولی اررور بر میگردونه:کد:at+cmgf=1
باود ریت رو عوض کردم به 9600 سیم کارت هم تغییر دادم به همراه اول فرقی نکرد!کد:at+cmgf=1
error
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
متاسفانه مشکل از شکاف سیم کارت بود. اصلا فکر نمیکردیم این اسلاتش فقط یک طرف میخوره!
اینطوری باید بذارید:
فایل پیوست 3907