فکر میکنم خیابون تهرون به سمت حرم پاساژ رضا گیر بیاری
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان من هم دنبال درست کردن یه پرینتر سه بعدی هستم.
دارم شروع میکنم امیدوارم بتونیم با هم پیش بریم.
کارتون عالیه.
سلام دوستان
من تازه با این انجمن آشنا شدم تخصصم در زمینه ماشین آلات کنترل عددی
سی ان سی هستش تو زمینه طراحی و ساخت دستگاههای سه ؛چهار و پنج محوره روتر و همچنین لیزر برش و حکاکی به صورت حرفه ای فعالیت دارم
الان هم رو یه روتر 4 محوره فول اتوماتیک ( سنتر ) برا شیشه کار میکنم در زمینه سیستمهای انتقال نیرو با لقی های بسیار پایین یا زیرو بکلش
LMGuide , Rack and inion,Bearing Shafts and ... بعلاوه سیستم های کنترل حرکت امری باشه در خدمتم
با سلام به همه دوستان
با کمی مطالعه متوجه خواهید شد بهترین گزینه خرید یک پرینتر اماده هست
چون متاسفانه باید عرض کنم با امکانات موجود در کشور عزیزمون و همچنین روحیه همکاری در اقشار مختلف(که بر ای ساخت نیاز هست و متاسفانه همه نگاه بازاری دارن)
ساخت پرینتر خیلی خیلی وقت گیر تر و پر هزینه تر از خرید اون در میاد و البته بسیار بی کیفیت تر هم در میاد متاسفانه
عمده دلیل لون هم همونطور که عرض کردم اینه که همه اعم از تراشکار و ..... فقط و فقط به فکر راحتی و سود خود هستند و متاسفانه به کار و کیفیت بی توجه
بنده خودم 2 سال در این زمینه فعال بودم اما به نتیجه مطلوب نرسیدم
به امید روزی که بستر و زیر ساخت فرهنگی ساخت و تولید در کشور عزیزمون جا بیفته
البته از نظر مبحث اموزشی هر سوالی بود در خدمتم
راستش عموی من خواست و تونست!
اینم لینکش:
DIY delta 3D printer using low cost recycled parts
و همین طور اعضای دیگری هم تو همین تالار اعلام کردن که ساختن و عکساشو گذاشتن!
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
گمان می کنم کمی دچار اشتباه شدید
من هیچ کجای حرفام نگفتم( نمی توانید )
بلکه گفتم با توجه به هزینه - زمان و بازخورد تجاری اصلا مقرون به صرفه نیست
من دو سال و چند ماه روی همین مبحث به صورت کاملا جدی و تخصصی و البته با نگاه تجاری فعال بودم
و در پایان به این نتیجه رسیدم که خداوند جهان را خلق کرد و فرمان خلق مابقی وسائل را به چینی ها داد:)
وقتی میشه با 3 تومن یه چیز خوب خرید چرا باید وقت گذاشت و 4 تومن هم هزینه کرد و یه چیز بد ساخت
باز هم میگم هر سوال و کمکی بود من در خدمتم اما فکر اختراع مجدد چرخ نباشید
خیلی بهتره که نو اوری داشت تا کپی کاری
اما باز هم اگر کسی از دوستان وقت و هزینه براشون مهم نیست تا جایی که بتونم در خدمتم از اکسترودر گرفته تا فیلایمنت و heatbed و....
بر قرار باشید و پر توان
برادر من مگه جنگه 4 تومن برای fdm شما فقط بگو چطور حساب کردی با دو سال تحقیق
من پرینتر خودم رو با 5 تومن درست کردم با تکنولوژی dlpکه نمونه خارجی با حداقل 250 میلیون هست الان هم یه دونه دیگه دارم میسازم که نمونه خارجی اون حدود 500 میلیون هست که فکر نکنم بیشتر از 10 تومن اب بخوره
اگر دوستان چینی رو هم بگی همین که من ساختم رو با خیلی کیفیت پایین تر حداقل 7000 دلار میدن که کارایی هم نداره
ولی من باهاش چند ماه هست کار میکنم و مثل نمونه المانی کار میکنه با همون سرعت و کیفیت
هر کسی هم شک داره میتونه یک نمونه با دستگاه المانی یا ایتالیا یی بزنه و بیاد اینجا من براش جلوی خودش همون رو بزنم مقایسه کنه....بدون دخالت دست:d
fdm که خیلی کم خرجه فکر کنم با 1 تومن سر و تهش هم بیاد با همون کیفیت و دقت همه لوازمش هم بیشترش تو همین فروشگاه اینجا هست
آقا کار نشد نداره.
منم دارم کار میکنم یکی بسازم.
دوستان هم قرار کمکمون کنند انشالله.
روی کمک من هم میتونی حساب کنی ........اگر کاری ازم بر بیاد
سلام.
این یه سایت فرشگاه موتورهای dc step servo و خیلی چیزای دیگه که فروشنده اش هم آدم با اطلاعاتیه.
بزرگترین سایت فروش قطعات الکترونیک و رباتیک
آقا این درایور کارش چیه ؟
درایور استپر موتور Reprap
همون میکرو استپ موتور پله ای هست ؟
جریان و ولتاژ کاریش چقدره ؟
من که همچنان منتظر اکسترودر هستم حوصله ساختنشم ندارم
آقا عزراییل این فامیلتون اکسترودرشو دستی ساخته بودن ؟ اگر آره قطعاتش چیا بودن ؟
اون فامیل من نبود ...ظاهرا عموی جناب yosoufe است
اگر دنبال دردسر نمیگردی امادش رو بخر
بچه ها به جز استراکچر و مکانیکش (که احتمالا می شه از یک CNC سه محور استفاده کرد)
سیستم کنترلی با چی هست .
یعنی می شه یک اکسترودر را بست جای اسپیندل یک CNC و با همون Mach3 ازش جواب گرفت
بخش hot-end شو از هلند خرید از شرکت فلیکس 3دی! بقیه شو با ورق آلمینوم و یاتاقان و ... درست کرد.
شاید بشه! ولی فراموش نکنید که اکسترودر خودش یه استپر موتور داره که باید اونم کنترل بشه! و با یه اسپیندل ساده که همش داره می چرخه فرق داره! یه جاهایی اکسترودر نباید چیزی بده بیرون! گاهی هم باید کمی بالعکس بچرخه که تلفات کمتر باشه و کار تمیز شه!
بله حتما میشه جواب گرفت
فقط یک نکته که هست اینه که شما بجز سه محور که دارید در جی کد هاتون یک محور Aهم دارید که همون استپ موتور روی اکسترودر هست که دوستمون yosoufe گفتند که روند تزریق متریال رو کنترل میکنه
چند خط اول یک خروجی کد برای mach3رو براتون میزارم که بهتر متوجه بشید
G21 ; set units to millimeters
M107
M104 P200 ; set temperature
G28 ; home all axes
G1 Z5 F5000 ; lift nozzle
M109 P200 ; wait for temperature to be reached
G90 ; use absolute coordinates
G0 Z0.500 F1800.000 A-1.00000
G0 X92.440 Y92.820 F7800.000
G0 F1800.000 A0.00000
G1 X93.020 Y92.260 F540.000 A0.05091
G1 X93.450 Y91.920 A0.08552
G1 X93.900 Y91.620 A0.11968
G1 X94.610 Y91.240 A0.17053
G1 X95.370 Y90.940 A0.22212
G1 X95.890 Y90.800 A0.25613
G1 X96.420 Y90.690 A0.29031
G1 X97.230 Y90.610 A0.34170
G1 X102.770 Y90.610 A0.69153
G1 X103.580 Y90.690 A0.74293
G1 X104.110 Y90.800 A0.77711
G1 X104.630 Y90.940 A0.81111
G1 X105.390 Y91.240 A0.86271
G1 X105.870 Y91.490 A0.89688
G1 X106.330 Y91.770 A0.93088
G1 X106.770 Y92.090 A0.96524
G1 X107.180 Y92.440 A0.99928
بله بچه ها درست می گین ، واسه کنترل استب موتور چهارم که مال اکسترودر هست هم باید کدنویسی بشه
خوب سوال اینجاست که این 4 تا اسپ موتور را چطوری کنترل و کدنویسی کنیم ( سه تا استپر متصل به سه محور xyz ) و استپ موتور هم مال اکسترودر
با فرض اینکه همه استپرموتورها درایور دارند و از طریق ماچ 3 کنترول می شن . این کدنویسی برای پرینتر سه بعدی به چه نحوی و توسط چه نرم افزاری انجام می شه ؟
نرم افزار های اماده زیادی هستند که این کار رو برای شما میکنند ...اگر نخواهید خودتون یکی بنویسید
مثلا این کد هایی که من نمونه براتون گذاشتم رو با slic3r ساختم که برای mach3 هم خروجی داره
سلام
برو پاساژ مهتاب نوژان یا الکترونیک حمید
http://reprap.org/wiki/File:Jhn_md_b...ter_nozzle.jpg
شما میتونین خودتون اکسترودرو نازل و درست کنید کاری نداره
تو you tube کلی فیلمه که به روشهای مختلف درست کردن
با سلام.
آقاییون من یه چند وقتی هستش که روی ساخت پرینتر 3 بعدی کار می کنم. اطلاعات خوبی هم از این ور اون ور جمع کردم.
من توی بخش مکانیکی مشکل چندانی بر نخوردم. با تحقیقاتی که من کردم اگه از اکسترودر آماده استفاده کنیم دقت دستگاه و کیفیت قطعات مطلوب تر به دست می آیند
برای بخش کنترلی دستگاه از برد RepRap استفاده کردم و سپس این برد بر روی برد Arduino mega 2560 نصب می شود. و بعدش این برد به پرت USB متصل شده. حالا تنها مشکل code های بارگذاری شده بر روی 2560 هستشو همچنین مرتبط کردن آن با کتابخانه G-code. از دوستان کسی در مورد گیرآوردن این کد ها چیزی می دونه ؟ یا نه
در آخر بگم که از همه بچه هایی که این قسمتو فعال نگه داشتن تشکر می کنم.
slic3r که در پست قبلی توضیح دادم فکر کنم کد هاش مشکلی نداشته یاشه البته نرم افزار زیاد هست
اونطور من تحقیق کردم خود Arduino نرم افزار مربوط به خودشو داره که میشه از سایت دانلود کرد. چون 2560 باز هستش میشه به راحتی روش برنامه ریخت. البته من فک می کنم فقط با نرم افزار خودش میشه این کارو کرد
سلام
کلیه دوستانی که تا اینجا در این تاپیک مشارکت کردن می تونن درخواست بدن و یک کیت کامل پرینتر سه بعدی پروشا ( Prusa ) رو به قیمت 2.900.000 تومان خریداری کنند، قیمت اصلی این کیت ها 3.100.000 تومان هست. برای اطلاعات بیشتر با شماره 09124494287 تماس بگیرید
سلام من دوباره اومدم این چند وقته در گیره امتحانا بودم تازه قرارم بود با آقای نجفی تماس بگیرم ولی نشد از همینجا ازشون عذر خواهی میکنم و میگم که واقعا شرمنده ام :o :( (البته یک بار ساعت 12 زنگ زدم یه خانومی برداشتن گفتن آقای نجفی نیستن)
دیشب که داشتم تو سایتا میگشتم یه pdf ساخته پرینتر 3d پیدا کردم که قبل از اینکه تو فکره ساخته پرینتر 3بعدی باشم دیده بودمش ولی خوب اون موقع استفاده نکردم ازش که دیشب شانسی گیرش آوردم pdf فوق العاده ای هستش من که خودم میخوام کم کم شروع کنم پلاتراشو بسازم و خودم دست به کار شم
و از اون pdf هم حتما استفاده میکنم در زمن جاهای مهمشم ترجمه میکنم میزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنم
فعلا خودشو میزارم امید وارم مفید باشه :) البته حجمش یکم زیاده واسه همین تو سایته خودم آپلود کردم که راحت تر باشین واسه دانلود
لینک دانلود
سلام. من تازه با این بخش آشنا شدم. من هم در حال ساخت پیرنتر سه بعدی هستم. تقریباً 50 درصد کار رو پیش بردم . اما با مشکلاتی روبه رو شدم. از انجایی که من دانشجوی ارشد معماری ام آشنایی زیادی با الکترونیک ندارم. من یک سری ستپر موتور دارم. می خواستم ببینم آیا می شود با درایور a4988 این ستپر ها را که ولتاژ های مختلف دارند با درایور مذکور بر روی رمپ 1.4 کنترل کرد؟ اگر خیر. در صورتی که استپر های همسان بخرم با ولتاژ 5 ولت برای مثال . باید منبع تغزیه 5 ولت برای موتور های 5 ولت بخرم و منبع تغذیه 12 ولت برای هیتر ؟؟ آیا مشکلی برای رمپ 1.4 ایجاد نمی شود؟
سلام دوست عزیز کارت عالیه اگر اطلاعات کاملتری راجع به hot end داری برام بفرست تا کمکت کنم من یه سررشته ای توی کارهای المنت ها دارم.
email: mfkh1987@gmail.com
سلام دوستان، هیچ کدوم از شما پروژه هاتون به نتیجه رسید؟
من تازه مشغول شدم امیدوارم نتیجه بده
با سلام. دوست عزیز توی برگه مشخصات درایور موتورت نوشته شده 35ولت 2 آمپر رو میتونه ساپورت کنه. شما با همون منبع 12 ولت هم میتونی موتورهاتو درایور کنی. چون از درایور میکرو استپ استفاده میکنی نگران تطبیق ولتاژ تغذیه با ولتاژ کاری موتور ها نباش فقط جریان مورد نیاز موتورها مهمه که درایور بتونه ساپورت کنه.
سلام ، به دیتاشیت نگاه نکنید زیرا اطلاعاتش برای این کار نیست . اولا . دوما کل جریان رو بهش ندید ، چون وقتی 2 coil با هم روشن میشن موتور داغ میکنه . با مولتی متر مقاومت رو حساب کنید و با فرمول جریان رو حساب کنید .
اگه نمی دونید چه سیمی چی هست :
1- در 5 سیمه ها : به 6 سیمه تبدیل کنید (با کاتر اتصال 2 تا رو جدا کنید از روی بورد) و مراحل بعدی رو برید
2- برای 4 و 6 (و 8) سیم ها :
اولا ، بعضی موتور های unipolar توانایی bipolar شدن ندارن پس internal wiring رو ببینید . میتونید روشن کنید موتور رو با درایور ، اگه موتور دود آبی داد نشانه این هست . و احتمالا میسوزه .
حالا با مولتی متر ، مقاومت هارو حساب کنید . 2 تا سیم با مقاومت یکسان میشن یه pair . حالا این دوتارو چسب بزنید ، و همرو امتحان کنید . باید کلا 2 pair باشه و بقیه معمولا 0 اهم . اونا common هستند .
حالا یک pair رو (مثبت منفی فعلا مهم نیست ) به مثلا motor A در h bridge ها یا COIL A در Easydriver یا ... وصل کنید و دیگری رو به اون یکی motor/coil و کد تست رو وارد کنید . اگه جهت برعکس بود مثبت منفی رو عوض کنید .
روش های دیگه ی یافتن pair ها :
1- یک LED به دو سیم بزنید و موتور رو بچرخونید ، اگه روشن بشه pair رو یافتید و میشه فهمید اگه جای LED ، درایور بذارید به چه جهت میچرخه اما خیلی طول میکشه
2- موتور رو بچرخونید و ببینید چقدر سفت هست . حالا 2 سیم رو وصل کنید ، اگه سفت تر چرخید یعنی pair پیدا شده .
البته روش های ثانویه برای نبود مولتی متر و یا اطمینان حاصل کردن هستند .
سلام
من تازه وارد این فروم شدم بحث جالبی در جریانه
راستی لینک بالا دانلود نمیشه!
شد دوباره زحمتشو بکشید یا برام ایمیل کنید مرسی
حسن
h_flightsazan@yahoo.com
AIRSHIP
سلام به همه دوستان من واسه پرینترم ساخت بدنه و سیستم مکانیکی کامل شده الان تو بخش الکترونیک و سیستم کنترلش موندم ؟؟؟؟؟
دو برنامه نویسی آردوینو زیاد نه اصلا بلد نیستم زمینه برنامه نویسیم بسکام بود
کسی میدونه چه جوری میشه این کد هاشو پیدا کرد؟؟؟؟
میشه با بسکام و اتمگا 128 خودم برد و سیستم کنترلشو بسازم ؟؟
د-----
اگه دوستانی که تجربه کار دارن و میتونن این کارو انجام بدین mohsen.janbarari@gmail.comاین میلمه رایگان نمیخام کمک کنید چون خودمم همینجوریم مفت اصلا کار نمیکنم لطفا به دوستانتونم خبر بدین تا هر چه سریعتر یکی یا چنتا حرفه ای پیدا کنم.
ممنون
سلام
قسمت الکترونیک و کنترل رو خودتون میخواید طراحی کنید یا از تجهیزات آماده هم ممکنه بخواید استفاده کنید ؟
برای طراحی قسمت الکترونیک و کنترل باید دانش کافی در سه حوزه مکانیک، کامپیوتر و الکترونیک داشته باشید
به همین منظور پیشنهاد میشه از سخت افزار ها و کدهای آماده برای شروع استفاده کنید
دوست عزیز شما فرم ویرت باید توی میکرو جا بشه . هیچی هم ندیدم که تو 128 جا بشه اما یه فرم ور خیلی سبک هست که تو 32 کیلوبیت جا میشه اما بازم ساختن پرینتر با uno سخت میشه چون شیلد اماده براش نیست و باید کلی مدار درست کنید .