[size=5]کنترلر cnc از دو بخش نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده که هر کدوم رو جدا توضیح میدم
6- تبدیل طرح های سه بعدی و دو بعدی به فایل nc
به زودی . . .
[size=5]کنترلر cnc از دو بخش نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده که هر کدوم رو جدا توضیح میدم
6- تبدیل طرح های سه بعدی و دو بعدی به فایل nc
به زودی . . .
ویرایش توسط ehsan_1990 : 03-24-2014 در ساعت 07:54 PM
پست رزرو شده برای مطالب بعدی
پست رزرو شده
با سلام از زحمات شما
راستش از مطالب شما خوشم آمد ولي از نقشه چيزي متوجه نشدم خيلي كم رنگ است لطفا اگر زحمتي نيست نقشه واضح تر اگر هست در سايت بگذاريد ممنون مي شم حالا اگر كسي نتونست درايور رو درست كنه آيا درايور بصورت آماده در فروشگاه آفتاب رايانه هست ؟
با تشكر
حتما در اولین فرصت نقشه رو دوباره میکشم
در مورد درایور هم به طور کلی هر درایوری که دو پایه Direction و Step داشته باشه با این کنترلر کنترل میشه. مثلا درایور زیر که تو فروشگاه هم هست
درایور استپر موتور Reprap
با سلام
از اينكه جوابم را داديد خيلي خيلي ممنون . راستش دو تا سوال داشتم يكي اينكه در نوشته هاي اوليه بالا گفتيد كه :
( درایور استپ موتور با قدرت بیشتر از 10 آمپر (قطعات لازم برای درایو تنها یک موتور))
منظورتون چي ؟ يعني درايوري كه معرفي كرديد كه در سايت هم موجود نمي باشد براي فروش اين مي تواند جرياني تا 10 آمپر را ساپورت كند لطفا بيشتر توضيح دهيد
با تشكر
باسلام و ممنون از سایت خیلی خوبتون
میشه درباره نرم افزاری که برای ارتباط با cnc هست توضیح بدین؟
ودتون نوشتین یا آماده هست؟
خواهش میکنم دوست عزیز
1- درایوری که در سایت موجوده دقیقا اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم بیشتر از دو آمپر جریان دهی داشته باشه
این درایوری که شماتیکش رو گذاشتم بر پایه ی ماسفت طراحی شده و حداقل 10 آمپر جریان میده و در فروشگاه موجود نیست
امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم
این برنامه آمادست و کار من نیست.
برنامه grbl فقط وظیفه انتقال gcode از طریق پورت سریال (usb) به برد آردوینو رو داره و دستورات gcode هم در برد آردوینو ترجمه و اجرا میشه. برای ساخت gcode هم باید از برنامه های دیگه (به اصطلاح cad/cam) استفاده بشه که در اسرع وقت آموزشش رو در پست دوم قرار میدم.
آقا احسان
سلام
مرسي از پاسختان من كمي در اينترنت جستجو كردم و اطلاعاتي بدست آوردم ممكن شما تاييد بفرماييد و اگر خوب است يك جوري از طريق آفتابرايانه تهيه و بعد خريداري كنم
اول :استپ موتور از نوع nema23 دوم: درايور از نوع easy driver
سوال : آيا اين دو مورد خوب (يعني مناسب هستند) چون شما گفتيد تا 10 آمپر را لازم است براي ساخت cnc (خوب )؛ ساپورت كند