صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 29 از 29
Like Tree9 لایک

موضوع: راه اندازی ماژول فاصله سنج لیزری ls-01t با رابط ttl

  1. #21
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    6
    البته قبل از نوشتن این مشکلات تمام ارتباطهای مدار رو چک کردم کاملا مشابه راهنمایی های موجود در وبلاگ است و حتی وقتی با یک ماژول مبدل usb به سریال امتحان می کنم کاملا درست عمل می کنه

  2. #22
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,778
    اولین نکته ای که به ذهنم میر سه این هست بادریت همه رو یکی بزار
    اونم بکن 115200 ( چون بلوتوث ساپرت می کنه مشکلی نداره )

    **************************************************
    یه قسمت تو ستاپت داری به بلوتوث میگی : BLUTOOTH?
    چرا ؟
    **************************************************

    اینجا یه نکته مهم وجود داره
    موقعی که شما میخوای از طریق ارتباط سریال به یه ماژول کامند بدی با آردوینو باید ته کامندت یه r\ بزاری که مثل همون خط بعد رفتن باشه یعنی هر چیزی رو که سریال رید کردی بعدش یه r\ بزار

    میتونی یه بار به صورت دستی ( نه با ردیافت از کنسول کامند رو بدی )
    کد:
    lasermeter.write("H\r");

  3. #23
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    6
    magmagmary گرامی سلام

    با ارسال دستور اندازه برداری مشکلی وجود نداره چون لیزر کاملا روشن میشه و اندازه برداری می کنه حتی وقتی tx سنسور رو به مبدل usb به ttl وصل می کنم خروجی سنسور لیزر رو میشه توی هایپرترمینال دید ولی وقتی می خوام این مقدار خروجی در یک متغییر در آردوینو ذخیره بشه تا بتنونم کنترلش کنم مشکل بوجود می یاد طوری که حتی وارد شرط پرشدن بافر پورت سریال هم نمی شه

  4. #24
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    6
    دوستان کسی ایده ای نداره؟
    هنوز با این مشکل روبرو هستم .

  5. #25
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,778
    منطورتون این که داده داره از طرف سنسور روی TX ارسال میشه دائم اما سمت اردوینو حتی خروجی serial.available هم صفره ؟


    دقیقا خروجی دستور serial.available رو پرینت کنید تا ببینید چند تا کاراکتر داره میاد تو بافر ارتباط سریالتون
    ویرایش توسط magmagmary : 08-06-2016 در ساعت 08:41 AM

  6. #26
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    6
    فقط 0 خروجی میده در حالی که اگه همین خروجی رو به با یک میدل usb در هایپرترمینال بصورت یک دیتا کامل می شه دید حتی برای تست یک حلقه نوشتم تا زمانی که یک کلید را فشار می دهم خروجی دستور serial.available را چک کند جالب اینجاست که تحت هیچ شرایطی وارد این شرط نمیشه یعنی و فقط مقدار صفر خوانده می شه.
    واقعا کلافه شدم دیگه فرصت زیادی برای تمام کردن پروژه ندارم

  7. #27
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,778
    نقل قول نوشته اصلی توسط irsmeco نمایش پست ها
    فقط 0 خروجی میده در حالی که اگه همین خروجی رو به با یک میدل usb در هایپرترمینال بصورت یک دیتا کامل می شه دید حتی برای تست یک حلقه نوشتم تا زمانی که یک کلید را فشار می دهم خروجی دستور serial.available را چک کند جالب اینجاست که تحت هیچ شرایطی وارد این شرط نمیشه یعنی و فقط مقدار صفر خوانده می شه.
    واقعا کلافه شدم دیگه فرصت زیادی برای تمام کردن پروژه ندارم

    میشه کدتون رو بزارید لطفا!
    یه جای کد نویسی خطا دارید
    برنامه قبلی نه
    همینی که دارید serial.avaialble رو میخونید

  8. #28
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2017
    نوشته ها
    3
    سلام دوستان میشه مشخصات قطر منطقه تشخیص ماژول یا fov، خروجی(انالوگ یا دیجیتال ) ماژول رو اگه کسی میدونه اعلام کنه؟

  9. #29
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2017
    نوشته ها
    3
    سلام دوستان کسی نمیخواد راجع به کد نویسی این ماژول توضیحی بده؟
    من میخوام بخرم ولی چند تا سوال دارم به نظرتون این ماژول روی سطح کدر گار میکنه؟
    و اینکه یه کدی از راه اندازی ساده این ماژول بزارین ممنون

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO