نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به این پست از 20 چه نمره ای میدهید؟

رأی دهندگان
44. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 20

24 54.55%
  • 15تا 20

13 29.55%
  • 10تا15

3 6.82%
  • زیر10 مردود

4 9.09%
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 59
Like Tree25 لایک

موضوع: راهنمای ساخت پرینتر 3 بعدی مدل Prusa I3

Hybrid View

Junior Member
    با سلام دوباره
    به نظر شما دستگاه با مشخصات برد آردینو مگا2560 و رمپرز1.4
    درایو موتور DRV8825
    MK8 Extruder
    چهار موتور 1.8 درجه 1.65 آمپر با گشتاور 3.5 کیلو گرم و غیر..... لوازم مورد نیاز
    در ضمن بدنه دستگاه با جنس پلگسی با طراحی خاص و دقیق ( یعنی کلیه سوراخ های پیچ و بلبرینگ و جای شفتها و..... با دقت زیاد توسط لیزر برش داده شده)
    میتوان در ابعاد 20*20*40 پرینت گرفت ؟یا نه
    لطف کنید اگه میشه در مورد کد نویسی برد آردینو کمکم کنید من آماتور هستم ولی علاقه شدیدی به ساخت پرینتر سه بعدی دارم
    سایتهای زیادی است که در مورد کد نویسی یا آپلود برد آردینو راهنمایی می کنند ولی در بعضی جاهاش گنگ هستش اگه میشه راهنمای کنند
    با تشکر ...

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.j نمایش پست ها
    با سلام دوباره
    به نظر شما دستگاه با مشخصات برد آردینو مگا2560 و رمپرز1.4
    درایو موتور DRV8825
    MK8 Extruder
    چهار موتور 1.8 درجه 1.65 آمپر با گشتاور 3.5 کیلو گرم و غیر..... لوازم مورد نیاز
    در ضمن بدنه دستگاه با جنس پلگسی با طراحی خاص و دقیق ( یعنی کلیه سوراخ های پیچ و بلبرینگ و جای شفتها و..... با دقت زیاد توسط لیزر برش داده شده)
    میتوان در ابعاد 20*20*40 پرینت گرفت ؟یا نه
    لطف کنید اگه میشه در مورد کد نویسی برد آردینو کمکم کنید من آماتور هستم ولی علاقه شدیدی به ساخت پرینتر سه بعدی دارم
    سایتهای زیادی است که در مورد کد نویسی یا آپلود برد آردینو راهنمایی می کنند ولی در بعضی جاهاش گنگ هستش اگه میشه راهنمای کنند
    با تشکر ...
    سلام
    ابعاد پرینت بستگی به نوع طراحی و دقت اسمبل کردن قطعات داره
    مشخصات قطعات معرفی شده میتونه همچین سایزی پرینت کنه ولی کاملا باید دقیق طراحی و ساخته بشه
    برای نمونه میتونید این پرینتر رو ببینید :
    Duplicator 5S - Steel ExoFrame
    http://wanhaousa.com/products/duplic...steel-exoframe
    305mm x 205mm x 575mm

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 23_grande.jpg
مشاهده: 202
حجم: 65.4 کیلو بایت

بطور مثال باید یک موتور اضافه بزارید برای تزریق فیلمانت به اکسترودر

برای کار با برد اردینو توی همین سایت و فروم اطلاعات خوبی پیدا میشه سایت های خارجی که بسیار فراوان موجوده
    برای برنامه نویسی هم کار خاصی احتیاج نیست، هم firmware هم نرم افزار روی اینترنت بصورت رایگان موجود
    فقط شما باید اطلاعات اولیه از کد نویسی داشته باشید که فریم ویر رو متناسب با سخت افزار خودتون تنظیم کنید (بطور مثال محاسبه گام استپ موتور و ضریب حرکت و ... )
    به نظر من اگر اطلاعات مکانیکی قوی ندارید اول سایز کوچک درست کنید اما اگر اطلاعات خوبی در مورد طرز کار قسمت های مختلف پرینتر دارید میتونید بزرگ بسازید
    پرینتر سه بعدی ترکیب مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر و توی همه این علوم جزو جدیدیترین تکنولوژی بحساب میاد
    ویرایش توسط razi.sadeq : 01-02-2016 در ساعت 04:14 PM

کلمات کلیدی این موضوع