سلام
توی این مدت یه کم جستجو کردم
اوراق فروشیها و ماشین های اسقاطی خود روهای اسقاطی را به قیمت یک میلیون تومان میفروشند
یک مورد هم پیدا کردم موتور و گیربکس خود رو تویوتا را به قیمت چهار صد و پنجاه هزا رتومان میفروخت

حالا مسئله اینجاست که دارم بررسی میکنم ببینم میشه ای سی یو یا همان ECU خود رو را به آردوینو متصل کرد تا با ماژول بی سیم آردوینو بتوان خود رو را از راه دور روشن و خاموش و رانندگی کرد یا نه

همچنین روی ماژولهائی مطالعه کردم که از جمله SIM900 امکان اتصال سیم کارد موبایل روی انها وجود دارد که میتوانید پیامهای کنترل را به صورت اس ام اس به این ماژول SIM900
بفرستید تا ان ماژول سیگنال کنترل به آردوینو بفرستد و آردوینو نیز سیستم کنترل الکترونیکی خود رو را فرماندهی نماید.

فعلا در حال تحقیق هستم شما هم ایده ای تکنولوژی و یا فرایندی مناسب بود بنویسید تا بررسی کنیم.

کل فرایند فعلا تا حالا بدین شرح میباشد:

کنترل از طریق شبکه بیسیم اینترنت یا تلفن همراه => Car <= ECU <= Arduino <= SIM900

حالا برای مراحل تخصصی تر مانند سامانه جی پی اس و یا سامانه سنسورهای محیط اطراف خود رو و یا دوربین پردازش تصاویر خود رو و غیره هر کدام نیاز به یک کامپیوتر و پردازش سیگنال پیشرفته ای دارد
که در مراحل بعدی روی آنها کار خواهیم کرد.

البته هنوز سیستم داخل کنترل مرکزی خود رو را نمیدانم ولی فکر میکنم آردوینو میتواند بعنوان ECU در خود رو کار کند
یعنی با آردوینو احتمالا میشه یک سیستم کنترل مرکزی خود رو برای کنترل مصرف سوخت و ترمز و ضد یخ و روشن خاموش شدن چراغها و خیلی چیزها دیگه استفاده کرد.