صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49
Like Tree6 لایک

موضوع: راه اندازی ماژول nrf24l01

Hybrid View

مدیر ویژه
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzintey نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید اقا میثم واقعا ممنون از زحمات بی پایان شما من مطالب که گذاشتید مطالعه کردم فقط چند چیز برام مبهم بود اونم گفتم تازه اول راهم زیاد وارد نیستم میخاستم ازتون راهنمایی بگیرم اولین سوالم این بود که پایه هایی ماژولnrf24l01
    MOSI to pin 11
    MISO to pin 12
    SCK to pin 13
    به این ترتیب که گفتید تو برد اردینو بسته شوند تو برنامه لازم به تعریف این پایه ها نیست؟چون تو کد فرستنده پایه های CE و CSN تعریف شدن

دومین سوالم تو توضیح کد گفتیدسپس یک آرایه به نام rxAddr تعریف میکنیم.در این آرایه آدرس گیرنده که قرار است اطلاعات برایش ارسال شود قرار میگیرد. این ارایه کدوم پایه میشه و تو کد تعریف شده؟ و منظور از این پایه همون ورودی سیگنال هست؟ اینو مشخص کنید لطفا

و سومین سوال اینکه تو کد گیرنده که زحمتشو کشیدید ماژول گیرنده همانند ماژول فرستنده پایه هاش وصل میشه به اردینو؟ و اینکه این کد در مد گیرنده نوشته شده فقط بار گذاری میکنیم؟

و سوالم چهارم در ماژول گیرنده پایه خروجی سیگنال کدوم پایه هست؟ که مثلا اونو بدم به ماژول دیگه ممنون از زحمتی که کشیدین

سوال اول = ماژول nRF با پروتکل SPI کار میکنه احتیاج به تعریف نداره.... ولی یایه های CE و CSN باید تعریف بشه..
    سوال دوم = rxAddr این ارایه نیست متغیره برای ادرس دادن به ماژول به هیچ پایه ای راه نداره (ادرس نرم افزاریه )
    سوال سوم= پایه های ماژول در ههر دو طرف گیرنده و فرستنده یکی هست ... شما این کدو با هم میتونی داخل یک دستگاه اجرا کنی ولی باید بهش بگی که کی فرستنده باشه کی گیرنده ..
    سوال چهار = پورت SPI هم فرستنده هست هم گیرنده

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط meysamam نمایش پست ها
    سوال اول = ماژول nRF با پروتکل SPI کار میکنه احتیاج به تعریف نداره.... ولی یایه های CE و CSN باید تعریف بشه..
    سوال دوم = rxAddr این ارایه نیست متغیره برای ادرس دادن به ماژول به هیچ پایه ای راه نداره (ادرس نرم افزاریه )
    سوال سوم= پایه های ماژول در ههر دو طرف گیرنده و فرستنده یکی هست ... شما این کدو با هم میتونی داخل یک دستگاه اجرا کنی ولی باید بهش بگی که کی فرستنده باشه کی گیرنده ..
    سوال چهار = پورت SPI هم فرستنده هست هم گیرنده

مممنون از توضیحات کامل شما این کد که گذاشتید برای ماژول +NRF24L01 - برد SMD بدون انتن هستش از این برد میشه تا حدود 600 متر ازش استفاده کرد ؟؟و این کد ها برای برد انتن دار NRF24L01+PA+LNA میشه بکار برد؟
    اقا میثم ببخشیدا اینقدر ازتون سوال میکنم واقعا خیلی علاقه دارم به رشته الکترونیک و رشته من انالوگ هست فوق دیپلم ولی از شما خیلی انرژی مثبت گرفتم ممنون که وقت میذارید
    بعد اینکه پایه های spiمتوجه شدم ممنون فقط یادتون باشه که میخاستم از این راه اندازی +NRF24L01 بهره ببرم برای ماژول فرستنده و گیرنده معادون قرمز به این پروژه اضافه کنم و سیگنال معادون قرمز توسط این ماژول به فواصل دورتر بفرستم و از انجا که تحقبق کردم نرخ دیتا این سیگنال تا 38khzهستش خروجی ماژول معادون قرمز به ماژول فرستنده بدم همین نرخو به گیرندش میفرسته؟؟؟/ و اخر اینکه خروجی ماژول معادون قرمز به کدوم پایه فرستنده بدم؟؟؟؟و در نهایت در ماژول گیرنده از کدوم پایه همون سیگنالو دریافت کنم؟؟؟؟ ممنون میشم
    ویرایش توسط farzintey : 01-03-2017 در ساعت 01:48 PM

Member
    اقا میثم راستیتش الان براتون لینکی میذارم که طبق این لینک همین پروژه انتقال سیگنال معادون قرمز بشکل وایرلس میخاستم بسازمش ولی بعد متوجه شدم از ماژولی که استفاده شده در این پروژه بردش نهایت تا 150 متر هستش بخاطر اون خواستم از ماژول +NRF24L01 بهره ببرم و از انجا که من تو امر کد نویسی و راه اندازی این ماژول اطلاعات کافی نداشتم از شما راهنمایی گرفتم تو لینکی گذاشتم نگاه کنید دو مدار مجزا یکی فرستنده و یکی گیرنده که داخل این مدار از ماژول فرستنده و گیرنده با فرکانس 433mhz که فقط یه خروجی دیتا دارند استفاده کرده که اونم برد خیلی محدودی دارن

Wireless Extender For IR Remote Controls - Electronics For You

ایشالا من سفارش دو برد اردینو و ماژول +NRF24L01 و ماژول معادون قرمز خریداری کنم و با راهنمایی شما که کردید این پروژه راه اندازی کنم و کل جزعیات راه اندازیش اینجا بذارم تا دوستان هم استفاده کنن و بتونم با خیال راحت از فروشگاه افتاب خرید کنن فعلا بطور تئوری داشتم مطالعه میکردم که از شما کمک گرفتم و بعد جمع بندی راه اندازیش میکنم به یاری حق
    ویرایش توسط farzintey : 01-03-2017 در ساعت 02:06 PM
    لایک کردن

Member
    اقا میثم قسمت a1,a0 همون ورود ی سیگنال هستش و در ماژول گیرنده خروجی اینجاشو متوجه نشدم

مدیر ویژه
    اقا میثم قسمت a1,a0 همون ورود ی سیگنال هستش و در ماژول گیرنده خروجی اینجاشو متوجه نشدم
    سلام ...
    خروی گیرنده روی پورت سریال هست ...
    Serial.print(poyload);

مدیر ویژه
    مممنون از توضیحات کامل شما این کد که گذاشتید برای ماژول +NRF24L01 - برد SMD بدون انتن هستش از این برد میشه تا حدود 600 متر ازش استفاده کرد ؟؟و این کد ها برای برد انتن دار NRF24L01+PA+LNA میشه بکار برد؟
    اقا میثم ببخشیدا اینقدر ازتون سوال میکنم واقعا خیلی علاقه دارم به رشته الکترونیک و رشته من انالوگ هست فوق دیپلم ولی از شما خیلی انرژی مثبت گرفتم ممنون که وقت میذارید
    بعد اینکه پایه های spiمتوجه شدم ممنون فقط یادتون باشه که میخاستم از این راه اندازی +NRF24L01 بهره ببرم برای ماژول فرستنده و گیرنده معادون قرمز به این پروژه اضافه کنم و سیگنال معادون قرمز توسط این ماژول به فواصل دورتر بفرستم و از انجا که تحقبق کردم نرخ دیتا این سیگنال تا 38khzهستش خروجی ماژول معادون قرمز به ماژول فرستنده بدم همین نرخو به گیرندش میفرسته؟؟؟/ و اخر اینکه خروجی ماژول معادون قرمز به کدوم پایه فرستنده بدم؟؟؟؟و در نهایت در ماژول گیرنده از کدوم پایه همون سیگنالو دریافت کنم؟؟؟؟ ممنون میشم
    سلام ... خواهش میکنم .. خوشحال میشم که بتونم کمکتون کنم ..
    در مورد nrf شما روی ر دستگاهی که چیپ nRF داشته باشه میتونی راه اندازیش کنی ..

بابت بقیه سوال Please wait...

Member
    سلام ... خواهش میکنم .. خوشحال میشم که بتونم کمکتون کنم ..
    در مورد nrf شما روی ر دستگاهی که چیپ nRF داشته باشه میتونی راه اندازیش کنی ..

بابت بقیه سوال Please wait...
    با سلام اقا میثم اینم حلش کنی دیگه خیلی عالی میشه ممنون از زحمات شما

مدیر ویژه
    با سلام اقا میثم اینم حلش کنی دیگه خیلی عالی میشه ممنون از زحمات شما
    سلام.
    این ماژول میتونی استفاده کنی مثل پورت سریال وصلش کن ازش استفاده کن
    ماژول فرستنده و گیرنده مادون قرمز دارای ارتباط سریال

Member
    سلام.
    این ماژول میتونی استفاده کنی مثل پورت سریال وصلش کن ازش استفاده کن
    ماژول فرستنده و گیرنده مادون قرمز دارای ارتباط سریال

با سلام و خسته نباشید ممنون از معرفی این ماژول فقط چند سوال برام تو این مورد راهنمایی بفرمایید خیلی عالی میشه برای راه اندازیم

1. ایا با اضافه کردن این ماژول به مدار فرستنده و گیرنده کد برنامه همون که برام گذاشتین کفایته ؟منظورم ماژول معادون قرمز هم میتونیم تو مد گیرنده تعریفش کنیم هم نو مد فرستنده وقتی این ماژول تو فرستنده بذاریم که سیگنال دریافتی به فرستنده بده باید تو مد گیرنده تعریفش کنیم و در گیرنده هم برعکس باید تو مد فرستنده باشه ایا تو کد برنامه تغیراتی لازم هستش؟

2. این ماژول معادون قرمز که فرمودید من تحقیق کردم تو برد اردینو پایه 0و 1 همون ارتباط سریاله rxd.txd هست پس در واقع پایه ماژول معادون قرمز میشه همونrxd.txd به 0و1 پایه اردینو متصلش کرد؟

3. البته دیتا شیت بصورت چینی نوشته در کل میخاستم بدونم ارتباط بین اردینو و سریال ماژول فرستنده برنامه نویسی خاصی میطلبه؟
    ویرایش توسط farzintey : 01-05-2017 در ساعت 05:59 AM

Junior Member
    سلام دوست عزيز
    بوسيله آردينو برد uno براي پسرم ميخوام يه ماشين كنترلي درست كنم.ممكنه راهنمايي كني كه در ابتدا به چه قطعاتي نياز دارم . همچنين از سرو موتور ميشه براي حركت به طرفين استفاده كرد؟ براي گيرنده و فرستنده از چه ماژولي استفاده كنم و در آخر براي كنترلش ميبايست دسته كنترل تهيه كنم يا اينكه ميشه درستش كرد.ممنون ميشم راهنمايي كني

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین