نوشته اصلی توسط ehsan922 ممنون از راهنماییت. ولی مشکل اینجاست ک توی دیوایس منیجر علامت درایو نیومده.اصن چیزی ب اسم آردوینو نیست . این فایلم ستاپ نداشت واسه نصب. الان باید چکار کنم؟؟؟ شک دارما وقتی آردوینوت وصله از دیوایس منیجرت یه عکس بزار
دوست عزیز ویندوزم 8 pro نسخه 64 بیت ورژن نرم افزار آردوینو هم 1.6.5 اینم عکس دیوایس منیجر
نوشته اصلی توسط ehsan922 دوست عزیز ویندوزم 8 pro نسخه 64 بیت ورژن نرم افزار آردوینو هم 1.6.5 اینم عکس دیوایس منیجر خخخخخخخخخب قضیه اندکی عجیب شد برو روی یه سیستم دیگه تست بگیر بببین جزء دیوایس های اون میاد یا نه
امتحان کردم.دقیقا مثل سیستم خودمه. بنظر شما از چیه؟؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan922 امتحان کردم.دقیقا مثل سیستم خودمه. بنظر شما از چیه؟؟؟ خیلی عجیبه من بودم یه بار کابل مینی usb روم عوض می کردم و این که مستقیم بزن به usb با واسطه هاب و این داستانا نزن
دوست عزیز با یک سیستم دیگه امتحان کردم درایورش اومد ولی نصب نیست. اینم عکسش اگه لطف کنی فایل آپدیتش و آموزش آپدیتو بهم بگی ممنونت میشم.
نوشته اصلی توسط ehsan922 دوست عزیز با یک سیستم دیگه امتحان کردم درایورش اومد ولی نصب نیست. اینم عکسش اگه لطف کنی فایل آپدیتش و آموزش آپدیتو بهم بگی ممنونت میشم. ببین یا به نت کانکت شو و آنلاین بگیر یا از همون فایلی که پایین گذاشتم استفاده کن
مشاهده قوانین انجمن