نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
Like Tree2 لایک
  • 2 Post By

موضوع: عبور کابل های ac در کنار dc ایا ایجاد نویز میکند ؟

Hybrid View

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    به نظر من این کار شدنی نیست .
    خود 15 متر سیم خطا داره چه برسه به این که در مجاورت که 50 هرتز هم قرار بگیره .
    به نظر من از دو تا nrf تو فرستنده و گیرنده استفاده کن .
    حالا اگه 15 متر نباشه برسونمش به 5 6 متر چی؟ نمیشه از دوتا فرستنده گیرنده استفاده کنم شرایطش نیست...

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    حالا اگه 15 متر نباشه برسونمش به 5 6 متر چی؟ نمیشه از دوتا فرستنده گیرنده استفاده کنم شرایطش نیست...
    این جور موارد که پیش میاد خیلی به شرایط محیطی بستگی داره .
    بایددقیقا و عملا تستش کنید ببیند خطا دارید یا نه.
    چیزی که بهرته انجام بدید اینه که بایت نفرستید.
    یعنی اگه کلید زده شده 1 رو نفرستید بلکه مثلا کامند Pressed رو بفرستید تا بتونید مقایسه دقیق داشته باشید پکتی از دست میره یا نه !!!

و این که از سیم های با تلفات کم استفاده کنید و

Senior Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    این جور موارد که پیش میاد خیلی به شرایط محیطی بستگی داره .
    بایددقیقا و عملا تستش کنید ببیند خطا دارید یا نه.
    چیزی که بهرته انجام بدید اینه که بایت نفرستید.
    یعنی اگه کلید زده شده 1 رو نفرستید بلکه مثلا کامند Pressed رو بفرستید تا بتونید مقایسه دقیق داشته باشید پکتی از دست میره یا نه !!!

و این که از سیم های با تلفات کم استفاده کنید و
    مهندس دستم به دامنت این یه موضوع خیلی مهمه . چون اولا عملا نمیتونم تستش کنم چون همون شرایط محیط خیلی مهمه . داخل لوله توو دیوار.... من اینجوری تستش نمیتونم بکنم اگرم برم جلو و مشکلی باشه راه برگشت ندارم.از طرفی برنامشم از جایی دیگه برداشتم از یه سری کتابخونه استفاده کرده که بلد نیستم باهاشون کار کنم . واسه همین نمیتونم کامند بفرستم خودش اومده این کار رو کرده :
    pinMode(buttonPinA, INPUT_PULLUP);
    اون ورودی رو با دستور پول آپ کرده . و کلید رو وصل کرده به زمین . که وقتی کلید زده بشه 0 رو میده به پایه اردوینو . حالا اینجا اگر نویز یه مقداری ولتاژ بندازه رو سیمه پول اپ شده (شاید ورودی بیشتر از 5 ولت بشه واسه پایه ورودی اردوینو و...) ممکنه خیلی هم نباشه... از طرفی وقتی کلید زده بشه و بخواد 0 رو بندازه رو پایه اردوینو ممکنه اون نویزا نذارن 0 رو بندازه و کلید عملا عمل نکنه. درسته ؟ حالا من از این میترسم. راهکار دیگه ای هست ؟