نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
کلا دستور millis در سه صورت ریست میشه (میره از 0 میشماره دوباره )
1. اردوینو ریست بشه
2. کد جدید آپلود بشه
3. خودش به ماکزیمم حد برسه که 50 روز نیست کمتره . عدد دقیقش اینه :49.71027 ( خیلی تو همین مورد دچار مشکل شدن )
اینی که میگی تا چند میشماره هم وقتی متغیر رو unsigned long تعریف می کنی یعنی 4 باییه . و این یعنی تا 4294967295 میشماره .
در مورد سرریز نشدن باقی مانده هات چک کن در بدترین شرایط که تایم برابر 4294967295 میشه باقی مانده تقسیمشون به اون اعداد از ماکزیمم long نزنه بالا .

من خودم تا حالا 50 روز واقعی تست نکردم که بدونم بعد 50 روز بدون مشکل ریست میشه یا نه .

فقط یه موردی که هست اینه که در طول 24 ساعت حدود 2 یا 3 ثانیه خطا داره .

اگه این برات مهمه حتما تو کد نویسیش لحاظ کن

ممنون مهندس عزیز از توضیحات کاملت. قراره گاه گاهی گزارش یه سنسور رو اینجوری بگیرم.اصلا چند ثانیه اینور اونور مهم نیست . فقط اینکه کلا درست عمل کنه.یه کار دیگه میتونم کنم؟در رابطه با اون یکی پستم (پین اضافه) بقیه پایه هام همه درگیره فقط a6 و a7 میمونه . میتونم پایه ریست رو به یکی از این پایه ها وصل کنم و بگم وقتی high شد ریست کنه. یه if هم بذارم بگم millis وقتی رسید به 40 روز یه ریست بزنه... این از نظر شما چطوریه ؟ شدنی هست ؟ بدون مشکل جواب میده ؟
مهندس راجب واچ داگم نمیدونم چرا اون که لینکش از گیت هاب دادی عمل نمیکنه. ارور میده تا incloude کتابخونش رو میارم توو کد کامپایلش ارور میده