نقل قول نوشته اصلی توسط allinone نمایش پست ها
ممنون دوست عزیز: توضیحات تان خیلی جسارتا در هم شده!! متوجه نشدم !!! یک بار دیگه می پرسم:
1. ولتاژ ماژول چند ولت هست> 3.3 ولت یا 5 ولت؟ اداپتور چند ولتی باید به ماژول وصل بشه؟
2. فرض کنید من میخوام ماژول داخل ماشین بگذارم!! ایا برای کار کردن با ماژول و ucenter : یعنی بخوام ببینم ماشین کجاست؟ از طریق ucenter و سیستم های ماهواره ایش(google earth) !! ایا نیاز هست لپتاپ را با خودم به ماشین ببرم و به کابل مبدل وصل کنم؟ اصلا اینطوری به درد نمیخوره که !!!من برای هر بار دیدن موقعیت ماشین: ماژول را به لپ تاپ وصل کنم !! و موقعیت را ماشین را ببینم!!

سپاس

باسلام مجدد. خواستن توانستن است. بله خود ماژول به تنهایی با 3.3 ولت کار می کنید اما اگر با هدر برد بخرید یعنی برد راه اندازی این ماژول تا 5 ولت می توانید بهش بدید ولی بهتره همان 3.3 بهش بدید.
اگر بخواهید داخل ماشین قرار دهید و موقعیت ماشین خود را با نرم افزار ببینید 2 حالت وجود دارد؟! حالت اول باید همیشه لب تاب را در داخل ماشین با نرم افزار آفلاین داشته باشید تا بتوانید موقعیت ماشین را ببینید حالت 2 ساخت دریاب هست که برای این کار باید شما اطلاعات خروجی ماژول را به یک فرستنده برد بلند بدهید و در هرکجا که خواستید این طلاعات را دریافت کنید تا بتوانید موقعیت ماشین خود را از راه دور ببینید که برای ساخت این مدار می توانید اعلام کنید تا کمکتون کنیم.

برای این که خودتون روش بیشتر فکر کنید باید اطلاعات خروجی ماژول خود را به یک میکرو کنترل بدهید و سپس این اطلاعات را به یک فرستنده برد بلند "باتوحه به محدودیت پهنای باند ها " سیم 900 را به شما پیشنهاد می کنم . یک ردیاب واسه خودتون بسازید. خیلی راحته