نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16
Like Tree8 لایک

موضوع: مشکل با ماژول hc-SR501

Hybrid View

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzad70 نمایش پست ها
    بله برای اینکه این مشکل 18 ثانیه رو حل کنم من این طور عمل کردم :*
    یک متغیر status تعریف کردم و مقدار پیش فرضش رو 0 گذاشتم. توی تایع loop هم گفتم اگه سنسور چیزی رو سنس کرد مقدار status* رو یک کنه و در نهایت هم اگه مقدار status یک بود به آژیر ولتاژ میدم .
    الان یه برنامه ساده نوشتم برای این کار . لطفا نگاه کنید و اگه پیشنهادی برای بهتر کردنش دارید بفرمایید .

با این کار به محض اینکه سنسور چیزی رو سنس کنه ، مقدار متغیر status رو یک میکنم و تا زمانی که آردوینو ریست یا خاموش نشه این مقدار یک خواهد بود و در نتیجه آژیر زده میشه. درسته؟
    این کد که همون کد قبلی شماست
    ولی با همین کد هم به محض دیده شدن حرکت وقتی status یک بشه و هیوقت دیگه 0 نشده تا خاموش نشدن آردوینو کماکان بوق میزنه

Member
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    این کد که همون کد قبلی شماست
    ولی با همین کد هم به محض دیده شدن حرکت وقتی status یک بشه و هیوقت دیگه 0 نشده تا خاموش نشدن آردوینو کماکان بوق میزنه
    بله منم دقیقا همینو میخام. مشکلی که من دارم خیلی عجیبه . من دیروز بدون اینکه سنسور رو به آردوینو وصل کنم (یعنی پین 2 در این کدی که نوشتم خالی بود ) آردوینو رو روشن کردم اما بعد از حدودا 20 ثانیه خود به خود آژیر بوق زد! با اهم متر هم که پایه 10 رو اندازه گرفتم 5 ولت بود !!
    امروز هم که از یکی از افرادی که در این زمینه تخصص داشتن پرسیدم گفتن باید pullup کنم. توی سایت آردوینو نوشته از یک مقاومت 10 کیلو استفاده کنم اما هنوز نفهمیدم چرا؟!

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzad70 نمایش پست ها
    بله منم دقیقا همینو میخام. مشکلی که من دارم خیلی عجیبه . من دیروز بدون اینکه سنسور رو به آردوینو وصل کنم (یعنی پین 2 در این کدی که نوشتم خالی بود ) آردوینو رو روشن کردم اما بعد از حدودا 20 ثانیه خود به خود آژیر بوق زد! با اهم متر هم که پایه 10 رو اندازه گرفتم 5 ولت بود !!
    امروز هم که از یکی از افرادی که در این زمینه تخصص داشتن پرسیدم گفتن باید pullup کنم. توی سایت آردوینو نوشته از یک مقاومت 10 کیلو استفاده کنم اما هنوز نفهمیدم چرا؟!
    تا جایی که من میدونم این سنسور زمانی که حرکت رو تشخیص میده 1 میشه
    بنابراین اگر قصد دارید دقیق کار کنید باید pull down کنیدو

یعنی چی

یعنی اینکه به پین آردوینو بگید تا زمانی که سنسور تا زمانی که بهت داده 1 رو نداده الکی نرو 1 شو تا مشکل توهم وجود ادم بوجود بیاد

با یه مقاومت pull down اش کنید.

اینو بخون
    پول آپ (Pull-up) و پول دان(Pull-down) چیست؟ : آموزش و مثال*ها AVR
    لایک کردن

کلمات کلیدی این موضوع