نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16
Like Tree8 لایک

موضوع: مشکل با ماژول hc-SR501

Hybrid View

Member
    مشکلی که دارم رو الان دقیق تر تست کردم و نتیجه رو اینجا باهاتون مطرح میکنم شاید کمکی بکنه مشکلم رفع بشه
    من پین زمین سنسور رو به gnd آردوینو و پین ولتاژ رو هم به 5 ولت آردوینو وصل کردم . پین وسط هم که نتیجه رو برمیگردونه رو به اوهم متر . نتیجه رو عینا براتون مینویسم :
    من سیم اهم متر رو بلند کردم به طوری که سنسور رو توی اتاق گذاشتم و خودم از اتاق خارج شدم و اهم متر رو هم دائم چک میکردم . وقتی خارج اتاق بودم سنسور چیزی رو سنس نمیکرد و درنتیجه اهم متر صفر ولت رو نشون میداد که این درسته. اما مشکل اینجاست که وقتی یک بار وارد اتاق میشدم و دوباره از اتاق خارج میشدم سنسور در بازه های زمانی 4 یا 5 ثانیه ای نتیجه رو صفر و یک میکرد! مثلا 5 ثانیه 3.3 و 5 ثانیه هم صفر! این روند حدودا 7 یا 8 بار تکرار میشد تا اینکه در نهایت صفر میشد و اگه دوباره وارد اتاق بشم و برگردم دوباره همین روند تگرار میشد! مشکل من همینه . من میخام تا زمانی که سنسور فرد رو سنس میکنه خروجی یک باشه و در صورتی که دیگه فرد نبود صفر شه
    شاسی های مربوط به auto reset و no reset رو هم امتحان کردم ولی بازم درست نشد!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzad70 نمایش پست ها
    مشکلی که دارم رو الان دقیق تر تست کردم و نتیجه رو اینجا باهاتون مطرح میکنم شاید کمکی بکنه مشکلم رفع بشه
    من پین زمین سنسور رو به gnd آردوینو و پین ولتاژ رو هم به 5 ولت آردوینو وصل کردم . پین وسط هم که نتیجه رو برمیگردونه رو به اوهم متر . نتیجه رو عینا براتون مینویسم :
    من سیم اهم متر رو بلند کردم به طوری که سنسور رو توی اتاق گذاشتم و خودم از اتاق خارج شدم و اهم متر رو هم دائم چک میکردم . وقتی خارج اتاق بودم سنسور چیزی رو سنس نمیکرد و درنتیجه اهم متر صفر ولت رو نشون میداد که این درسته. اما مشکل اینجاست که وقتی یک بار وارد اتاق میشدم و دوباره از اتاق خارج میشدم سنسور در بازه های زمانی 4 یا 5 ثانیه ای نتیجه رو صفر و یک میکرد! مثلا 5 ثانیه 3.3 و 5 ثانیه هم صفر! این روند حدودا 7 یا 8 بار تکرار میشد تا اینکه در نهایت صفر میشد و اگه دوباره وارد اتاق بشم و برگردم دوباره همین روند تگرار میشد! مشکل من همینه . من میخام تا زمانی که سنسور فرد رو سنس میکنه خروجی یک باشه و در صورتی که دیگه فرد نبود صفر شه
    شاسی های مربوط به auto reset و no reset رو هم امتحان کردم ولی بازم درست نشد!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    یه راه حل اینه که با پول دان تست کنید.

اما قبلش یه نکته رو هم تست کنید
    اینکه اتاقی که سنسور رو قرار دادید تشعشع خورشید بهش نرسه ، همچنین لامپ نور زرد رنگ هم توی محیط نداشته باشید. چرا که این دو تامنبع نور محسوب میشن و به دلیل نوع پردازش گرمایی این ماژول ها تشخیص داده میشن.

اگر توی اتاقتون نور خورشید / لامپ زرد دارید یا کورش کنید یا اینکه ماژولتون رو یه مقدار تو عمق قرار بدید.

اگه یه اسپیلت ها نگاه کنید سنسور ir رو یه مقدار تو عمق قرار داده که این نوع نورها بهش نرسن و تشخیص نده
    لایک کردن

کلمات کلیدی این موضوع