نمایش نتایج: از 1 به 10 از 40
Like Tree18 لایک

موضوع: ماژول میکروفون الکترت

Hybrid View

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط sina2sms@yahoo.com نمایش پست ها
    داداش عزيز سلام وقتت بخير ، اقا من هنوز وقت نكردم اون راهنماييت رو چك كنم تا امروز اومدم ديدم كه رو سايت يه فرستنده و گيرنده اورده بود افتاب كه البته ناموجود بود ولي تو توضيحاتش نوشته بود براي ترنسميت صدا و ويديو ! حالا نظرت چيه؟ ايا ميشه با اين ويديو ترنسميت كرد ؟ اونوقت من اصلا كلا با ماژول هايي از قبيل اين مار نكردم، نميشه يه راهنمايي بذاري شما كه استادي؟ مثلا چطور ميشه صدا و تصوير رو كامل از اين ماژول گرفت حتي با ٤ تا اردوينو و فرستنده و گيرنده هم باشه مشكلي نيست
    سلام

ببین این ماژول چیپ اصلیش همون NRF24L01 هست.
    با این ماژول میشه صدا و تصویر فرستاد اما کیفیتش اون جوری که فکر می کنی نیست.

اگر تصمیم داری با خانواده NRF24L01 صدا و تصویر بفرستی فرقی نمی کنه کدوم طراحی ماژول رو انتخاب کنی.
    اینجا هم دوستامون کد گذاشتن اما آردوینو نیست.
    ارسال صدا با Nrf24L01 - الکترونیکا

دانلود پروژه ارسال دیتا به صورت وایرلس با ماژول NRF24L01
    لایک کردن

Member
    داداش پس نرخ ارسال داده پایینه اینجوری و تاخیر داره مخصوصا برای ربات که اصلا نمیشه، داداش ارزان ترین و با کیفیت ترین راه حل چیه به نظرت؟

مدیر گروه
    نقل قول نوشته اصلی توسط sina2sms@yahoo.com نمایش پست ها
    داداش پس نرخ ارسال داده پایینه اینجوری و تاخیر داره مخصوصا برای ربات که اصلا نمیشه، داداش ارزان ترین و با کیفیت ترین راه حل چیه به نظرت؟

ممم راستشو بخوای اگه کار خوب بخوای انجام بدی بهتره بری سمت سیستم عامل ها کم کم
    برد LinkIt Smart 7688 با پشتیبانی از OpenWrt

من از این برد پروژه عملی خوبی دیدم فقط باید یه کم با برنامه نویسی تو محیط لینوکس آشنا باشی
    حتی اگه بخوای تحت بستر وایفای بفرستی و از esp8266 استفاده کنی باز هم کیفیت پایینه .

یه تحقیقی روی این برد با بکن

ارزون نیست ولی خیلی با کیفیته

Member
    داداش ممنون از راهنماييت ولي اين كار من نيست من سر در نميارم از محيط لينوكس اونم برنامه نويسي! داداش ببين من esp8266 دارم ولي به قول خودت هنوز هم نرخ ارسال پايين و كيفيت كمه، ببين يه چي ديگه، من يه شيلد waveshare واي فاي دارم كه پردازنده ارم داره نظرت در مورد اين چيه؟ اينم لينك كه دقيق بدوني كدوم رو ميگم ؟ منتها براي برنامه هم مشكل دارم ، بعضي وقت ها ميزنه به سرم برم يكي از اين دوربين هاي اماده واي فاي پهباد بخرم دوباره بيخيال ميشم! اونها روي نرم افزار تصوير رو نشون ميدن منتها من ميخام به وسيله به ال سي دي بگيرم ،،، خب نظرت چيه فكر نميكنم مشكلي داشته باشه نه؟ البته ناگفته نمونه يه شيلد gps-gsm-gprs هم داشتم اگه يتدت بياد نميشه از اينترنت سيم كارت استفاده كرد؟ منتها بازم بايد واسط يه هسته واي فاي باشه به طريقي كه من ميخام گيرنده داشته باشم يعني خروجي av

Member