با سلام
چند روز پیش 3 عدد ماژول آمپلی فایر ترموکوپل Max31855 از فروشگاه خریداری کردم و پس از دریافت کتابخانه از سایت سازنده و خواندن توضیحات ، مشغول بستن مدار و استفاده شدم اما هیچ کدام از ماژول ها کار نمیکرد و عدد صفر رو به عنوان دما بر میگرداند. اول فکر کردم مدار یا برنامه اشکال داره اما با تعویض ماژول و استفاده از Max6675 که نسل قبلی ماژول Max31855 است، دما کاملا درست نمایش داده میشد...
بعد از مراجعه به سایت و انجمن سازنده ، به افرادی بر خوردم که مشکل من رو داشتن و جوابی که گرفته بودند این بود : با توجه به این که این ماژول قابلیت نمایش دمای داخلی رو هم داره ، اگر فقط دمای ترموکوپل صفر هست اشکال از برنامه یا مداره اما اگر هم دمای داخلی و هم دمای ترموکوپل صفر نشان داده شد ماژول و آی سی خراب و به احتمال زیاد تقلبی هست و متاسفانه مشکل من هم از نوع دومه.این جوابی بود که کارخانه سازنده به مشتری ها داده بود. حالا گذشته از قیمت بالای این ماژول و تقلبی بودنش میخواستم بدونم کسی هست که از این ماژول استفاده کرده باشه و به این مشکل بر خورده باشه و تونسته باشه راه حلی پیدا کنه؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.