تو این حالت مونده و پروگرس بار اصلا اضافه نمیشه ! :(
فایل پیوست 1901
فایل پیوست 1902
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این حالت مونده و پروگرس بار اصلا اضافه نمیشه ! :(
فایل پیوست 1901
فایل پیوست 1902
ظاهرا ماژول رو پیدا نمیکنه اما پورت سریال رو تشخیص میده و وصل میشه بهش ...
مشکل داشتن رو بزار آخر کار
مراحل کار رو از اول بگو. یه جزییاتی هست که همیشه نادیده گرفته می شه
پایه ی 3.3v و chip-EN رو به 3v3 ماژول usb to serial زدم
rx , tx ماژول رو هم ضربدری زدم به ماژول usb to serial
GND هم که معلومه
تنظیمات برنامه هم همونطور که تو آموزش بود زدم.
البته یه بار به اشتباه chip-EN رو زدم به 5v ماژول usb to serial که به محض این که گرم شد جداش کردم ...
ماژول usb to serial من هم اینه :
مبدل چندکاره USB / TTL / RS232 / RS485
خوب الان به نظرتون مشکل چیه ؟! چرا کار نمیکنه ؟! :(
هستی؟..................
بله
هستم ...
به کجا رسیدی؟
هیچی
همون وضعیت !
وقتی فلش رو استارت میکنم چراغ tx serial to usb چشمک میزنه.مشکل ظاهرا از ماژول هست ...
اون چشمک طبیعی است
یعنی اینکه ماژول داره چیزی رو از طریق سریال ارسال می کنه
شما همون رو مانیتور کن ببین چی می گه
سلام به شما و بقیهدوستان.
از این روشی که شما فرمودی انجام دادم و همه چیز درست بود و کار کرد.از راهنمایی شما و مهندس امرایی ممنون حالا خودم یه کم باهاش سر و کله بزنم ببینم چه کارایی میتونم باهاش انجام بدم.
باز هم ممنون ... .
می خواستم بدونم کسی با سری 201 این ماژول هم کار کرده؟
توی تمام سایت ها اول می ایند فلشش می کن و همه هم با آردینو راه اندازی کردن
کسی با Avr راه اندازی کرده
من انواع روش هایی که برای اتصالش گفتند را امتحان کردم با مقاومت بدون مقاومت ولی اصلا نه وای فای لب تاپ نه وای فای گوشی پیداش نمی کنه!
در حالی که یه esp-01 دارم که وقتی می زنم بلافاصله شناسایی می شه توسط وای فای های گوشی و لب تاپ
جالبه که وقتی esp-201 را تغذیه اش را وصل می کنم افت ولتاژ روی lf33 ایجاد می کنه یعنی این ماژول اینقدر جریان می کشه؟ با ممکنه خراب باشه
با سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از اشتراک گذاری مطالبتون
من تمامی پست های دوستان رو خوندم تا شاید به جواب مشکلم برسم
ولی متاسفانه من سوال دیگه ای داشتم
من میخوام اطلاعات چندین سنسور رو که به اردوینو متصله رو از طریق esp8266 به یک اردوینوی دیگه که قرار این داده ها رو تجزیه تحلیل کنه ارسال کنم، خب طبیعتا به دوتا آردوینو و دوتا esp احتیاج دارم میخواستم ببینم آیا دوستان راهی رو بلدن که بتونم بدین صورت اطلاعات رو ارسال کنم؟
با تشکر از همه
سلام.
ببخشید از این ماژول میشه بدون استفاده از USB to TTL و فقط با بورد آردوینو کانفیگ و استفاده کرد ؟
کدوم حالت رو پیشنهاد میکنید واسه کنترل یک یا چند رله از طریق دیوایس اندرویدی با وای فای ؟
سری esp-201
سلام
دوست عزیز پروگرام این ماژول ها در ide آردوینو از طریق ارتباط سریال انجام میشه
در حالت کلی به نظر من از این استفاده کنید که خودش پروگرامرش هم همراهشه (البته اگر هنوز خرید نکردید)
برد توسعه Witty cloud با هسته وایفای ESP8266 دارای دو پورت میکرو USB ( مینی Nodemcu )
سلام دوستان من پروژه ی درسیم در رابطه با ماژول esp8266 مدل 201 هست و متاسفانه مشکلم اینه که در آردینو پروگرام نمیشه و نحوه ی اتصالش به آردینو رو بلد نیستم و با esp8266 های دیگر پایه هاش کمی فرق داره ممنون میشم راهنماییم کنید فایل پیوست 2267 عکس ماژول رو ضمیمه کردم
تو این سری باید پایه 15 رو هم به گراند وصل کنی
سلام
دوستان من هرکاری میکنیم نمیتونم به هیچ سایتی لینک بشم همش ارور میده. عکس هم از تنظیمات گذاشتم همه چی درسته.
جالبه وقتی به جای پروتکل tcp از udp استفاده میکنم بدون مشکل لینک میشه.
فایل پیوست 2342
ممنون میشم راهنماییم کنید بدجور کلافم کرده
یک بار بر اساس این آموزش پیش برید
http://rancidbacon.com/files/kiwicon...de_v_1.0.4.pdf
فایل پیوست 2368
سلام من الان میخوام این برنامه رو از روش پاک کنم و با at command بهش دستور بدم . ولی پایه ریست جواب نمیده ! چهطوری باید این کد ها رو پاک کرد؟؟؟
جهت برگشت به فریمور اصلی فایل زیر رو دانلود و سپس در کامپیوتر خود از حالت فشره خارج کنید سپس فایل esp8266_flasher.exe رو اجرا کنید برروی دکمه BIN کلیک کنید و از مسیر آدرس این فایل v0.9.5.2 AT Firmware.bin رو بهش بدید سپس مثل ریختن برنامه ماژول رو به مد فلش ببرید و دکمه Download رو بزنید بعد از اتمام مراحل ماژول رو ریست کنید به حالت اولیه برمیگردد.
موفق باشید.
لینک دانلود
سلام
چه چيزي براي شروع بايد دانلود شود ؟
براي ماژول ESP8266 فريمور هاي مختلفي وجود دارد يکي از بهترين آنها NodeMCU Lua ميباشد براي بارگذاري آن بر روي ماژول بسته به نوع ويندوز خود يکي از نرم افزارهاي فلشر زير را دانلود کنيد.
ESP8266Flasher.exe for Win32
ESP8266Flasher.exe for Win64
لینک دانلود مشکل داره لطفا بررسی کنید
با فیلتر شکن وارد شدم دانلود شد ... فکر کنم از اونطرف فیلتر شده
رفقا به فریادم برسید
تمام توضیحاتی که داخل صفحه اول بود رو بدقت انجام دادم فقط تنها مشکلم RX به RX و TX به TX زدم ولی وقتی فلش زدم گذینه فلش تبدیل شد به STOP ولی هرچی صبر کردم اون کادری که قرار بود پر بشه هیچ حرکتی نکرد .. ارتباط رو قطع کردم از اون به بعد هرچی میزنم دیگه اون گذینه فلش تبدیل به STOP هم نمیشه TX و RX رو هم درستش کردم GPIO0با یک مقاومت 220 زمین کرده بودم ولی الان اتصال هم میکنم اتفاقی نمیوفته .. CH_PD به VCC وصله و ریست هم با یک مقاومت 1کیلو به زمین زدم تست کردم به VCC زدم تست کردم هیچ کدوم جواب نداد
با ویندوز XP اولین باز وصل کردم
ولی به ویندوز 10 که وصل میکنم ESP8266Flasher for 64bit رو اجرا میکنم قسمت COM رو نمیشناسه ... در منیجر کامپیوتر هم علامت تعجب روی USB TO SIRYAL هست آپدیت میزنم ولی اتفاقی نمیوفته
سیستم رو ریستارت کردم مشکلم با ویندوز XP حل شد ماژول رو هم تونستم با برنامه فلشر پرگرام کنم ولی مشکل ویندوز10 هنور سر جاشه
این سایت فارسی داره آموزش ESP رو خیلی کامل مطرح می کنه
آموزش کامل راه اندازی ارتباط WiFi توسط ماژول ESP8266 - الکترو ولت
اینجا هم در مورد فرم ور اآموزش داده
http://diginic.net/fa/2868/%D8%B1%D8...7%D9%88%D9%84/
پاکش کردم دوباره وصلش کردم به سیستم بازم تعجب داشت آپدیت درایور زدم داره سعی میکنه از اینترنت بگیره ولی نمیتونه ...... تکلیف چیه؟فایل پیوست 2433
انجمن برای رفع اشکالاتمون شماره تماس نداره؟
چیزی که من دارم میبینم یه بار قبلا به این درایور پورت کام شماره 4 رو اختصاص داده و این یعنی درست پاک نشده درایورش
شماره اروری که بهتون داده کد 10 هست که برای حل مشکلتون باید همین رو دقیقا سرچ کنید:
"windows cannot start code 10"
یکی از راه حل ها رواینجا مطرح کرده:
Device Manager Error Code 10 – what is it and how do I fix it? – Drivers.com updates
سلام
یک سوال دارم : در حین کار با برنامه ESPlorer سرعت درگاه سریال را روی 921600 تنظیم کردم و دیگر ماجول متصل نمی شود . چطور می تونم سرعت درگاه را مجددا برگردانم به 115200 ؟ در واقع چطور می تونم سخت افزاری Factory Reset کنم ؟ برد من ESP-01 هست
متشکرم
سلام
راهی که می فرمائید را همان اول تست کردم . از طریق ESPlorer هم تست کردم . مبدل سریال که همیشه بهش وصل هست . راهی سخت افزاری باید برای ریست کردن وجود داشته باشه .
سعی کنید فریم ور روی برد رو عوض کنید.
این رو امتحان کنید
امیدوارم بادریت نرم افزار رو بپذیره
http://forum.arduino.ir/4/14/1662.html
اقا سلام
من از این ماژول نسخه ماژول وایفای ESP8266 با آنتن PCB رو خریدم . میخام با یک اردینو due بهش دستورات AT رو بفرستم . اکثر اموزش ها ی خارجی و داخلی رو هم دیدم .چون برد due با ولتاژ 3.3 کار میکنه برای این کار به نظرم مناسبه اما تا حالا نتونستم یک AT بهش بفرستم.نحوه ی اتصال رو هم این طوری بستم .
rx -rx
tx-tx
ch-3.3
gnd-gnd
vcc-3.3
حالا میخام با IDE اردینو بهش AT بدم نمیشه . همه ی بادریت ها رو هم امتحان کردم . نشد که نشد . خود ماژول توسط شبکه وایفای شناسایی میشه که نشون از سالم بودنش هست اما......
از این برنامه ESP8266Flasher هم استفاده کردم وقتی تنظیمات اعمال می کنم و فلش رو میزنم چراغ rx مدام چشمک میزنه ولی tx اهشته تر چشمک میزنه و کد اپلود نمیشه