سلام دوستان
من درست متوجه نشدم، این ماژول کارت های rfid با چه فرکانس هایی رو می خونه و می نویسه؟ کدوم از اینا 13.56Mhz, 125Khz, 915Mhz ؟ هیچ اشاره ای نشده!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من درست متوجه نشدم، این ماژول کارت های rfid با چه فرکانس هایی رو می خونه و می نویسه؟ کدوم از اینا 13.56Mhz, 125Khz, 915Mhz ؟ هیچ اشاره ای نشده!
فناوری NFC دقیقا چیست؟
فناوری NFC یک ارتباط رمزگذاری شده بی*سیم با برد کوتاه در فاصلهٔ ۴ سانتیمتر و کمتر است که در باند فرکانسی 13.56MHz توانایی تبادل اطلاعات با سرعت KB/S424 به صورت میانگین را دارد.
NFC قادر است با کارت*های هوشمند غیر تماسی ISO/IEC 1443 موجود و همچنین سایر دستگاه*های مجهز به NFC ارتباط برقرار کرده و به راحتی به تبادل اطلاعات با آن*ها بپردازد،از همین رو این فناوری با زیرساخت*های موجود پرداخت غیر تماسی مورد استفاده در سامانه حمل و نقل عمومی و پرداخت*های خرد سازگار می*باشد.
رفرنس:
فناوری NFC چیست؟
مرسی بابت جواب سریعتون ;) ولی من چیزی رو که می خوام درست کنم شفاف خدمتتون میگم: چیزی که تو ذهن دارم اینه که می خوام کاری کنم که از کارتی که برای باز کردن درب ها استفاده میشه یه کپی درست کنم. تا جایی که تو اینترنت جستجو کردم فهمیدم که کارت های rfid به 3 نوع با فرکانس های مخصوص ختم میشن: 915mhz, 125mhz, 13.56mhz. ماژول های خواندن و نوشتن دو فرکانس اول تو فروشگاه بود، ولی برای 915 چیزی پیدا نکردم تا اینکه به این ماژول pn532 nfc / rfid رسیدم. و توضیحات شما رو دنبال کردم و به یه نتیجه درست یا غلط رسیدم که : ماژول nfc می تونه عملکرد کارت های rfid رو کپی و اجرا کنه (درسته یا نه؟ :D ) الان پیشنهاد و توضیحات شما چیه؟
NFC و RFID یه سری تفاوت های ریزی با هم دارن :http://www.tecoid.com/articles/detai...RFID/117/view/
ریدر / رایتری که تهیه می کنید به این بستگی داره کارتی که میخواید محتویاتشو کپی کنید خودش چی هست؟
سلام
اول بگم که من هيچ تجربه کار با اين ماژول و آردينو ها رو ندارم ولي علاقه مند شدم يه دونه قفل در NFC کاملاً ایمن بسازم مثل سايت زير
http://saakhtani.ir/archive/1395/05/40972
ميشه راهنمايي کنيد چجوري به يه برد آردينوي کوچيک مثل آردوینو پرو میکرو -يا - آردوینو نانو و... وصلش کنم . اگر نميشه حد اقل بگيد چجوري اون برنامه قفل باز کن رو روي هميني که تصوير اول نشون داديد راه اندازي کنيم البته گزينه درب باز کن رو هم توضيح بديد
يه موتور سروو هم وصل ميشه بهش که درب رو باز ميکنه:cool:
لفا راهنمايي کنيد
در صورت امکان تصويري:rolleyes:
ممنون
دوست عزیز کاری که شما قصد داری انجام بدی باید خودت وارد مراحل کد نویسیش بشی و مطابق میل خودت براش امکانات قرار بدی.
قبل از هر چیزی شما به یه ریدر NFC احتیاج داری میتونی اینجا یه نمونشو ببینی :
ماژول آر اف آی دی PN532 NFC / RFID با قابلیت خواندن و نوشتن
مدل این کالا PN532 هست که اگه تو گوگل این رو در کنار کلمه آردوینو (Arduino) سرچ کنی .
پست اول همین تاپیک هم آموزشش رو قرار دادیم
شما باید قدم به قدم پیش برید
مرحله اول باید خود NFC رو راه اندازی کنید و بتونید باهاش کارت بخونید .
اگر قطعات رو دارید شروع کنید به راه اندازی تا قدم قدم پیش بریم.
حقیقتش من برنامه نویسی هیچی بلد نیستم
همون کاری که گفتمو اگه میشه انجام داد تا قطعاتو از افتاب رایانه بخرم
منظورم همون قفل دربی که گفتم بودش
انجام شدن که یقینا انجام خواهد شد اما نکته ای که هست اینه که باید یه جاهایی برای نهایی شدن پروژتون خودتون کد نویسی کنید و برنامه رو اونجوری که دوست دارید ادیت کنید.
اگر زمینه برنامه نویسی ندارید ممکنه در طول مسیر انجام پروژه اذیت شید
بنابراین اول یه کم سعی کنید با کدنویسی آردوینو اشنا بشید بعد تصمیم بگیرید که میتونید در این وادی فعالیتی بکنید یا نه .
وبلاگ آردوینو | تازه ترین های آردوینو و دنیای فن آوری
اینطور که پیداست کسی نمیتونه برنامه اماده برا کارم بده بهم
پس باید بیخیالش بشم چون من اصلا برنامه نویسی نه دوست دارم نه بلدم
سلام ببخشید شما مشکلتون حل شد منم در حال حاضر دقیقا مشکل شما رو دارم:(
سلام خیلی ممنون از راهنمایی تون با اینکه یکبار قبلا این فایل دیده بودم اما چیزی دستگیرم نشد اما مجددا باتوجه به تاکید شما برا خوندنه این فایل دوباره با دقت بیشتری خوندمش اتفاقا مشکلم حل شد چون از پروتکل I2C استفاده میکنم قسمت های مربوط به پروتکل های SPI و HSU را در برنامه کامنت کردم سپس کامپایل کردم کامپایلم شد بدونه خطا تشکر اول
در حال حاضر موضوعی که بهش بر خوردم این هست در این برنامه فقط کارت خوانده میشود اگر بخواهیم داخل کارت بنویسیم یا کارت و پاک کنیم (البته با توجه به data sheet کارت های مایفر) و ... باید از چه نمونه کد هایی استفاده کنیم آیا داخل همین Examples های خودته arduino چیزی پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی بفر مایید تشکر دوم:)
واسه write کردن این لینک رو مطالعه کنید:
Read and Write on NFC Tags with an Arduino
ممنونم از اینکه خیلی سریع جواب دادید
یه چیزی یادم رفت بپرسم این بود که چه فرق ای بین مثال های قسمت PN532 و قسمت NDEF در نرم افزار arduino وجود داره؟
مثلا در کتابخونه NDEF مثال هایی از خواندن و نوشتن و پاک کردن وجود داره!
سوال اصلی بنده اینکه آیا با این نمونه کدها میشه یا NFC موبایل ارتباط گرفت ؟
البته هنوز سخت افزار مورد استفاده رو خریداری نکردم
BOARD ARDUINO UNO با این مدل میتونم با این ماژول ارتباط بگیرم؟
ببخشید خیلی حرف زدم:)
سخت افزارو خریدم برنامه رو ام ریختم فکرمیکنم همه چیزم درست باشه ولی تو پنجره سریال مانیتور فقط کلمه Hello نمایش داده میشه ؟؟؟؟؟
اینم کدی هست که ریختم
فایل پیوست
کدت داره یه جا گیر می کنه .
باید خط به خط بری جلو ببینی کجا داره گیر می کنه.
کدی که من میگم رو آپلود کن ببین TEST Print رو برات چاپ می کنه یا نه !
اگه چاپ کنه یعنی nfc.begin رو رد می کنه و تو به دست آوردن ورژن میمونه .کد:#include <Wire.h>
#include <PN532_I2C.h>
#include <PN532.h>
#include <NfcAdapter.h>
PN532_I2C pn532i2c(Wire);
PN532 nfc(pn532i2c);
void setup(void) {
Serial.begin(115200);
Serial.println("Hello!");
nfc.begin();
Serial.println("TEST Print!");
uint32_t versiondata = nfc.getFirmwareVersion();
if (! versiondata) {
Serial.print("Didn't find PN53x board");
while (1); // halt
}
// Got ok data, print it out!
Serial.print("Found chip PN5"); Serial.println((versiondata >> 24) & 0xFF, HEX);
Serial.print("Firmware ver. "); Serial.print((versiondata >> 16) & 0xFF, DEC);
Serial.print('.'); Serial.println((versiondata >> 8) & 0xFF, DEC);
// Set the max number of retry attempts to read from a card
// This prevents us from waiting forever for a card, which is
// the default behaviour of the PN532.
nfc.setPassiveActivationRetries(0xFF);
// configure board to read RFID tags
nfc.SAMConfig();
Serial.println("Waiting for an ISO14443A card");
}
void loop(void) {
boolean success;
uint8_t uid[] = { 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 }; // Buffer to store the returned UID
uint8_t uidLength; // Length of the UID (4 or 7 bytes depending on ISO14443A card type)
// Wait for an ISO14443A type cards (Mifare, etc.). When one is found
// 'uid' will be populated with the UID, and uidLength will indicate
// if the uid is 4 bytes (Mifare Classic) or 7 bytes (Mifare Ultralight)
success = nfc.readPassiveTargetID(PN532_MIFARE_ISO14443A, &uid[0], &uidLength);
if (success) {
Serial.println("Found a card!");
Serial.print("UID Length: "); Serial.print(uidLength, DEC); Serial.println(" bytes");
Serial.print("UID Value: ");
for (uint8_t i = 0; i < uidLength; i++)
{
Serial.print(" 0x"); Serial.print(uid[i], HEX);
}
Serial.println("");
// Wait 1 second before continuing
delay(1000);
}
else
{
// PN532 probably timed out waiting for a card
Serial.println("Timed out waiting for a card");
}
}
اگر رد نکنه یعنی تو nfc.begin میمونه .
به احتمال زیاد تو ورژن می مونه .
یه تست بگیر
پینهای i2c ات رو درست وصل کردی دیگه
جا به جا بزنی کار نمی کنه
بلاخره بعد از کلی گشتن جواب گرفتم دست همتون درد نکنه
با سلام ميخواستم بپرسم من ميتونم اين ماژول رو با برد nodmcu esp8266 راه اندازي كنم ؟
سلام به همه دوستان
من اسفند ماه دوتا از اینا را از آفتاب رایانه خریدم. همه راه های مطرح شده را تست کردم و بیشتر از 10 کتابخانه مختلف را آزمایش کردم. هیچ کدام جواب نمیدهند. کد کامپایل میشه ولی هیچ تگی را نمیشناسه.تیم فنی آفتاب رایانه لطفا بفرمایند آیا کارتها مشکل دارند یا ماژولها و یا نسخه برنامه آرداینو. لطفا کمک کنید کل پروژه من خوابیده.
سلام و عرض ادب ... برای وصل کردن این ماژول به وسیله uart به کامپیوتر ، از چه کابل یا ماژولی باید استفاده کنم ؟
سلام لطفا کمک کنید
چند روزه انواع سایت ها انواع کتاب خونه ها و انواع روش هارو دارم تست میکنم به جواب نمیرسم . همش با مشکل عدم شناسایی مواجهم .
آردیونو مگا 2560 استفاده میکنم با pn532 v3
لطفا یک راهنمایی بکنید بدجور گیرم
وایر چینی ؟ کتاب خونه ؟؟