دوستانی که با میکروکنترلر avr این پروژه رو راه انداختن لطف کنند راهنمایی کنند که چطور به این مهم رسیدند؟
شاید کسی مثل من باشه که نمی*خواد این ماژول روی آردینو تعبیه بشه...
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که با میکروکنترلر avr این پروژه رو راه انداختن لطف کنند راهنمایی کنند که چطور به این مهم رسیدند؟
شاید کسی مثل من باشه که نمی*خواد این ماژول روی آردینو تعبیه بشه...
با تشکر
دوست من اساس این فروم بر پایه arduino هست تمام کسانی که در این فروم فعالیت میکنن با aduino کار میکنن.
چند تا لینک معرفی میکنم :
https://github.com/asif-mahmud/MIFARE-RFID-with-AVR
ببخشید دوستان من هم سوال پرسیده بودم !
چطور باید Write کرد با این ماژول ؟
دوست من چیزی که باید بدونید اینه که روی کارت های 125 کیلو نمیتونید write کنید روی کارت های 1356 باید write کنید
یه لینک pdf هم میزارم که میتونید ازش استفاده کنید:
https://www.ifm.com/img/SLC5_RFIDRead-Write.pdf
با سلام خدمت دوستان گرامی.
کسی برنامه نویسی ماژول rfid رو اطلاعی نداره.(لینک معرفی کنید)
رمز گزاری کارت ها-نحوه ی استفاده کردن از ماژول در برنامه-
مطالب بالا یه کم گنگ هستند.
باتشکر
دوست من کدوم قسمتش گنگه دقیقا؟
ببینید شما یه ماژول rfid خریداری می کنید. بعد با استفاده از کدهای صفحه اول و سیم بندی های قید شده به یه پردازنده مثل آردینو وصل کنید و از انجام روژه لذت ببرید.
با سلام خدمت دوستان عزیز و خسته نباشید خدمت تمام کسانی که بدون منت کمک مبتدیانی مثل بنده میکنند
دوستان بنده تازه با اردوینو اشنا شدم و تا حالا باهاش کار خاصیو انجام نداد اما بسیار مشتاق و علاقه مند به یادگیری هستم و اطلاعات الکترونیک و برنامه نویسی هم متاسفانه زیاد خوب نیست... بگذریم
من یک برد arduino uno r3 و یک ماژول rc522 خریداری کردم و برای شروع میخوام با استفاده از این دو برای باز کردن درب با کارت استفاده کنم(منظورم اینکه میخوام در خروجی به یک رله دستور بده)
از دوستان عزیز خواهشمندم بصورت پایه و از ابتدا (به علت مبتدی بودن اینجانب :D) نحوه اتصال و برنامه رو برام بزارن
من پیشاپیش از دوستان بابت گرفتن وقتشان معذرت خواهی میکنم
دوست من دروهله من برو یه دوری تو وبلاگ آردوینو بزن
وبلاگ آردوینو | تازه ترین های آردوینو و دنیای فن آوری
بعد که اینو خوندی میتونی اولین کدت رو که مربوط به ماژول rfid هست آپلود کنی
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه پاسخ دادین
من تمام مطالبی رو که گفتین مطالعه کردم و اطلاعات خوبی رو بدست اوردم اما هنوز هم در اتصال اردوینو و ماژول rc522 مشکل دارم دوستان عزیز اگه لطف کنند یه توضیح بدن:)
مممنون
خب یه کم ریز تر و دقیق تر توضیح بدید کدوم قسمت؟
سلام
لطفا دقیق توضیح بدید کدوم قسمت؟
سلام ببخشید که دیر جواب دادم من میخوام با این ماژول و arduino uno r3 یک رله رو کنترل کنم همین
سلام دوستان من یک سوال ساده داشتم من تونستم شماره هر کارت رو بگیرم ولی میخوام اون رو توی یک متغییر ذخیره کنم ولی چون اون تابع شماره رو چاپ میکنه نمیشه ازش شماره رو گرفت چکار کنم:cool::cool::cool::cool:
سلام دوستان
ببخشید من یک برد آردویینو مگا 2560 خریدم و یه آر اف آی دی خوان RC522 گرفتم و راه های مختلفی که وجود داشت رو تست کردم ولی متاسفانه همچنان بعد از چند روز موفق نشدم که راه اندازیش کنم.
راه هایی که امتحان کردم هم سورس های داخل سایل github بوده و هم راهی که آقا نوید گذاشته بودن(http://forum.arduino.ir/8/21/245-5.html#post1082) و خیلی هم توی اینترنت گشتم و سعی کردم که حالت های مختلف رو امتحان کنم.ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
یه سری عکس هم از نحوه بستن سیم ها گذاشتم.اگه ایرادی هست لطفا بگین تا برطرف کنم.
فایل پیوست 1319فایل پیوست 1320فایل پیوست 1321فایل پیوست 1322فایل پیوست 1323
بینید دوست من ارتباط این ماژول با اردوینو از طریق ارتباط spi هست که پین هاییی که بهش تخصیص داده شده خاص هستن.
مثلا به لینک زیر برید
http://forum.arduino.ir/8/21/245.html
تو این لینک برای راه اندازیش از آردوینو UNO استفاده شده و میبینید که از پین های 10 تا 13 استفاده کرده
شما قصد دارید از MEGA استفاده کنید نباید به همین پین ها وصل کنید چون پین های SPI آردوینو MEGA 10 تا 13 نیستن بلکه 50 تا 52 هستن. بنابراین باید سیم کشیتون تغییر کنه.
میتونید برای پیدا کردن پین های آردوینو از لینک زیر استفاده کنید
Arduino - SPI
از توجهتون ممنونم.
من سیم کشی ها رو دقیقا مثل سایت github که مطابق با فرمایش شماست هم بستم ولی متاسفانه باز هم جواب نگرفتم.و زمانیکه از کد example ی که در فایل کتابخانه سایت github هست استفاده میکنم با توجه به درست بودن سیم کشی ها این پیغام رو میده
MFRC522 Software Version: 0x0 (unknown)
WARNING: Communication failure, is the MFRC522 properly connected?
Scan PICC to see UID, type, and data blocks...
از دوستان کس دیگه ای نمیتونه راهنمایی کنه؟یا حتی چطور میتونم بفهمم که ریدر سالم هست یا اشکال از اونه؟
دوستان عزیز کسی نیست کمکم کنه:(
ازاین لینک استفاده کن دوستم
Tutoriais Comunicação IV: Leitor de RFID RC522 | Arduino Eletrônica
سلام
بدون استفاده از ماژول برای نوشتن روی تگ هایrfid از چه برنامه ی اندروید میشه استفاده کرد؟
سلام خدمت همه ی دوستان ، من این ماژول رو با آردینو نانو راه اندازی کردم. کدهای راه اندازی ، آموزش و کتابخونه ی مربوط به اون رو از یه سایت خارجی (Addicore Electronic Parts and Kits by Makers for Makers ) گرفتم که اینجا قرار میدم ، امیدوارم مفید باشه.
در ضمن این کدها برای وقتی که بخواید تگ با شماره ی خاصی رو به آنتن نزدیک می کنید و کار مشخصی (مثلا خروجی کردن یکی از پین ها یا ...) صورت بگیره به کار میاد.
طریقه وصل کردن پین ها و آموزش مربوطه در پی دی اف به صورت تصویری هست.
حتما قبل از استفاده ، کتابخونه ی مربوطه رو اضافه کنید.
سلام
دوستان اگه امکانش هست راهنمایی کنن چطور میتونم 2 تا از این ماژول رو به برد مگا2560 وصل کنم؟
با سلام
بنده طبق آموزش ها برد آردوینو آنو و مایفایر را وصل کردم و الحمدلله جواب میده ولی مشکل اینجاست که وقتی تگ سوییچی رو نزدیک می کنم همه چیز رو نمایش می ده ولی خود کارت رو وقتی نزدیک میکنم هیچ واکنشی در مانیوتور سریال نیست ! درحالی که وقتی کارت مترو رو نزدیک میکنم یکسری اطلاعات نمایش داده میشه !
کل پستهای این بخش رو مطالعه کردم و یک نفر گفته بود که : "اگر کارت ها رو از همین جا خریدید که احتمال میدم کارت هاتون با فرکانس 125kh هستن واسه همین خونده نمیشن (منم دفعه اول همین مشکل واسم پیش اومد)"
حالا باید چه کار کرد ؟
درود به همگی
من این ماژول رو چند ماه پیش خریدم
2 تا پرسش ساده داشتم
1.چطور کارتخوان SD و این ماژول رو همزمان روی Uno راه بندازم
2.چطور میشه Uid کارت هایی که توی فروشگاه هست رو تغییر داد
ممنون میشم اگر کسی بتونه جواب این 2 تا رو بده
http://forum.arduino.ir/4/14/293.html
به این لینک سر بزن
سلام کد هاشو برای نانو میخوام خیلی واجببببببببب!!!!!!!:rolleyes:
از همین کدهای uno استفاده کنید
پورت هاش چی؟!
دوست من پروتکل ارتباطی این ماژول spiهست. بنابراین نه
مهم نیست
امتحان کردم نشد
آقا نوید سلام
دستت در نکنه ممنونم .فقط میخواستم بدونم کتابخانه برای همه بردهای آردوینو یکی هست ؟
من سفارش این ماژول رو دادم اما نحوه write اطلاعات توی توابع کتابخانه ایش هست؟
من یه کتابخانه پیدا کردم توش چیزایی راجع به write نوشته شده یه قسمتاییش رو میذارم خواستین آپلود کنم اما مثال ازش ندارم.
البته یه مثال توش هست اما مطمئن شدم بعدز تست میذارم.کد:PICC_CMD_MF_WRITE = 0xA0, // Writes one 16 byte block to the authenticated sector of the PICC. Called "COMPATIBILITY WRITE" for MIFARE Ultralight.
PICC_CMD_MF_TRANSFER = 0xB0, // Writes the contents of the internal data register to a block.
// The commands used for MIFARE Ultralight (from http://www.nxp.com/documents/data_sheet/MF0ICU1.pdf, Section 8.6)
// The PICC_CMD_MF_READ and PICC_CMD_MF_WRITE can also be used for MIFARE Ultralight.
PICC_CMD_UL_WRITE = 0xA2 // Writes one 4 byte page to the PICC.
//these two methods read and write entire blocks. It seems there is no method to just access one byte.
* Writes a byte to the specified register in the MFRC522 chip.
* The interface is described in the datasheet section 8.1.2.
برای رایت مسلماً یا باید 2 تا ماژول رو داشت ازین بخونه توی دیگری رایت کنه یا با یه ماژول اطلاعات رو روی Arduino ذخیره شه و بعد از مثلاً یه delay خودبخود رایت کنه یعنی بگیم بعدز چند ثانیه و بعد کارت خام رو جلوش بگیریم...
از این لینک برای نوشتن استفاده کنید:
https://github.com/miguelbalboa/rfid...adAndWrite.ino
دوستان کسی میدونه دلیل این ارور احراز هویت چیه؟
کد:
Scan PICC to see UID and type...
Card UID: .......
PICC type: MIFARE 1KB
Sector Block 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 AccessBits
61 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [ 0 0 0 ]
60 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [ 0 0 0 ]
14 59 PCD_Authenticate() failed: Error in communication.
13 55 PCD_Authenticate() failed: Timeout in communication.
12 51 PCD_Authenticate() failed: Timeout in communication.
11 47 PCD_Authenticate() failed: Timeout in communication.
10 43 PCD_Authenticate() failed: Timeout in communication.
سلام باید کارت رو زیاد نگه داری نه اینکه زود ورداری
ربطی نداره دوست عزیز
اطلاعات کد شدست
ضمناً نجوه دیکود و رایتشم خودم پیدا کردم اما چون هیچ کس کمکی نکرد توی فروم نمیذارم
موفق باشید:)