میشه یکم بیشتر توضیح بدین . چون من زیاد در این بخش اطلاعاتی ندارم و تو این بخش تا الان کار نکردم و این اولین کارمه تو این بخش ...
مثل یه نمونه کد یا از این قبیل ...
و این که این ماژول نیازی به dll خاصی یا امثال اینها نداره ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
کد رو که متناسب با نرم افزاری که قراره بنویسی خودت باید بنویسی
توی C# اگه برنامه تحت ویندوز می خوای بنویسی تویcomponent های که هست یه جایی هست میتونی component اضافه کنی.اونجا سرچ کن برای اضافه کردن پورت کام باید چه
component ای رو اضافه کنی پیداش می کنیدانلودش کن و به C# اضافه کن .
با این کار هر داده ای که با مبدل بیاد تو پورت سریال می تونی تو C# داشته باشیش و روش پردازش کنی
ممنون از راهنماییتون اما یه سوال مهم اینه که این اطلاعاتی که اسکنر از این پورت ارسال میکنه فرمت و یا template خاصی داره یا یه تصویر هست فقط ؟! و این که چطور میشه به تنطیمات اسکنر دسترسی داشت ؟! مثل این که بفهمیم انگشتی روی سنسور قرار گرفته یا نه و این که انگشت فیک هست یا نه و امثال اینها یا این که چراغ های روی سنسور رو بتونیم کنترل کنیم و ... :confused: :confused: :confused:
سلام
دوستان کسی کد دانلود یا آپلود اثر انگشت ذخیره شده در بافز ماژوال رو داره یا میتونه راهمایی کنه؟
http://www.gemmarduino.net/PM1/00100-145/1307061015.pdf
سلام
ماژول fpm10a هست.
با تشکر
این لینک هم سیم بندی داره هم کد
Optical Fingerprint Sensor Module – FPM10A – Art of Circuits
R.min Mz, [27.05.16 13:38]
با سلام و خسته نباشید.
طی خرید اخیرم یکی از اقلام ماژول اسکنر اثر انگشت نوری R305 بود. این ماژول نه کتابخانه مخصوص داره و نه تونستم راه اندازیش کنم متاسفانه*. Sfg هم تست کردم اما هیچ. از کدهای آردوینو خود سایت و سایت های خارجی هم استفاده کردم. نتیجه همه یکسانه و میگه اسکنر شناسایی نشد. الان بفرمایید تکلیف من چیه*.
لینک :
اسکنر اثر انگشت نوری R305 با رابط TTL
آردوینو نانو استفاده میکنم. راستی تو ولتاژ 5 ولت یه لحظه روشن میشه بعدش هیچی اما تو 3.3 دایم روشنه اما پر پر میزنه ال ای دی های ماژول. RX و TX هم رعایت میکنم خلاصه تمامی نکاتو بارها چک کردم
خب
یه بار سیم بندی رو چک میکنیم
tx اسکنر به rx آردوینو
Rx اسکنر به tx آردوینو
این لینک روش سیم بندی رو توضیح داده
http://www.sunrom.com/p/finger-print-sensor-r305
ببینید مطابق همین بستید
فقط این که اگر قراره از آردوینو به عنوان تبدیل استفاده کنید باید به پینهای 0 و 1 وصل کنید حتما
سلام من یدونه ماژول اثرانگشت مدل r308 خریدم ولی ال ای دی قرمز روشن نمیشه نرم افزار هم نمیشناستش ماژول آردوینو هم نمیشناستش تورو خدا کمک کنید
ارتباط ماژول های اثر انگشت به صورت سریال هست
مورد اول لطفا سیم بندیتون رو چک بفرمایید:
فایل پیوست 2227
در حالت بعدی baude rate ها متفاوت رو چک بفرمایید
و این که ارتباط سریال سیم بندیش به صورت ضربه دری هست
tx اسکنر به rx آردوینو
rx اسکنر به tx آردوینو
تست كردم نشد مگه نبايد وقتي فقط vcc و gnd وصل چراغ چشمك بزنه يا حداقل عكس العمل نشون بده اين ماژول انگار نه انگار به تغذيه وصل ميشه
سلام
از دوستان و اساتید یه راهنمایی می خواستم !
من با ویژوال استادیو و زبان c# برنامه مینویسم برای آردینو.»یخوام از طریق آردینو از ماژول اثر انگشت رو بخونم و به صورت یک فایل تصویری ذخیره داشته باشم.یعنی نمی خوام اثر انگشت ها روی حافظه ی اسکنر باشه و مقایسه توسط اسکنر انجام بشه !آیا امکان خوندن تصویر و خروجی گرفتن از این ماژول وجود داره یا خیر.اگه میشه یه راهنمایی کنید اگر نمیشه هم لطف کنین راهنمایی کنین از چه ماژولی استفاده کنم ؟!
مهم نیست که ماژول مستقیم به کامپیوتر وصل بشه یا با آردینو .
با تشکر !
ببینید تمام ماژول های اثر انگشت پروتکل ارتباطیشون سریال هست.
یعنی شما میتوندی اونها رو با یه تبدیل TTL به USB وصل کنید به پورت کام و ادامه ماجرا رو هم خودتون یقینا میدونید.
این ماژو لها خروجیشون یه سری داده با فرمت خاص خودشونه
این که شما بتونی از این داده ها پترن تصویری در بیاری یه داستانه برنامه نویسی داره فقط.
البته نرم افزار آمادشو نوشتن تحت ویندوز:
sfg demo fingerprint software
بله طبق همین عکس tx را وصل می کنم به پین 2 آردونیو و rx را وصل میکنم به پین 3 بعدش با blank پروگرامش می کنم و بعدش RX و TX را وصل می کنم به RX و TX برد و برنامه SFGDemoV2.0 را اجرا میکنم ولی بعد از دادن پورت بهش شناساییش نمی کنه!!!
مشکلم کجاست اصلا کارم درسته؟
الان من متوجه نمیشم شما اول کد softwareserial رو دارید روی برد آپلود می کنید و بعد پینهای سریال ماژول رو از پینهای 2 و3 آردوینو جدا می کنید و می زنید به پینهای 0 و 1 آردوینو و ازش به عنوان مبدل TTL به USB استفاده می کنیدو نرما فزار رو باز می کنید؟
الان دارید دو تا روش مجزا رو با هم مخلوط می کنید.
اگر قصد دارید از آردوینو به عنوان پردازنده استفاده کنید مطابق لینک زیر با کتابخونه پیشنهادیش پیش برید :
https://learn.adafruit.com/adafruit-...e-with-arduino
فقط به این موضوع دقت کنید که ممکنه ترتیب پینهای ماژول شما با ترتیب پینهای لینک فرق کنه که باید این رو رعایت کنید.
بله می خوام به عنوان پردازنده از آردوینو استفاده کنم
فقط مشکل اصلیم همون ترتیب پینهاست هر کاری می کنم جواب نمی ده!!!!
از کجا میتونم ترتیبشو دقیق بفهمم آخه هیچ جا هم ننوشته!
ترتیب سیم بندی اینه:
فایل پیوست 2468
پینهای پاور رو مطاق عکس های گذاشته شده تو تصاویر پیدا کنین بقیه پین ها مطابق این جدول هست
سلام و خسته نباشید
آقا من خودمو کشتم نتونستم راه اندازیش کنم
اصلا هیچ عکس العملی نداره واسه من
دقیقا همین عکسی که بالا گذاشتید رو کار کردم ولی نشد که نشد
اصلا نه چراقی روشن میشه نه تو اردوینو پیداش میکنه
نمیدونم چشه لطفا راهنمایی کنید
الان یه جور دیگه امتحان کردم از تو یه سایتی پین 1 و 4 رو زدم به + و - فقط چراغ قرمزش چشمک میزنه . دیگه تموم هیچ عکس العملی نداره
نرم افزار SFGDemo رو دانلود کن و رو سیستم اجراش کن
سیم 1 و 4 ماژول رو به تغذیف وصل کن (5 ولت) او دوتا سیم بینشون رو هم به پایه های 0 و 1 آردوینو (هر دو حالتش رو امتحان کن)
از نرم افزارopen device و پورت COM ی که آردوینو بهش وصله رو انتخاب کن ببین کدوم حالت وصل میشه
باشه ممنون امروز تست میکنم خبرشو میدم
امتحان کردم هیچ جوابی نمیده
فقط چشمک میزنه . فردا میفرستم براشون فک میکنم مشکل داره
اگه اینطوره دارید ترتیب پینهای tx , rx رو برعکس می زنید
اگر برگردونید که نمیشه کاریش کرد !!
نه دوست عزیز همه جوره امتحان کردم .جای پین ها رو هم عوض کردم
با rx tx کار کردم و نحوه انجامش رو میدونم .
مطمئن هستم یه جای کاریش میلنگه چون به هیچ عنوان نمیشناسدش .
امروز ارسالش کردم ، انشاالله که سالم باشه و باز برگردونده بشه چون خودم از مشتریهایی که چیزی میبرن هی پس میارن بدم میاد و تا جایی که میتونم سعی میکنم چیزی رو پس ندم
یه میکرو سروو هم داشتم درست کار نمیکرد ولی چون قیمتی نداشت نفرستادم ولی این دیگه قیمتش یه خورده بالاس.
بیشتر ترسیدم دیر بفرستم قبول نکنن. بازم ممنون از لطفتون
نرم افزار کاربردی ماژول سنسور اثر انگشت
سلام
من تازه ماژول biovo رو خریدم.
مشکلم اینه که، نرم افزار، ماژول رو شناسایی نمی کنه و خطای زیر رو میده:open device fail
فایل پیوست 3102
راه حلی که توی چند صفحه قبل گفته بود رو امتحان کردم نشد.
توی ای آدرس https://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&p=187240 دلیل مشکل رو گفته بود که baud-rate تنظیم نیست، اما اونم امتحان کردم نشد.
لطفا کمک کنید ، خیلی سریع باید برنامه رو آماده کنم.
ممنون