نقل قول نوشته اصلی توسط behzad70 نمایش پست ها
خیلی متشکر
در مورد اینکه من status رو صفر نمیکنم دلیلش اینه که من میخوام تا زمانی که آردوینو رو با ریموت قطع نمیکنم آژیر کار کنه . اگه بلاک else رو همون طور که شما گذاشتید استفاده کنم هر زمان که فرد از جلو سنسور رد میشه آژیر میزنه و هر زمان که دیگه جلوش نیست آژیر قطع میشه که این خودش یک باگ محسوب میشه. بازم اگه من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید

در مورد تایم دیلی ، من حالتی رو میخوام که به محض اینکه عبور یک فرد رو تشخیص میده پین خروجی رو یک کنه و تا زمانی که آردوینو خاموش میشه یک بمونه!
سوال دیگه ای که داشتم این بود که این ماژول سنسور حرکت سنج بدن انسان هست یا هر نوع حرکت دیگه ای مثل حرکت پرده یا پنکه رو هم تشخیص میده؟

در مورد اینکه گفتم احتمال میدم یکی از ماژول هام (که به 12 ولت وصلش کردم) سوخته اینه که در همه حال از پین وسط مقدار 3.3 ولت رو برمیگردونه حتی اگه داخل یک اتاق خالی باشه بازم این ولتاژ رو برمیگردونه! احتمال داره نسوخته باشه و مشکل دیگه ای پیش اومد

قسمت اول: ببینید این ماژول ماکزیمم تا 18 ثانیه ( طبق دیتاشیت ممکنه در عمل کمتر هم باشه ) می تونه یک بمونه وقتی این زمان تموم بشه هر کاری کنید 0 میشه .
بنابراین ماکزیمم 18 ثانیه وقت دارید تا ریموت رو بزنید و آردوینوتون رو خاموش کنید. حالا می تونید این زمان رو یه جوری با کد نویسی افزایش بدید.
یعنی از زمانی که آردوینو روشن میشه بگید شروع کن هبه شمارش زمان هر وقت از 18 ثانیه رد شد و هنوز آردوینو روشن بود فلان کار رو بکنه برای این که این 18 ثانیه رو هم بشمارید میتونید از دستور millis استفاده کنید:
https://www.arduino.cc/en/Reference/Millis

************************************************** *

تو معرفی این سنسور هر جا که ببینید یمبینید نوشته human بنابراین نمیتونه اشیاء رو سنس کنه چرا که دمای بدن ما متفاوته با اشیاء

این که 3.3 برمی گردونه داره دائم یه چیزی رو سنس می کنه
ممکنه حساسیتش رو خیلی کم کرده باشید و با توجه به اینکه زاویه تشخیصش 120 درجه هست داره خودتون رو هم میگیره.

با پتانسیومتر تنظیم حسایت بازی کنید ببنید مشکل حل میشه !
چرا که وقتی 3.3 میده یعنی رگولاتور روی برد سالم هست