نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By magmagmary

موضوع: نحوه روشن و خاموش کردن مدار با نگه داشتن یک کلید فشاری؟؟؟

Threaded View

Member
    سلام بنده می خواستم برای اینکه بتونم با زدن یه کلید فشاری مثلا یه مقدار ثابتی به یه شمارنده ای اضافه بشه و با نگه داشتنش به مدت فرضا 2 ثانیه از مقدار اون شمارنده یه مقدار ثابتی کم بشه . برای این من اومدم از پین وقفه شماره 3 برد یونو استفاده کردم و با کدهای IF , While هم که امتحان کردم جواب نداد برای حالت دومش و نمی دونم چطور باید این رو ایجاد کرد کسی اطلاعی داره یا می تونه راهنمایی کنه ؟ چون داخل تابع وقفه دیگر توابع مربوط به تایمر جواب نمی ده مثل همین millis() . با یه همچین کدی براي تابع وقفه باز هم جواب نداد
    کد:
    void ButtonFun1() {
    //  read the state of the pushbutton value:
        Treshold=Treshold+4;
    //        buttonState[0] = digitalRead(interrupt_buttonPin);
    //        buttonState[1] = digitalRead(interrupt_buttonPin);
    //        if (buttonState[0] == HIGH && buttonState[1] == HIGH) {
    //          Treshold=Treshold-4;
    //        }
    //while (buttonState[0] == HIGH && buttonState[1] == HIGH) {
    //    Treshold=Treshold-4;
    //  }
    }

با دو تا تابع وقفه جداي از هم كه با تاخير 1 ثانيه اي كار كنند هم جواب نداد طوري كه مثلا در اين 1 ثانيه كه كليد وصل است از شمارنده كم كند
    کد:
    attachInterrupt(digitalPinToInterrupt(int
    errupt_buttonPin), ButtonFun1 ,RISING); detachInterrupt(digitalPinToInterrupt(interrupt_buttonPin)); delay(1000); attachInterrupt(digitalPinToInterrupt(interrupt_buttonPin), ButtonFun2 ,RISING); detachInterrupt(digitalPinToInterrupt(interrupt_buttonPin)); کدهای بالا در Void Loop گذاشتم با توابع وقفه زیر : void ButtonFun1() { // read the state of the pushbutton value: Treshold=Treshold+4; } void ButtonFun2() { Treshold=Treshold-4; }
    ویرایش توسط mr.ansaripour : 09-08-2017 در ساعت 07:15 PM