نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل درnetgear-xavb5401

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10

    مشکل درnetgear-xavb5401

    سلام دوستان
    من یک جفت دستگاه انتقال دهنده دیتا از طریق خطوط برق مدلnetgear-xavb5401 از سایت خریدم به هم وصل نمیشن کسی میدونه علت چیه؟؟؟

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    دوست گرامی pdfراه اندازیشو خوندین؟

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    بله خوندم و ریست هم کردم اما به هم وصل نمیشن.در ضمن 5 متر باهم فاصله دارن!

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    این مشکل به سر کسی نیومده؟!
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده img_uuuuuuuuu_uuuuuu.jpg  

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    کنار هم گذاشتم باز کار نکرد.

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    نوشته ها
    10
    سلام دوستان
    من علت این دستگاه ها رو پیدا کردم.
    نرم افزار این دستگاه ها رو از اینترنت پیدا کردم و دیدم که mac اینها یکی هست برای همین کار نمیکند.
    حالا نمیدنم مشکل رو با شرکت چهجوری حل کنم.

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    دوست گرامی روند مرجوعی کالا را انجام دهید.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO