نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By mr.ansaripour

موضوع: مشکل با پورت Programming در بورد Due

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    3

    مشکل با پورت Programming در بورد Due

    سلام
    من قبلا یک یورد 2560 داشتم حالا تازگی یک بورد Due خریدم اما برای ریختن برنامه از پورت Programming باهاش مشکل دارم وقتی کابل رو بهش وصل می کنم اصلا چراغ هاش روشن نمیشه و کامپیوتر هم نمیشناستش.
    اینو هم بگم که با پورت Native برنامه ریختم و کار میکنه اما ارسال و دریافت سریال ندارم و باید از فرستنده بیسیم استفاده کنم.
    با یک منبع تغذیه و پورت Programming هم کار کردم چراغ ها روشن میشه اما باز هم کار نمی کنه.
    می خواستم بدونم کسی در مورد این بورد اطلاعات داره؟ آیا بورد من خرابه یا باید کار خاصی کرد؟
    چند تا روش مثل نگه داشتن erase و reset رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتم.

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,027
    اینجا رفرنس اصلی برد due هست
    چک کن ببین مشکلی / تفاوتی در عملکرد نداری؟
    https://www.arduino.cc/en/Guide/ArduinoDue

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    3
    ممنون وقت گذاشتین
    من این صفحه رو قبلا دیدم، اما باز هم مشکلم حل نشده چون اصلا برق بورد وقتی وصل می کنم بورد روشن نمیشه با منبع هم وصل میشه اما اون مرحله که باید درایو Programming Port عمل نمی کنه.
    می خواستم بدونم از این پورت هم باید بدون منبع بورد روشن بشه دیگه نه؟
    خودم حدس می زنم برنامه میکرو این پورت پریده باشه.
    اگه کسی از این بورد داره یا اطلاعاتی داره ممنون می شم راهنمایی ام کنه.

  4. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    55
    سلام
    ببخشید این برد DUE بنده اول که روش برنامه ریختم با پورت Programming Port ارتباط سریال هم برقرار می کرد ولی بعدش دیگه این ارتباط برقرار نشد یعنی با چند بار اتصال مجدد USB به رایانه با آپلود برنامه روی برد گاهی با پیام زیر مواجه شدم:
    Sketch uses 23,232 bytes (4%) of program storage space. Maximum is 524,288 bytes.
    No device found on COM3
    و گاهی با :
    Sketch uses 23,232 bytes (4%) of program storage space. Maximum is 524,288 bytes.
    Atmel SMART device 0x285e0a60 found
    Erase flash
    done in 0.046 seconds

    Write 25460 bytes to flash (100 pages)

    [ ] 0% (0/100 pages)
    [=== ] 10% (10/100 pages)
    [====== ] 20% (20/100 pages)
    [========= ] 30% (30/100 pages)
    [============ ] 40% (40/100 pages)
    [=============== ] 50% (50/100 pages)
    [================== ] 60% (60/100 pages)
    [===================== ] 70% (70/100 pages)
    [======================== ] 80% (80/100 pages)
    [=========================== ] 90% (90/100 pages)
    [==============================] 100% (100/100 pages)
    done in 5.027 seconds

    Verify 25460 bytes of flash

    [ ] 0% (0/100 pages)
    [=== ] 10% (10/100 pages)
    [====== ] 20% (20/100 pages)
    [========= ] 30% (30/100 pages)
    [============ ] 40% (40/100 pages)
    [=============== ] 50% (50/100 pages)
    [================== ] 60% (60/100 pages)
    [===================== ] 70% (70/100 pages)
    [======================== ] 80% (80/100 pages)
    [=========================== ] 90% (90/100 pages)
    [==============================] 100% (100/100 pages)
    Verify successful
    done in 4.650 seconds
    Set boot flash true
    CPU reset.

    و در حالت دوم ارتباط سریال من دیگه قطع شد علت چیه ؟ به نظر شما ؟

  5. #5
    Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    55
    چراغ tx برد هم دیگه روشن و خاموش نمیشه و سریال مانیتور رو که می زنم هم هیچ داده ای نشون نمیده در حالیکه اولین بار با همان کد ارتباط سریال برقرار بود.

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,027
    نقل قول نوشته اصلی توسط mr.ansaripour نمایش پست ها
    چراغ tx برد هم دیگه روشن و خاموش نمیشه و سریال مانیتور رو که می زنم هم هیچ داده ای نشون نمیده در حالیکه اولین بار با همان کد ارتباط سریال برقرار بود.
    من تو یه فروم خوندم هر وقت due تون به این روزگار خنگی افتاد چند بار سرعت سریال رو تغییر بدید و آپلور کنید ببینید مشکلش حل میشه یا نه!

    خودم DUE ندارم براتون تست بگیرم متاسفانه

  7. #7
    Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    55
    دوستان واقعا معذرت می خواهم اصلا حواسم نبود پین reset برد با پین MISO رو اشتباه به کارت حافظه TFT وصل کرده بودم که مشکل حل شد. چون برنامه درست وارد برد می شد ولی ارتباط سریال و فایلی در کارت حافظه یافت نمی شد حدسم درباره امکان نصب غلط پین ها به کارت حافظه درست دراومد و مشکل حل شد.
    لایک کردن

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    55
    آخه خیلی عجیب بود برام چون TFT اش درست کار می کرد اما کارت حافظه اش مشکل داشت به همین خاطر اول از خطا بودن اتصال پین ها شک نکردم و پیام های بالا رو ارسال کردم عذر می خواهم از کاربر magmagmaryمحترم و ممنونم از جوابتان

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,027
    نقل قول نوشته اصلی توسط mr.ansaripour نمایش پست ها
    آخه خیلی عجیب بود برام چون tft اش درست کار می کرد اما کارت حافظه اش مشکل داشت به همین خاطر اول از خطا بودن اتصال پین ها شک نکردم و پیام های بالا رو ارسال کردم عذر می خواهم از کاربر magmagmaryمحترم و ممنونم از جوابتان

    خدا رو شکر که مشکل حل شد
    پس خنگ نشده بردتون
    :d

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO