صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14
Like Tree2 لایک

موضوع: برد mega 2560 برنامه نمیگیرد

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    10

    برد mega 2560 برنامه نمیگیرد

    باسلام برد 2560 ال ای دی های سبز و نارنجی پس از اتصال روشن میشود و بافشردن دکمه ریست لامپ نارنجی روشن و خاموش میشود ولی برنامه نمیگیرد لطفا راهنمایی فرمایید. آیا سوخته است ؟
    متشکرم

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    سلام
    دوست عزیز بهش پورت کام اختصاص داده؟
    اگه داده توی تنظیمات نرم افزارتون آپشن های منوی tools رو متناسب با بردتون انتخاب کنید.
    انجام دادید این کار هارو؟

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    10
    با سلام پورت تعریف شده و در منوی تولز فورمات را نیز انجام میدهم. ایا سوخته است
    ویرایش توسط آصف : 02-16-2016 در ساعت 07:46 AM
    لایک کردن

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    نقل قول نوشته اصلی توسط آصف نمایش پست ها
    با سلام پورت تعریف شده و در منوی تولز فورمات را نیز انجام میدهم. ایا سوخته است

    یعنی الان به شما پورت کام اختصاص داده مثلا com6
    درسته؟
    خب تو منوی tools چجوری تنظیم می کنید؟
    میشه اسکرین شات بگیرید

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    10
    shot-screen.jpg shot-2.jpg باسلام وتشکر لازم بذکر است در هنگام اتصال برد به کامپیوتر چراغ های سبز و نارنجی باهم روشن میشوند و در زمان فشردت دکمه ریست چراغ نارنجی یک بار خاموش میشود
    ویرایش توسط آصف : 02-16-2016 در ساعت 12:04 PM

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    نقل قول نوشته اصلی توسط آصف نمایش پست ها
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: shot screen.jpg
مشاهده: 35
حجم: 23.6 کیلو بایت برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: shot 2.jpg
مشاهده: 33
حجم: 23.4 کیلو بایت باسلام وتشکر لازم بذکر است در هنگام اتصال برد به کامپیوتر چراغ های سبز و نارنجی باهم روشن میشوند و در زمان فشردت دکمه ریست چراغ نارنجی یک بار خاموش میشود
    چرا انقدر اسکرین شاتت بی کیفیته
    من متوجه نشدم شماره پورت کامی که بهت اختصاص داده چنده ؟
    ببین یه کار دیگه هم بکن لطفا
    برو تو دیوایس منیجرت یه اسکرین شات هم از اون بگیر

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    10
    shot-3.jpg با تشکر شماره پرت 5 استshot4.jpg
    ویرایش توسط آصف : 02-16-2016 در ساعت 12:39 PM

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    نقل قول نوشته اصلی توسط آصف نمایش پست ها
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: shot 3.jpg
مشاهده: 32
حجم: 79.7 کیلو بایت با تشکر شماره پرت 5 استبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: shot4.jpg
مشاهده: 39
حجم: 69.6 کیلو بایت

    این شد عکس.
    خب حالا باید ببینیم چشه.
    برام مینویسی چه اروری میده؟

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    نوشته ها
    10
    زیر صفحه که پورت تعریف شده باخط قرمز نوشته شدهundefined refrence to setup

  10. #10
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    نقل قول نوشته اصلی توسط آصف نمایش پست ها
    زیر صفحه که پورت تعریف شده باخط قرمز نوشته شدهundefined refrence to setup

    خب پسرم تو که الان هیچی آپلود نمی کنی
    الان ارور داره میگه تابع setup کو
    تابع loop کو
    حداقل چیزی که باید تو کدت وجودداشته باشه این دو تا تابع هست
    blog.arduino.ir
    اینو بخون آموزش مقدماتی اردوینو هست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO