نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By hesam.time

موضوع: پاک کردن eeprom

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    138

    Lightbulb پاک کردن eeprom

    میکروکنترلر روی برد آردینو دارای 512 بایت EEPROM است. حافظه ای که وقتی برد خاموش است ، مقادیر در آن نگهداری می شود.(مانند یک دیسک سخت کوچک). این مثال چگونگی تنظیم همه ی آن بایت ها به 0 و دادن مقدار اولیه برای نگهداری اطلاعات جدید با استفاده از تابع ()write از EEPROM را نشان می دهد.
    سخت افزار موردنیاز
    آردینو برد
    مدار
    برای این مثال مداری وجود ندارد.
    arduino_bb.jpg
    کد
    کد زیر از حلقه ()for در چرخه کامل همه 12 بایت از حافظه EEPROM استفاده می کند و در هر کدام به 0 تنظیم می کند. از آنجا که این نیاز
    تنها یک بار اتفاق می افتد ، وقتی که طرح شروع می شود بخش عمده ای از این کد در تابع ()setup قرار می گیرد.
    کد:
    #include <EEPROM.h> void setup() { // EEPROM نوشتن همه 0 تا 511 بایت for (int i = 0; i < 512; i++) EEPROM.write(i, 0); // را LED روشن کن وقتی انجام شد. digitalWrite(13, HIGH); } void loop() { }
    لینک سایت:Arduino - EEPROMClear
    ویرایش توسط hesam.time : 04-03-2013 در ساعت 01:57 PM
    لایک کردن

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    نوشته ها
    5
    سلام از ترجمه روانتان سپاسگزاری می کنم میشه تجربیات فنی تان را در مورد الکترونیک در اختیارم قرار دادید و همچنین بفرمایید چگونه این ترجمه روان را انجام دادید
    با تشکر :d

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2016
    نوشته ها
    7
    Arduino: 1.6.11 (Windows Store 1.6.11.0) (Windows 10), Board: "Arduino Pro or Pro Mini, ATmega328 (5V, 16 MHz)"

    collect2.exe: error: ld returned 5 exit status

    exit status 1
    Error compiling for board Arduino Pro or Pro Mini.

    This report would have more information with
    "Show verbose output during compilation"
    option enabled in File -> Preferences.
    این پیام رو نشان داد

  4. #4
    مدیر ویژه
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    586
    احتمالا حین کار با میکرو پورت سریالت قطع و وصل شده یا پریده ...چون ارور کامپایل میده که مربوط به سخت افزاری میشه .مبدل usb سریالت اگر یک لحظه قط شه بهتره کنسولت ببندی مجددا باز کنی.
    از توی device managerهم یه بررسی بکن که پورت سریالت شناخته شده باشه ...

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO