نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: برد رسپبری پای ( رزبری پای ) مدل بی - Raspberry Pi B Rev2.0 512 RAM

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    نوشته ها
    15

    برد رسپبری پای ( رزبری پای ) مدل بی - Raspberry Pi B Rev2.0 512 RAM

    رسپبری پای 512 مگابایت رمبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: RaspberryPi-228x228.jpg
مشاهده: 269
حجم: 12.6 کیلو بایت

    لینک سفارش : برد رسپبری پای ( رزبری پای ) مدل بی - Raspberry Pi B Rev2.0 512 RAM

    چند دهه است که کامپیوترها حسابی در زندگی ما جا خوش کرده*اند و ما هم از وجودشان ناراضی نیستیم. شاید زمانی که افراد با کامپیوترهای اولیه کار می*کردند، تصور اینکه کامپیوتری به اندازه یک کارت اعتباری تولید شود، مضحک به نظر می*رسید. اما همه ما امروزه می*دانیم که چیزی دور از دسترس بشر نیست و حتی دست نیافتنی*ترین موارد هم روزی در اختیار بشریت خواهند بود.

    یک بنیاد خیریه با نام Raspberry Pi (رسپبری پای به معنی پای تمشک) که از دانشگاه کمبریج بریتانیا کارش را شروع کرده، توانسته یک کامپیوتری کوچک به اندازه کارت اعتباری و با قیمت ۲۵ دلار تولید کند و در اختیار همگان قرار دهد. این کامپیوتر کوچک محصول جدیدی نیست و تا به حال مطالب زیادی در مورد آن در نارنجی خوانده اید. اما این یک محصول متفاوت، ارزان قیمت و گیکی است که هیچ وقت کهنه نمی شود و نمی توان از کنار بررسی دقیق آن گذشت.

    حالا این پای تمشک خوشمزه در اختیار نارنجی است تا به همراه شما سری به دنیای بزرگ این کامپیوتر کوچک بزنیم. در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.

    داستان پای تمشک
    سایت رسمی رسپبری پای، داستان را اینطور روایت می*کند، که تعدادی از اساتید دانشگاه کمبریج در سال ۲۰۰۶ تصمیم می*گیرند تا به منظور افزایش سطح علمی دانشجویان رشته*های کامپیوتر یک برد کوچک و ارزان را تولید کنند. آنها معتقد بودند که در دهه*های گذشته به سبب وجود دستگاه*هایی همچون Commodore و Spectrum توانایی داشنجویان رشته کامپیوتر برای برنامه نویسی بالاتر بوده است، زیرا آنها از سنین کم و با استفاده از این کنسول*ها برنامه نویسی انجام می*دادند. نمونه*ی اولیه این بورد با IC های شرکت ATMEL تولید شده اند و فاصله زیادی تا مدل کنونی این دستگاه داشتند، در تصویر زیر می*توانید نمونه اولیه این دستگاه را ببینید.

    rasp2.jpg
    با ورود تلفن*های هوشمند به عرصه بازار و رشد صنعت پردازشگرهای موبایل، این بنیاد خیریه سعی کرد تا ایده را تبدیل به یک کامپیوتر با سایز کوچک کند و از معماری ARM بهره بگیرد و کار تولید این بوردها با همکاری دو شرکت element 14 و RS Electronics صورت گرفت و تنها پس از یک سال آنها موفق به فروش یک میلیون دستگاه از این بوردها شدند.

    سخت افزار
    اندازه رسپبری پای، ۸۵ در ۵۶ میلیمتر است، ارتفاع بلندترین نقطه آن ۲۱ میلیمتر می*باشد و تنها ۴۵ گرم وزن دارد. این بورد دوست داشتنی در دو مدل A و B به بازار عرضه می گردد و مدل اول با قیمت ۲۵ دلار و مدل دوم ۳۵ دلار به فروش می*رسد. مدل اول دارای یک پورت USB و ۲۵۶ مگابایت رم است و این در حالی است که مدل دوم با دو پورت USB و یک پورت Ethernet و با داشتن ۵۱۲ مگابایت رم، از مدل اول محبوب تر است. یک پردازنده ۷۰۰ مگاهرتزی با معماری ARM v7 قلب تپنده رسپبری است. مدلی که در اختیار نارنجی است، مدل B آن می*باشد و همچون مدل A دارای دارای خروجی Video RCA و HDMI به همراه جک ۳/۵ میلیمتری صدا است.

    rasp3.jpg
    یک درگاه SD نیز در اختیار شماست تا بتوانید توسط آن سیستم عامل مورد نظرتان را بوت کنید.

    rasp4.jpg
    انرژی مورد نیاز این بورد از طریق یک درگاه Micro-USB تامین می*شود و شما هم می*توانید همانند ما از شارژر موبایلتان برای این موضوع بهره ببرید. البته رسپبری پیشنهاد می*کند که حداقل میزان جریان برای روشن کردن مدل B این دستگاه 700mA می*باشد و در صورتی که از مدل A استفاده می*کنید، تنها به 300mA نیاز دارید. باید این نکته را مد نظر داشته باشید که در صورتی که وسیله*ای را به پورت*های USB آن متصل می*کنید، جریان اضافه*ای را مصرف می*کند و این میزان استفاده جریان را نیز برای خرید آداپتور مناسب محاسبه نمایید. همچنین شما می*توانید با اتصال ۴ باتری قلمی آلکالین به دستگاه آن را روشن نمایید، البته به منظور جلوگیری از نوسانات ولتاژ ناشی از کاهش شارژ در باتری*ها بهتر است تا از یک رگولاتور ولتاژ استفاده نمایید.

    rasp5.jpg
    همانطور که متوجه شدید، این بورد دوست داشتنی به منظور کاهش هزینه*های تولید، بدون هیچ وسیله جانبی عرضه می*گردد و زمان خرید شما تنها یک بورد دریافت خواهید کرد. بنابراین آداپتور، کارت SD، کابل HDMI و حتی کیس محافظ را باید خودتان تهیه کنید. البته به منظور روشن کردن آن فقط به کارت SD و آداپتور نیاز دارید. تولید کنندگان این برد به منظور کاهش هزینه*های تولید، از قرار دادن ساعت سخت افزاری بر روی برد خودداری کرده اند و این بدین معنی است که پس از هر بار خاموش و روشن شدن آن رزبری باید از طریق پروتکل NTP ساعت خودش را با ساعت جهانی sync کند.

    قدرت پردازشی
    کامپیوتر شما هر چقدر هم کوچک باشد، شما علاقه دارید تا بدانید که قدرت پردازشی آن چقدر است. همانطور که قبلا هم گفتیم واحد پردازنده مرکزی این بورد دارای یک هسته ۷۰۰ مگاهرتزی است. پردازشگر گرافیکی آن می*تواند تا ۱ گیگاپیکس بر ثانیه را پردازش کند و توانای خروج ویدیوی با کیفیت فول اچ*دی و با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. این پردازشگر گرافیکی می*تواند یک ویدیوی H.264 با کیفیت 40Mbits/s را به راحتی پخش کند و به صورت عمومی، واحد پردازش گرافیکی این دستگاه دارای قدرت ۲۴ گیگا فلاپ می*باشد. سایت رسمی خیریه، در قسمت سوالات متداول می*گوید که قدرت گرافیکی این بورد تقریبا با سری اول کنسول Xbox برابری می*کند و به لحاظ پردازشی تقریبا هم سرعت یک کامپیوتر Pentium 2 با سرعت ۳۰۰ مگاهرتز می*باشد.

    وای-فای
    متاسفانه در حال حاضر این بورد بدون وای-فای عرضه می*گردد و شما به منظور اضافه کردن این امکان، نیاز به خرید یک دانگل USB دارید.

    کلید روشن و خاموش
    قیمت تمام شده دستگاه به حدی برای این بنیاد مهم بوده است که این بورد حتی فاقد کلید روشن و خاموش می*باشد! و به همین منظور کافیست تا شما تنها برای روشن کردن آن را به آداپتور متصل کنید و زمانیکه تصمیم به خاموش کردن آن گرفتید، آن را از برق بکشید.

    جعبه

    rasp6.jpg

    همانگونه که تا کنون متوجه شدید، این بورد فاقد جعبه است و بهتر است به منظور جلوگیری از وارد کردن صدمه برای آن یک جعبه تهیه کنید. ما سعی کردیم تا با استفاده از یک نقشه و تلق*های جزوه*های درسی، یک جعبه برای بورد خودمان تهیه کنیم و نهایتا نتیجه کار این چنین شد که در تصویر می*بینید. البته جعبه*های از پیش آماده شده نیز در اینترنت به فروش می*رسد.

    سیستم عامل
    rasp7.jpg
    بنیاد رسپبری پیشنهاد می*دهد که شما از سیستم عامل Raspbian که بر پایه لینوکس Debian و مخصوص این برد طراحی شده است استفاده کنید. اما شما مجبور نیستید تنها به این انتخاب تن دهید و می*توانید از میان سایر سیستم عامل*های پشتیبانی شده توسط این بورد استفاده کنید. در واقع اگر کمی حوصله داشته باشید، می*توانید خودتان سورس یک سیستم عامل متن باز را بر روی معماری ARM v7 کامپایل کنید و از استفاده از آن لذت ببرید.

    سیستم عامل پیشنهادی بنیاد، یک نسخه سبک است و با پوسته گرافیگی LXDE اجرا می*گردد و برخی از سیستم عامل*های لینوکسی هم نیز تلاش کردند تا با ارائه نسخه سبک به دنیای این بورد کوچک وارد شوند. از این میان می*توان به Pidora، نسخه ای که بر پایه Fedora طراحی گردیده است اشاره کرد.

    منبع : http://narenji.ir/21757-%D8%A8%D8%B1...C-Raspberry-Pi

    لینک سفارش : برد رسپبری پای ( رزبری پای ) مدل بی - Raspberry Pi B Rev2.0 512 RAM
    ویرایش توسط micro : 10-12-2013 در ساعت 07:08 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO