با سلام هر کی میدونه بهم جواب بده ، میشه بااین یه پاور بانک ساخت که یه مودم رو در مواقع ضروری راه اندازی کنه فک کنم مودمم با ۹ ولت و ۰/۶ امپر کار میکنه
اگه میتوانید جواب بدید با تشکر
با سلام هر کی میدونه بهم جواب بده ، میشه بااین یه پاور بانک ساخت که یه مودم رو در مواقع ضروری راه اندازی کنه فک کنم مودمم با ۹ ولت و ۰/۶ امپر کار میکنه
اگه میتوانید جواب بدید با تشکر
اینی که میگین چیه؟؟؟؟ چه نوع پنلی؟؟؟ یه لینکی چیزی... حالا من نمیدونم اون پنلی که میگین چند ولت و چند آمپره. ولی میشه 5 عدد پنل 2 ولت 0.6 آمپر رو سری کرد. شما که ذاتا نمیخواید چیزی رو شارژ کنید. فقط از پنل ها میخواین بعنوان منبع تغذیه ی دوم استفاده کنین. نه شارژر. درسته؟؟؟
با سلام
من اینو میخواستم .
پنل مورد نظر من اینه : پنل خورشیدی - سولار پنل - سلول خورشیدی 9 ولت 3 وات
من میخوام اگه بشه هم به عنوان یه پاور شارژ برای گوشی استفاده کنم در مواقعی که نیاز داشتم . و هم اگه جواب بده برای روشن کردن مودم .
اسم مودمم اینه TP-LINK TD-W8151N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
با تشکر
جریانی که این پنل بهتون میده 330 میلی آمره حدودا در کنار این که ولتاژش هم برای شارژ باتری بالاست و باید کاهنده بزارید سر راهش و جریانش هم برای شارژ باتری موبایل و فکر می کنم بالا آوردن مودم خیلی کمه
حالا دو تا راه دارید:
1. اینه که از پنل ها آمپر بالاتر استفاده کنید که ابعاد و قیمتش میره بالا
2. سر راه این پنل یه سری مدار بزارید که خروجی نهایی پارامترهای مطلوب شما رو داشته باشه
Solar Charger Circuit for 6V Battery
کلید واژه جستجو هم این هست:using solar panel as charger
ویرایش توسط magmagmary : 07-20-2016 در ساعت 06:22 AM
مدارهای متفاوتی وجود داره که بسته به اینکه با کدومش راحت ترید باید پنل رو متناسب با مدار انتخاب کنید»
https://www.google.nl/search?q=solar...fEAtcQ_AUIBigB