صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: درخواست کمک در مورد »اژول بلوتوث hc-05

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74

    Question درخواست کمک در مورد »اژول بلوتوث hc-05

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم.
    مشکلی با ماژول بلوتوث داشتم. اونم اینکه وقتی همه چی رو بهم وصل میکنم و با بلوتوث بهش کانکت میشم. و با ترمینال آردوینو بهش دستور AT رو میفرستم. ترمینال گوشی تو یه خط مینویسه A و تو خط بعدی مینویسه T. در حالی که باید جواب hi رو تو یه خط بهم بده.
    دوم اینکه اصلا با گوشی نمیشه به ترمینال آردوینو پیغام فرستاد.
    سوم اینکه پین EN و STATE واسه چیه؟؟؟
    ممنون...

    این کدم...

    کد:
    #include <SoftwareSerial.h>
    
    SoftwareSerial Bluetooth(22, 23); //RX, TX
    
    void setup() {
      Serial.begin(9600);
      Bluetooth.begin(9600);
    }
    
    void loop() {
      if(Bluetooth.available()) {
        Serial.write(Bluetooth.read());
      }
    
      if(Serial.available()) {
        Bluetooth.write(Serial.read());
      }
      delay(100);
    }

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    ماژول های بلوتوث سری فرد مثل 05 دو تا مد کاری دارن

    مد داده
    مد کامند

    این آموزش : جلسه بیست و چهارم : راه اندازی بلوتوث HC-05 با آردوینو | وبلاگ آردوینو
    از بلوتوث توی مد داده داره استفاده می کنه

    برای این که بتونید بهش کامند بدید باید ببریش تو مد کامند :
    Modify The HC-05 Bluetooth Module Defaults Using AT Commands - 3

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74

    Angry

    سلام... نه هیچ کدوم جواب ندادن.
    این کد منه.

    کد:
    #include <SoftwareSerial.h>
    
    SoftwareSerial Bluetooth(22, 23); //RX, TX
    
    void setup() {
      pinMode(24, OUTPUT);
      Serial.begin(9600);
      Serial.println("Enter AT Commands: ");
      digitalWrite(24, HIGH);
      Bluetooth.begin(38400);
    }
    
    void loop() {
    
      //Serial.write(Bluetooth.available());
      if(Bluetooth.available()) {
        Serial.write(Bluetooth.read());
      }
    
      if(Serial.available()) {
        Bluetooth.write(Serial.read());
      }
      }
    لیتکی که شما معرفی کرده بودین گفته با راه اندازی با مود کامند باید پایه ی EN رو HIGH کنید و بواد ریت رو 38400
    هر چند من با همه ی بواد ریت ها و یک یا صفر کردن EN امتحان کردم.
    از گوشی به بلوتوث که هیچی نمیاد ولی از بلوتوث به گوشی علامت سوال توی یه لوزی میاره. که اینک بعضی وقتا تو یه خط میاره و بعضی وقتا هر کدوم از علامت سوال ها رو تو یه خط میاره

  4. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74
    میشه لطف کنید اینجا قشنگ توضیح بدین؟؟؟
    یه سوال دیگه: اگه نخوام از سریال نرم افزاری استفاده کنم و بخوام از خود txd و rxd استفاده کنم باید چیکار کنم.
    و اینکه اصلا این پایه های en و state مال چیه؟؟؟

    خدایی اعصاب نذاشته واسه من...

  5. #5
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
    سلام... نه هیچ کدوم جواب ندادن.
    این کد منه.

    کد:
    #include <SoftwareSerial.h>
    
    SoftwareSerial Bluetooth(22, 23); //RX, TX
    
    void setup() {
      pinMode(24, OUTPUT);
      Serial.begin(9600);
      Serial.println("Enter AT Commands: ");
      digitalWrite(24, HIGH);
      Bluetooth.begin(38400);
    }
    
    void loop() {
    
      //Serial.write(Bluetooth.available());
      if(Bluetooth.available()) {
        Serial.write(Bluetooth.read());
      }
    
      if(Serial.available()) {
        Bluetooth.write(Serial.read());
      }
      }
    لیتکی که شما معرفی کرده بودین گفته با راه اندازی با مود کامند باید پایه ی EN رو HIGH کنید و بواد ریت رو 38400
    هر چند من با همه ی بواد ریت ها و یک یا صفر کردن EN امتحان کردم.
    از گوشی به بلوتوث که هیچی نمیاد ولی از بلوتوث به گوشی علامت سوال توی یه لوزی میاره. که اینک بعضی وقتا تو یه خط میاره و بعضی وقتا هر کدوم از علامت سوال ها رو تو یه خط میاره

    از چه اردوینویی برای اربتاط دارید استفاده می کنید
    برای مد دیتا پایه En رو رها کنید.

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
    میشه لطف کنید اینجا قشنگ توضیح بدین؟؟؟
    یه سوال دیگه: اگه نخوام از سریال نرم افزاری استفاده کنم و بخوام از خود txd و rxd استفاده کنم باید چیکار کنم.
    و اینکه اصلا این پایه های en و state مال چیه؟؟؟

    خدایی اعصاب نذاشته واسه من...

    چرا
    خیلی ماژول خوب و عزیزیه
    باهاش خوب برخورد کنید


    خب پین state میاد شرایط کانکت یا دیسکانکت بودن رو تعیین میکنه .
    اگر کانکت باشه میشه 1
    اگر نباشه میشه 0
    en هم تا جایی که من میدونم با کمک سوئیچ بالاش می تونه ببره تو مد کامند

  7. #7
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    از چه اردوینویی برای اربتاط دارید استفاده می کنید
    برای مد دیتا پایه En رو رها کنید.
    Arduino Mega 2560

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
    Arduino Mega 2560

    برای تست شماره پینهای سریال نرم افزاری رو تغییر بدید
    مثلا بزارید روی 2 و 3

  9. #9
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    محل سکونت
    ایران عزیر
    نوشته ها
    74
    سلام. فهمیدم مشکل از کجا بوده. من میخواستم ببرم تو مد کامند که نمیشد.
    باید بعد از اینکه پین en رو یک کردم دکمه ی روی برد رو فشار میدادم و نگه میداشتم. تا وقتی که نگه داری میره تو مد کامند.

  10. #10
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
    سلام. فهمیدم مشکل از کجا بوده. من میخواستم ببرم تو مد کامند که نمیشد.
    باید بعد از اینکه پین en رو یک کردم دکمه ی روی برد رو فشار میدادم و نگه میداشتم. تا وقتی که نگه داری میره تو مد کامند.

    مگه آموزش ولاگ رو نخوندید؟
    نیازی به 1 کردن پین en هم نیست دوست عزیز
    همون سوئیچ رو نگه داری خودش میره تو مد کامند

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO