مهندس ممنون بابت تمام کمک هاتون .
در مورد کد که خودتون دیدید کد رو . به نظرتون جاییش عیب و ایراد نداره ؟ یه چیز تقریبا سادس . میخوام با ریموت یه کد رله رو آن کنه یه کد آف.
سوال اخرم اینه که اصلا کلا کاری که میخوام بکنم اینه که میخوام 5تا رله 8 پل رو با 4تا اردوینو و 4تا رادیو rf راه اندازی کنم . طوری که چندین سال واسم بیرون محیط ازمایشگاهی(داخل خونه واسه کنترل خطوط روشنایی و بقیه وسایل) کار کنه بدون دردسر و بدون سوختن و... همه رو یجا بذارم و به هر خط روشناییم یه خروجی رله رو بدم . حالا این کار از نظر شما درسته ؟ یعنی جز یه پایه دیجیتال اردوینو ( احتمالا نانو استفاده کنم ) که میره واسه رادیو ، 10 تا پایه دیگه از هر کدوم اردوینوها رو بدم به یه رله که کلا میشه 40 پل ! با یه منبع تغذیه 5 ولت مثلا 20 امپر ! اصلا اون تعداد قطعه و رله چقد منبع تغذیه لازم داره ؟ یه چیزی اینکه من گیرنده رو فعلا با 3 پل راه اندازی کردم و وقتی برقشو از لبتاپ میگرفتم قشنگ کار میکردن . وقتی وصلش کردم به اداپتور دیگه کار نمیکردن ! حتی دو پلشم جدا کردم و فقط یه تک پل گذاشتم بازم کار نمیکرد !! منبع تغذیم 5 ولت 1 امپر بود. یعنی 1 امپر واسه راه اندازی یه رله کم بود ؟ یه چی دیگه قول میدم سوال اخر باشه واسه گیرنده من باید خودم یه تیکه سیم به عنوان انتن لحیم کنم ؟ همون سوراخی که هست رو رادیو ؟! طول سیم چقدر باید باشه ؟
این چندتا سوالم کامل کمکم کنید قول میدم دیگه مزاحم نشم