صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
Like Tree7 لایک

موضوع: افت ولتاژ !؟

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255

    افت ولتاژ !؟

    سلام خدمت همه دوستان .
    اقا من چندتا رله 8 کاناله 5ولت رو با اردوینو میخوام کنترل کنم . ولی مشکلی که هست من همه رله ها رو پایه vcc و gnd رو به هم وصل کردم و وصل کردم به تغذیه .... ولی افت ولتاژ شدید وجود داره . یعنی ولتاژ که اندازه میگیرم تا 3.9 رسیده . و باعث میشه خیلی رله ها توان کلید زدن ندارن . چکار باید بکنم ؟
    اگر ممکنه بهترین و راحت ترین و کم هزینه ترین راه رو پیشنهاد بدید
    ممنون
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-15-2016 در ساعت 05:51 PM

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    این که ولتاژ منبع کم میشه یعنی داره از منبع بیش از حد جریان کشیده میشه
    باید منبع تغذیه آمپر بالا انتخاب کنید.
    و این که چک کنید وسایلی که به رله وصل کردید در حد تحمل رله باشه
    لایک کردن

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    سلام مهندس
    اخه من اول دیدم 6تا رله 8کانال جواب نمیده 3تاشو جدا کردم . الان 2تا اردوینو هست با 2تا رادیو با 3تا 8کانال. با یه منبع تغذیه 10 امپر . بررسیم که کردم هر رله از ماژول واسه راه اندازی 40-60 میلی امپر نیاز داره . که نهایت میشه 1.5 امپر ! یعنی اگه من حتی همون 48 پل هم وصل کنم به وسایل خیلی قوی با توان بالا در حد همون2200 وات نهایت رله 60 میلی امپر نیاز داره دیگه ؟؟؟ بیشتر از 60 میلی که رله نمیکشه درسته ؟
    قسمتی که رله کلید میزنه با قسمتی که رله تحریک میشه تغذیش کاملا از هم جداس !؟
    رله ها هم 5 ولت هستن که واسه 220 ac تا 10 امپر جواب میده ! قسمت رله زده زدن که جریانشو از منبع تغذیه نمیگیره که نه ؟ یعنی منظورم اینه که اگه وسیله ام از حد توان رله بالاتر بشه رله میچسبونه واسه همیشه و از کار میوفته و کاری به بقیه مدار و اردوینو و تغذیه نداره درسته ؟ ولی اینجا نمیچسبونه واسه همیشه . فقط یکم ولتاژ کم میاره که با یکم صبر یا قطع و وصل منبع تغذیه دوباره تا حدی رله شروع میکنه به عمل کردن تا مدتی البته....
    من تا الان فقط 2تا لامپ و 3تا کلید کولر ابی رو وصل کردم بهش. کولر ابیم فکر نمیکنم 2200 وات باشه!؟ چون داره کار میکنه !
    نمیدونم والا چرا اینجوریه ؟!
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-16-2016 در ساعت 06:21 AM

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    من الان یه تست دیگه هم کردم. با یه اردوینو دیگه یه ماژول 2 پل رو راه اندازی کردم به یه اداپتور 2آمپر وصلش کردم . ولتاژ رو که اندازه گرفتم ( پایه vcc اردوینو و رله و رادیو رو همه بهم وصل کردم . زمین هم همینطور) با ولت متر این دو سر رو اندازه گیری کردم 4.55 بود. یه پل رله رو که روشن میکردم ولتاژ میشد 4.17 اون یکی پل رو هم که روشن میکردم ولتاژ میشد 3.80 !!! کجای کار مشکل داره ؟ :/

    یه سوال دیگه اینکه ماژول رله 5 ولت ، ولتاژ کاری (بازه)داره یا فقط باید 5 ولت بهش داد ؟ نمیشه به ماژول رله 5 ولت ، منبع تغذیه 12 وصل کرد واسه تغذیش و واسه تحریک همون پایه ها اردوینو. . .؟
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-16-2016 در ساعت 01:21 PM

  5. #5
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,041
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    من الان یه تست دیگه هم کردم. با یه اردوینو دیگه یه ماژول 2 پل رو راه اندازی کردم به یه اداپتور 2آمپر وصلش کردم . ولتاژ رو که اندازه گرفتم ( پایه vcc اردوینو و رله و رادیو رو همه بهم وصل کردم . زمین هم همینطور) با ولت متر این دو سر رو اندازه گیری کردم 4.55 بود. یه پل رله رو که روشن میکردم ولتاژ میشد 4.17 اون یکی پل رو هم که روشن میکردم ولتاژ میشد 3.80 !!! کجای کار مشکل داره ؟ :/

    یه سوال دیگه اینکه ماژول رله 5 ولت ، ولتاژ کاری (بازه)داره یا فقط باید 5 ولت بهش داد ؟ نمیشه به ماژول رله 5 ولت ، منبع تغذیه 12 وصل کرد واسه تغذیش و واسه تحریک همون پایه ها اردوینو. . .؟
    برای این که ببینی مشکل کجاست یک بار رله ات رو بدون بار تست بگیر
    در این حالت اصلا نباید افت ولتاژی بوجود بیاد
    اینو تست کن
    اگر اوکی بود
    فقط یه بارت رو وصل کن و فعال کن
    در این حالت طبق گفته هات افت ولتاژ داری؟
    لایک کردن

  6. #6
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    برای این که ببینی مشکل کجاست یک بار رله ات رو بدون بار تست بگیر
    در این حالت اصلا نباید افت ولتاژی بوجود بیاد
    اینو تست کن
    اگر اوکی بود
    فقط یه بارت رو وصل کن و فعال کن
    در این حالت طبق گفته هات افت ولتاژ داری؟
    سلام مهندس خدایی افلاین نشو بمون این مشکل من حل بشه من شب و روز توو انجمن منتظرم شما بیای هر روز
    به این 2 پل اصلا باری وصل نکردم فقط رله و اردوینو و گیرنده rf .خود رله رو که فعال میکنم هیچ باریم که بهش وصل نیست یهو ولت متر از 4.55 میپره 4.17 بعد دوباره اون یکی هم که میزنم میره 3.80....

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    یه چیز دیگه اینکه وقتی جامپر رله رو برمیدارم و ولتاژ به خود رله ها نمیدم(ولی به برد ماژول رله از vcc ولتاژ میدم)طوری که رله رو تحریک میکنم ال ای دیش خاموش روشن میشه ولی رله کار نمیکنه. توو این حالت افت نداره. فقط به محض اینکه رله میزنه ولتاژ میوفته!!!


    یه تست دیگه هم الان کردم. منبع تغذیه رله رو جدا کردم طبق این شکل
    حالا دیگه از اون تغذیه اردوینوم افت ولتاژ ندارم ولی این منبع که فقط به رله وصله اولش 5.70ولته . رله اول که زده میشه 5.10ولت میشه و رله دوم که زده میشه 4.73 ولت میشه.... اینجوری به گمونم واسه اون 8پل ها و کلا 6تا 8پل کلا ولتاژ منبع میره توو منفی 1000 )

    d0upwxs.png
    ویرایش توسط feredy2011 : 08-17-2016 در ساعت 06:50 AM

  8. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    229
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    یه چیز دیگه اینکه وقتی جامپر رله رو برمیدارم و ولتاژ به خود رله ها نمیدم(ولی به برد ماژول رله از vcc ولتاژ میدم)طوری که رله رو تحریک میکنم ال ای دیش خاموش روشن میشه ولی رله کار نمیکنه. توو این حالت افت نداره. فقط به محض اینکه رله میزنه ولتاژ میوفته!!!


    یه تست دیگه هم الان کردم. منبع تغذیه رله رو جدا کردم طبق این شکل
    حالا دیگه از اون تغذیه اردوینوم افت ولتاژ ندارم ولی این منبع که فقط به رله وصله اولش 5.70ولته . رله اول که زده میشه 5.10ولت میشه و رله دوم که زده میشه 4.73 ولت میشه.... اینجوری به گمونم واسه اون 8پل ها و کلا 6تا 8پل کلا ولتاژ منبع میره توو منفی 1000 )

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: D0upWXs.png
مشاهده: 23
حجم: 17.3 کیلو بایت
    به جای اینکه تغذیه ماژول هات رو از آردوینو بگیری یه آداپتور 1500 میلی آمپری بردار (شارژر بیشتر گوشی ها در این حد هست ) و تغذیه رله هات رو از آداپتور بگیر ببین چی میشه
    لایک کردن

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2014
    نوشته ها
    255
    نقل قول نوشته اصلی توسط siib نمایش پست ها
    به جای اینکه تغذیه ماژول هات رو از آردوینو بگیری یه آداپتور 1500 میلی آمپری بردار (شارژر بیشتر گوشی ها در این حد هست ) و تغذیه رله هات رو از آداپتور بگیر ببین چی میشه
    سلام از اردوینو نگرفتم !!! این شکل همینطوری سرهم کردم . تا الان همچین کاری کردم . تعداد رله هایی که میخوام بذارم بالاس.از اردوینو نگرفتم تغذیه رو . مستقیم از منبع گرفتم . ولی...
    الانم یه تست کردم.به اردوینو و گیرندش یه شارژ 500 میلی وصل کردم . به یه رله دو پل یه 2 امپر ! حالا اندازه که میگیرم حالت خاموش 5.10 . رله اول که زده میشه میشه 4.96 بعد رله دوم که زده میشه میشه 4.89...
    خب حالا من بخوام 40 رله رو راه بندازم نمیشه اینجوری که ! :/

    2ffff.jpg
    لایک کردن

  10. #10
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    229
    نقل قول نوشته اصلی توسط feredy2011 نمایش پست ها
    سلام از اردوینو نگرفتم !!! این شکل همینطوری سرهم کردم . تا الان همچین کاری کردم . تعداد رله هایی که میخوام بذارم بالاس.از اردوینو نگرفتم تغذیه رو . مستقیم از منبع گرفتم . ولی...
    الانم یه تست کردم.به اردوینو و گیرندش یه شارژ 500 میلی وصل کردم . به یه رله دو پل یه 2 امپر ! حالا اندازه که میگیرم حالت خاموش 5.10 . رله اول که زده میشه میشه 4.96 بعد رله دوم که زده میشه میشه 4.89...
    خب حالا من بخوام 40 رله رو راه بندازم نمیشه اینجوری که ! :/

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2ffff.jpg
مشاهده: 23
حجم: 94.1 کیلو بایت
    سیمی که به تغذیه رله وصل میکنی به اندازه کافی ضحیم هست؟
    سیم ضحیم تری انتحاب کن یا جنتا از سیمای نازکت رو موازی کن ببین تغییری ایجاد میشه
    لایک کردن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO