نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
Like Tree10 لایک
  • 1 Post By mohammad pc
  • 2 Post By tanha71
  • 1 Post By tanha71
  • 1 Post By mohammad pc
  • 1 Post By tanha71
  • 2 Post By mohammad pc
  • 2 Post By tanha71

موضوع: نویز در خواندن پین دیجیتال

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    29

    نویز در خواندن پین دیجیتال

    با سلام
    وقتی پین 2 دیجیتال و رید میکنم و ولتاژ میدم بهش توی سریال 1 رو نشون میده و مشکلی نیست اما وقتی ولتاژ و قطع میکنم تو سریال به صورت 000 111 نشون میده و درواقع نویز میندازه
    چه راهی هستش که از یکی از پین های دیجیتال به عنوان ورودی استفاده کنم؟

    این کدی هست که تست کردم و این مشکل پیش اومد

    کد:
    int pushButton = 2;
    
    
    void setup() {
    
      Serial.begin(9600);
    
      pinMode(pushButton, INPUT);
    }
    
    void loop() {
     
      int buttonState = digitalRead(pushButton);
     
      Serial.println(buttonState);
      delay(1);        
    }
    لایک کردن

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    سلام داداش گلم. عیدت مبارک

    برای دیجیتال خواندن باید اون پایه را با مقاومت 10 کلیو اهم زمین کنی بعد بهش پالس بدی یعنی وقتی پالس + بدی 1 را نشون میده وقتی هیچی بهش ندی اون پایه به زمین وصل شده و 0 را نشون میده.

    این حالتی که نشون میده حالت شناور هست
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    dsc_0001.jpg


    دوست عزیز سیم سفید رنگ به +5 ولت متصل شده و اون طرف سیم به یکی از پایه های باتون.
    سیم زرد به اون یکی پایه باتون(خروجی) و سپس به پایه d2متصل شده.
    پایه d2 به مقاومت 10 کیلو اهم به زمین یا gnd وصل شده
    سیم بنفش هم زمین را به قسمت - (منفی) بردبرد متصل کرده.

    التماس دعا
    لایک کردن
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    29
    سلام و با تشکر فراوان
    عید شما هم مبارک باشه
    ممنون از پاسختون کاملا متوجه شدم ولی راه حلی وجود نداره که دیگه از مقاومت استفاده نکنیم؟
    یعنی فقط با کد نویسی بشه این کار رو انجام داد؟
    یا حق
    لایک کردن

  5. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    سلام.
    ممنونم.
    خواهش میکنم. این استفاده از مقاومت که راحته و خوب و مطمئن روش های دیگه هم هست
    لایک کردن
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    29
    خیلی خیلی ممنونم مشکل کاملا حل شد

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    178
    خداراشکر داداش... حلال کنید اگه منظورم را تو گفتن بد رسوندم.....

    دلتنگ که باشی از آسمان سنگ هم ببارد باز هم جایش خالیست ،
    باران که جای خود دارد . . .
    درود بر کسانی که دعا دارند و ادعا ندارند
    نیایش دارند و نمایش ندارند
    حیا دارند و ریا ندارند
    رسم دارند و اسم ندارند…

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO