نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: اشتباه کد کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2016
    نوشته ها
    94

    اشتباه کد کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    float tempC;
    int reading;
    int tempPin = 0;
    #include <Wire.h>

    void setup() {
    Wire.begin();
    analogReference(INTERNAL);
    Serial.begin(9600);
    }

    byte x = 0;

    void loop() {
    Wire.beginTransmission(8);
    Wire.write("x is ");
    Wire.write(x);
    Wire.endTransmission();

    x++;
    delay(500);
    }
    {
    reading = analogRead(tempPin);
    tempC = reading / 9.31;
    Serial.println(tempC);
    delay(1000);
    }




    این کد برای ارسال اطلاعات دما سنج از اردینوی master به اردینو slave است
    اشتباه این کد کجاست ؟؟
    توی این کد چه کار باید کرد تا اطلاعات رو ارسال کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,995
    سلام
    اگر منظورتون ایراد کامپایل کد هست که کافیه دو تا پرانتز اضافی اون وسط پاک بشه
    کد:
    float tempC;
    int reading;
    int tempPin = 0;
    #include <Wire.h>
    
    
    void setup() {
    Wire.begin(); 
    analogReference(INTERNAL);
    Serial.begin(9600);
    }
    
    
    byte x = 0;
    
    
    void loop() {
    Wire.beginTransmission(8); 
    Wire.write("x is "); 
    Wire.write(x); 
    Wire.endTransmission(); 
    
    
    x++;
    delay(500);
    
    
    reading = analogRead(tempPin);
    tempC = reading / 9.31;
    Serial.println(tempC);
    delay(1000);
    }

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO