نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By siib

موضوع: پرینت متغیر در tft

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2016
    نوشته ها
    86

    پرینت متغیر در tft

    ببخشید من میخواستم ی متغیر int که در برنامه تغییر میکنه رو تو ال سی دی tft نمایش بدم دستورش چیه ؟
    int tm ;

    myGLCD.print (tm ,CENTER,CENTER);

    int رو تشخیص نمیده و میگه باید char باشه ولی من نمیتونم چون تو طول برنامه مثدار این متغیر تغییر میکنه ...

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,029
    میتونید تعداد خونه های کاراکترتون رو دست بالا بگیرید و کانورت کنید

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2016
    نوشته ها
    86
    میشه بگید دستوذ کانورت عدد به رشته تو اردوینو چیه من هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    نوشته ها
    229
    نقل قول نوشته اصلی توسط ANOOSHEH نمایش پست ها
    میشه بگید دستوذ کانورت عدد به رشته تو اردوینو چیه من هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم
    ُString s=String(10(;

    String s=String(int);
    لایک کردن

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO