نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1 لایک
  • 1 Post By magmagmary

موضوع: Play a Melody

  1. #1
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2016
    نوشته ها
    94

    Play a Melody

    سلام من منمیخواستم که اگر دکنه فشار داده شد و روشن شد ( توسط ماژول nrf24l01 ) بر روی اردینوی دیگر بک ملودی \خش شود فقط من نمی دونم این دو تا کد رو چجوری با هم یکی کنم همش error میده .....

    nrf24l01

    #include <SPI.h>
    #include <nRF24L01.h>
    #include <RF24.h>
    int msg[1];
    RF24 radio(9,10);
    const uint64_t pipe = 0xE8E8F0F0E1LL;
    int LED1 = 3;


    void setup(void){
    Serial.begin(9600);
    radio.begin();
    radio.openReadingPipe(1,pipe);
    radio.startListening();
    pinMode(LED1, OUTPUT);}

    void loop(void){
    if (radio.available()){
    bool done = false;
    while (!done){
    done = radio.read(msg, 1);
    Serial.println(msg[0]);
    if (msg[0] == 111){delay(10);digitalWrite(LED1, HIGH);}
    else {digitalWrite(LED1, LOW);}
    delay(10);}}
    else{Serial.println("No radio available");}}





    tone melody code

    #include "pitches.h"

    // notes in the melody:
    int melody[] = {
    NOTE_C4, NOTE_G3, NOTE_G3, NOTE_A3, NOTE_G3, 0, NOTE_B3, NOTE_C4
    };

    // note durations: 4 = quarter note, 8 = eighth note, etc.:
    int noteDurations[] = {
    4, 8, 8, 4, 4, 4, 4, 4
    };

    void setup() {

    }

    void loop() {
    // iterate over the notes of the melody:
    for (int thisNote = 0; thisNote < 8; thisNote++) {

    // to calculate the note duration, take one second
    // divided by the note type.
    //e.g. quarter note = 1000 / 4, eighth note = 1000/8, etc.
    int noteDuration = 1000 / noteDurations[thisNote];
    tone(8, melody[thisNote], noteDuration);

    // to distinguish the notes, set a minimum time between them.
    // the note's duration + 30% seems to work well:
    int pauseBetweenNotes = noteDuration * 1.30;
    delay(pauseBetweenNotes);
    // stop the tone playing:
    noTone(8);
    }

    }


    من میخوام وقتی که کلید قشار داده شد این ملودی پخش شود اگه ممکنه راهنمایی کنید ............

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    مشکلی که داشتی وقتی دو تا کد رو میزدی سر هم این بوده که فایل .h رو به عنوان تب اضافه نمی کردی:
    برای این کار هم کافی بود از مثال ها می رفتی تو toneMelody و فایل .h رو میریختی تو فولدری که فایل برنامتتوش بوده . با این کار فایل .h به عنوان تب اضافه میشه
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط magmagmary : 08-29-2016 در ساعت 06:09 AM
    لایک کردن

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2016
    نوشته ها
    94
    ببخشید من نفهمیدم باید چیکار کنم ???

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,937
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman180 نمایش پست ها
    ببخشید من نفهمیدم باید چیکار کنم ???
    فایل رو براتون گذاشتم نمیخواد کاری کنید
    فقط روش رو براتون توضیح دادم

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO