نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
Like Tree3 لایک
  • 1 Post By magmagmary
  • 1 Post By wolf
  • 1 Post By wolf

موضوع: استفاده چندین ماژول از i2c

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    16

    استفاده چندین ماژول از i2c

    سلام میخواستم ببینم راهی هست که چند دستگاه که از i2c استفاده میکنن فقط به پین های 4 و 5 وصل کنیم ؟مثل ماژول ساعت ds3231 , و سنسور دمای dht12 و ماژول درایور نمایشگر های 2*16؟

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    سلام
    بله میشه
    فقط کافیه که آدرس های i2c مشترک نداشته باشن

    برای این که بدونی آدرس ها چیه کافیه با این کد کد دوتاش رو به دست بیاری:
    کد:
    #include <Wire.h>
     
     
    void setup()
    {
      Wire.begin();
     
      Serial.begin(9600);
      while (!Serial);             // Leonardo: wait for serial monitor
      Serial.println("\nI2C Scanner");
    }
     
     
    void loop()
    {
      byte error, address;
      int nDevices;
     
      Serial.println("Scanning...");
     
      nDevices = 0;
      for(address = 1; address < 127; address++ )
      {
        // The i2c_scanner uses the return value of
        // the Write.endTransmisstion to see if
        // a device did acknowledge to the address.
        Wire.beginTransmission(address);
        error = Wire.endTransmission();
     
        if (error == 0)
        {
          Serial.print("I2C device found at address 0x");
          if (address<16)
            Serial.print("0");
          Serial.print(address,HEX);
          Serial.println("  !");
     
          nDevices++;
        }
        else if (error==4)
        {
          Serial.print("Unknow error at address 0x");
          if (address<16)
            Serial.print("0");
          Serial.println(address,HEX);
        }    
      }
      if (nDevices == 0)
        Serial.println("No I2C devices found\n");
      else
        Serial.println("done\n");
     
      delay(5000);           // wait 5 seconds for next scan
    }
    لایک کردن

  3. #3
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    اینجا Running 2 i2c instances simaltaneusly هم در موردش بحث شده

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    16
    من ادرس قطعه هام رو در اوردم از نمایشگرم 0*3f و از سنسور دما هم 5c*0 و از ماژول ساعت هم 57*0 و 68*0 بود. اینجوری که معلومه ادرساشون مثل هم نیست پس همه رو به پایه های sda و scl متصل کنم درسته؟
    لایک کردن

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    16
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    اینجا Running 2 i2c instances simaltaneusly هم در موردش بحث شده
    ممنون خوندمش طبق چیز هایی که گفته بودن تونستم 3 تا ماژول رو به i2c متصل کنم .اگه امکان دار ه میشه ی توضیحی هم در مورد برنامه نویسیش و ادرس دادن بدید.
    ممنون
    تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده تصاویر کوچک شده (Thumbnails) پیوست شده capture.jpg  
    ویرایش توسط wolf : 09-24-2016 در ساعت 02:25 PM

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط wolf نمایش پست ها
    من ادرس قطعه هام رو در اوردم از نمایشگرم 0*3f و از سنسور دما هم 5c*0 و از ماژول ساعت هم 57*0 و 68*0 بود. اینجوری که معلومه ادرساشون مثل هم نیست پس همه رو به پایه های sda و scl متصل کنم درسته؟

    آره وصل کن

  7. #7
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط wolf نمایش پست ها
    ممنون خوندمش طبق چیز هایی که گفته بودن تونستم 3 تا ماژول رو به i2c متصل کنم .اگه امکان دار ه میشه ی توضیحی هم در مورد برنامه نویسیش و ادرس دادن بدید.
    ممنون

    ببین چون آدرس هاش فرق داره کافیه فقط کدهات رو بزنی سرهم
    فقط یادت نره که خط های آدرس دهی رو بیاری چون اونا از همه مهم ترن

    برای هر قطعه ات یک تابع بنویس و توی loop صداش کن.

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    نوشته ها
    16
    ممنون از راهنماییت.
    لایک کردن

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,933
    نقل قول نوشته اصلی توسط wolf نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییت.
    اگه تو سرهم زدن کدمشکلی داشتی بگو کمک کنم

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO