صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

موضوع: متن شانسی

  1. #1
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231

    متن شانسی

    سلام ، با کد random و print (برای صفحه نمایش رابط دار) چجوری میشه یه کاری کرد که متن شانسی بیاد مثلا یا بگه Hi یا بگه Hello ؟؟
    من اینو تو همین فروم در مطلب مربوط به اون نمایشگر پیدا کردم و خواستم دسکاری کنم اما ارور میده :
    #include <Wire.h>
    #include <LiquidCrystal_I2C.h>

    LiquidCrystal_I2C lcd(0x27,16,2);

    void setup()
    {
    lcd.init();

    // Print a message to the LCD.
    lcd.backlight();
    lcd.print(random("I hope so","Ask again","My sources say NO","Without a doubt"));
    }

    void loop()
    {
    }


    اما خودمم می دونستم کار نمی کنه چون
    random
    با عدد کار میکنه
    حالا باید متغیر بذارم ؟
    و چگونه ؟
    ممنون

  2. #2
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    76
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
    سلام ، با کد random و print (برای صفحه نمایش رابط دار) چجوری میشه یه کاری کرد که متن شانسی بیاد مثلا یا بگه Hi یا بگه Hello ؟؟
    من اینو تو همین فروم در مطلب مربوط به اون نمایشگر پیدا کردم و خواستم دسکاری کنم اما ارور میده :
    #include <Wire.h>
    #include <LiquidCrystal_I2C.h>

    LiquidCrystal_I2C lcd(0x27,16,2);

    void setup()
    {
    lcd.init();

    // Print a message to the LCD.
    lcd.backlight();
    lcd.print(random("I hope so","Ask again","My sources say NO","Without a doubt"));
    }

    void loop()
    {
    }


    اما خودمم می دونستم کار نمی کنه چون
    random
    با عدد کار میکنه
    حالا باید متغیر بذارم ؟
    و چگونه ؟
    ممنون

    سلام دقیقا درست میگید
    آرگومان های random عددی هست
    برای اینکار که بخواید رشته های تصادفی تولید کنید راه های زیادی هست
    ساده ترینش اینه که رشته هاتون رو توی متغیر هایی با نام ها و نوع عددی ذخیره کنید
    بعد هر کدوم از اعداد که از تابع برگشت داده شد رو به جای نام متغیر توی دستور پرینت جایگذاری کنید
    همین!

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    80
    آقا یه If یه Switch Case ای چیزی!میدونستین مغز آدم هم نمیتونه از میان کلمات رندوم انتخاب کنه مگر اینکه ترتیب عددی بهشون بده؟!!بنویس..اگر عدد یک شد این پبام ،اگر 2 شد اون پیام و...کار نداره که.

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    183
    کافیه یک آرایه درست کنی بعد با Random به اجزای هر خونه دست پیدا کنی
    میخوای کدشو بنویسم؟

  5. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba نمایش پست ها
    آقا یه If یه Switch Case ای چیزی!میدونستین مغز آدم هم نمیتونه از میان کلمات رندوم انتخاب کنه مگر اینکه ترتیب عددی بهشون بده؟!!بنویس..اگر عدد یک شد این پبام ،اگر 2 شد اون پیام و...کار نداره که.
    چه جالب به این روش فکر نکرده بودم !! ممنون مشکل حل شد ، همش میخواستم random رو توی print جا بدم نمی شد ، حل شد . الان با if درست میکنم .

  6. #6
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    80
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arman5592 نمایش پست ها
    چه جالب به این روش فکر نکرده بودم !! ممنون مشکل حل شد ، همش میخواستم random رو توی print جا بدم نمی شد ، حل شد . الان با if درست میکنم .
    Anytime!
    کلا بهترین حرکت اینه که دیتا رو ببری تو یه string بعد دستت واسه آنالیزش بازه..فقط یه نکته تو هر بار دستور کامپایلر فقط میتونه دو تا کلمه رو با هم ترکیب کنه و اگر بیشتر بشه خطا میده.اون دستور پرینت شما واسه کلاک پروسسور سنگین بود و دلیل خظا همین بود.

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    اوه من هنوزم انقدرا بلد نیستم . حالا اگه بخوایم اطلاعات یه سنسور فراصوت توی صفحه بیاد کافیه توی دستور print یه دستور analogread بذاریم ؟ یا بفرستم توی سریال و دوباره داده هارو از سریال بخونم ؟
    و یه سوال ، حالا من مخیوام هم از صفحه استفاده کنم هم سنسور ، میشه به صفحه 5v جدا بدم ؟ و اگه 6v بشه مشکلی هست ؟؟؟

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    80
    نقل قول نوشته اصلی توسط arman5592 نمایش پست ها
    اوه من هنوزم انقدرا بلد نیستم . حالا اگه بخوایم اطلاعات یه سنسور فراصوت توی صفحه بیاد کافیه توی دستور print یه دستور analogread بذاریم ؟ یا بفرستم توی سریال و دوباره داده هارو از سریال بخونم ؟
    و یه سوال ، حالا من مخیوام هم از صفحه استفاده کنم هم سنسور ، میشه به صفحه 5v جدا بدم ؟ و اگه 6v بشه مشکلی هست ؟؟؟
    یه سوال شد سه چهارتا که!..سنسور اولتراسونیک رو ولش کن شما باید از ماژولش استفاده کنی که ارتباطش i2c هست و نمونش تو فروم موجوده..بعدش همین نکته رو قبلا گفتم..دستور پرینت فقط یک رشته رو قبول میکنه نه یک تابع رو!
    همون 5 ولت آردوینو واسه همشون کافیه..کارای عجیب غریب نکن!
    یه راهنمایی..شما یه مدت فقط برنامه نویسی میکروکنترلر رو تمرین کنی جواب خیلی از سوالات رو پیدا میکنی.نیاز نیست رو بورد ببندیش..موفق باشی.

  9. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    من الترا سانیک رو از فروشگاه خریدم (HC SR 04) و با نمونه کد تست کردم .
    میخوام فاصله التراسانیک توی lcd بیاد ... حالا باید چه کنم ؟؟؟

  10. #10
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,995
    اول نوع lcd را مشخص کنید چون کد نویسی ها متفاوت هست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO