صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
Like Tree2 لایک

موضوع: کد راه اندازی ماژول sim800l

  1. #1
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024

    کد راه اندازی ماژول sim800l

    کد:
    #include <SoftwareSerial.h>
    SoftwareSerial mySerial(2, 3); // RX, TX
    #define GSMReset 5
    void setup() {
      Serial.begin(19200);  //Скорость порта для связи Arduino с компьютером
      Serial.println("Goodnight moon!");
      mySerial.begin(19200);  //Скорость порта для связи Arduino с GSM модулем
      pinMode(GSMReset, OUTPUT);
      digitalWrite(GSMReset, HIGH);
      delay(10);
      digitalWrite(GSMReset, LOW);
      delay(100);
      digitalWrite(GSMReset, HIGH);
      delay(7000);
     // sendCommand("AT+IPR=2400", 200);
     // mySerial.begin(2400);
      sendCommand("AT+CFUN=1", 2000);
      sendCommand("AT+CREG?", 100);
      //  sms("salam","+980000000000");
      sendCommand("ATD00000000000;", 100);
      //ensms();
      //delay(500);
      //farsisms();
    }
    
    void loop() {
      readSerial();
    
    }
    
    
    void readSerial() {
      while (mySerial.available())
        Serial.write(mySerial.read());
    
    }
    
    void sendCommand(String cmd, int t)
    {
      mySerial.println(cmd);
      delay(t);
      readSerial();
    }
    void ensms()
    {
      mySerial.println("AT+CSCS=\"IRA\"");
      delay(200);
      readSerial();  
      mySerial.println("AT+CMGF=1");
      delay(200);
      readSerial();
      mySerial.println("AT+CSMP=17,167,0,0");
      delay(200);
      readSerial();
      mySerial.println("AT+CMGS=\"+980000000000\""); 
      delay(500);
      readSerial();
      mySerial.print("Salam\r\n AftabRayaneh !\x1A");
    }
    
    void farsisms()
    {
      //mySerial.println("AT+CSCS=\"UCS2\"");
      mySerial.println("AT+CSCS=\"HEX\"");
      delay(100);
      readSerial();
      mySerial.println("AT+CMGF=1");
      delay(100);
      readSerial();
      mySerial.println("AT+CSMP=17,167,0,8");
      delay(100);
      readSerial();
      mySerial.println("AT+CMGS=\"+980000000000\""); 
      delay(500);
      readSerial();
      mySerial.print("0633064406270645060C002006220641062A0627062800200631062706CC062706460647\x1A");
    }
    ویرایش توسط magmagmary : 12-05-2015 در ساعت 02:32 PM

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    من هر چی کامند تو پرت سریال مینویسم هیچ جوابی تو پورت از طرف sim800l
    نوشته نمیشه

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    اگه ممکنه کد مربوط به دریافت sms و دریافت تماس رو بگذارید
    تشکر

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    نقل قول نوشته اصلی توسط sinanisco@yahoo.com نمایش پست ها
    من هر چی کامند تو پرت سریال مینویسم هیچ جوابی تو پورت از طرف sim800l
    نوشته نمیشه
    ترتیب tx & rx رو رعایت کردید؟
    تنظیمات کنسولتون روی چیه؟

  5. #5
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    نقل قول نوشته اصلی توسط sinanisco@yahoo.com نمایش پست ها
    اگه ممکنه کد مربوط به دریافت sms و دریافت تماس رو بگذارید
    تشکر
    انشاءالله اگر نوشتم باشه

  6. #6
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    راستی یه کتابخونه وجود داره مربوط به همین یکی از تابع هاش check sms ست:
    ببین کارت راه میفته با این
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip SIM800.zip (5.5 کیلو بایت, 90 مشاهده)

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    tx , rx درسته چون وقتی فرمان میدم زنگ میزنه و البته جابجا هم کردم ولی هیچ چیزی تو سریال نمینویسه فقط میزنه 1-

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    ترتیب tx & rx رو رعایت کردید؟
    تنظیمات کنسولتون روی چیه؟
    بردم uno r3 هستش
    programer روی گزینه VRISP mkll
    پورت سریال هم روی uno

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    یعنی با کامند می تونید زنگ بزنید؟
    ببینید تو کنسول سریال کنار جایی که baude rateرو انتخاب می کنید به لیست کشویی دیگه هم هست
    اون روی آیتم آخر بزارید ببینید چی میشه

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    یعنی با کامند می تونید زنگ بزنید؟
    ببینید تو کنسول سریال کنار جایی که baude rateرو انتخاب می کنید به لیست کشویی دیگه هم هست
    اون روی آیتم آخر بزارید ببینید چی میشه
    اقا که شما باشید , ما هر کاری کردیم نتونستیم از ماژول جوابی دریافت کنیم . نمی تونم کد دریافت اس ر و اینطوری راه اندازی کنم . زنگ میزنه , اس میده ولی هیچ چیزی تو سریال نمینویسه.
    می خوام اس دریافت کنم ازش , چیکار کنم؟
    ویرایش توسط sinanisco@yahoo.com : 12-11-2015 در ساعت 05:00 PM

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO