صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: خروجی ثابت 1023 در سنسور کدورت سنج

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    4

    خروجی ثابت 1023 در سنسور کدورت سنج

    من به تازگی سنسور کدورت سنج مدل B1286 رو خریداری کردم و به ترتیب زیر به برد آردوینو uno و همینطور آردوینو نانو وصل کردم اما در serial monitor آردوینو خروجی فقط عدد 1023 است. مشکل از سنسور است یا کد من مشکل دارد؟
    A/C : +5v , E : Analog Input , K: Gnd

    کدی که استفاده کردم:
    کد:
    int sensorPin = A0; // select the input pin for the potentiometer int ledPin = 13; // select the pin for the LED int sensorValue = 0; // variable to store the value coming from the sensor void setup() { // declare the ledPin as an OUTPUT: pinMode(ledPin, OUTPUT); } void loop() { // read the value from the sensor: sensorValue = analogRead(sensorPin); // turn the ledPin on digitalWrite(ledPin, HIGH); // stop the program for <sensorValue> milliseconds: delay(sensorValue); // turn the ledPin off: digitalWrite(ledPin, LOW); // stop the program for for <sensorValue> milliseconds: delay(sensorValue);
    }
    لینک سنسور در فروشگاه آفتاب رایانه:
    سنسور تشخیص آلودگی ( کدری ) آب

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    کد یه آنالوگ معمولی رو استفاده کن:

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    4
    اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین، از مثال های مختلفی استفاده کردم ولی باز متوجه نشدم.

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    نقل قول نوشته اصلی توسط moradi نمایش پست ها
    اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین، از مثال های مختلفی استفاده کردم ولی باز متوجه نشدم.

    بین من وقتی یه سنسور آنالوگ دارم اول با دستور analogread یه خروجی ساده می گیرم.
    یه delay حدودا 500 هم میدم.

    اگه اعداد با دستکاری سنسور تغییر کنه که خب بعد میرم روی خروجی انالوگم تابع می زنم
    اگه عدد فیکس باشه یعنی یا سنسور دارم غلط کار می کنم

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    سلام
    یعنی خروجی این سنسور را به مبدل انالوگ به دجیتال میکرو کنترولر بدیم؟طبق چ عددی؟
    کامپایلر کدویژن c

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    میشه جوابم بدید؟؟
    پروژمه باید تحویل بدم

  7. #7
    مدیر ویژه
    تاریخ عضویت
    Mar 2014
    نوشته ها
    586
    مثلا ببینید تو زبان C چطور سنسور lm35 می خونن خیلی معروفه به همون ترتیب برای این اقدام بفرمایید ...

  8. #8
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    نقل قول نوشته اصلی توسط behroz2010 نمایش پست ها
    سلام
    یعنی خروجی این سنسور را به مبدل انالوگ به دجیتال میکرو کنترولر بدیم؟طبق چ عددی؟
    کامپایلر کدویژن c
    هنوز هم مشکل داره پروژتون دوست عزیز؟

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    15
    while (1)
    {
    T=temp();

    sprintf(str1,"Alodegi %d",T);
    lcd_puts(str1);

    delay_ms(100);
    lcd_clear();
    };
    }

    نشد....
    لطفا کمکم کنیدددد

  10. #10
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    4,024
    نقل قول نوشته اصلی توسط behroz2010 نمایش پست ها
    while (1)
    {
    T=temp();

    sprintf(str1,"Alodegi %d",T);
    lcd_puts(str1);

    delay_ms(100);
    lcd_clear();
    };
    }

    نشد....
    لطفا کمکم کنیدددد
    یه تست بگیرید
    پین آنالوگتون که دارید میخوندیش رو بزنید به گراند
    تو سریال مانیتورتون باید 0 برگردونه
    تست کنید این اتفاق می افته یا نه !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO