صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 30
Like Tree11 لایک

موضوع: ماژول نمایشگر سریال 1602 - بک لایت آبی با رابط iic/i2c/twi

  1. #1
    max
    max آنلاین نیست.
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    iran-shiraz
    نوشته ها
    70

    ماژول نمایشگر سریال 1602 - بک لایت آبی با رابط iic/i2c/twi

    به منظور اتصال lcd كاراكتري معمولي به بورد آردوينو به 6 پين ديجيتال نياز داريم ، در صورتي كه با استفاده از رابط I2C ، تنها با استفاده از 2 پين ديجيتال ميتوانيم lcd را راه اندازي كنيم. توسط پتانسيومتر روي برد ميتوان كنتراست lcd را تنظيم كرد.
    lcd_1602_l2c.jpg
    كتابخانه نوشته شده براي اين ماژول ، توابع زير را پشتيباني ميكند.
    LiquidCrystal()
    begin()
    clear()
    home()
    setCursor()
    write()
    print()
    cursor()
    noCursor()
    blink()
    noBlink()
    display()
    noDisplay()
    scrollDisplayLeft()
    scrollDisplayRight()
    autoscroll()
    noAutoscroll()
    leftToRight()
    rightToLeft()
    createChar()
    lcd-1602-i2c-sch.jpg
    کد:
    /*
     # 
     # Example code for I2C LCD 1602 LiquidCrystal 
     # Company    : AftabRayaneh
     # Website    : http://shop.aftabrayaneh.com
     # Editor     : mohammad omidvar - max
     # Date       : 28.10.2013
     # Version    : 1.0
     */
    #include <Wire.h> 
    #include <LiquidCrystal_I2C.h>
    
    LiquidCrystal_I2C lcd(0x27,16,2);  // set the LCD address to 0x27 for a 16 chars and 2 line display
    
    void setup()
    {
      lcd.init();                      // initialize the lcd 
     
      // Print a message to the LCD.
      lcd.backlight();
      lcd.print("Hello, world!");
    }
    
    void loop()
    {
    }

    جهت سفارش اين كالا به اين بخش از فروشگاه آفتاب رايانه مراجعه كنيد
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط max : 10-28-2013 در ساعت 10:20 AM

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    کد خرابه ؟

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    نه - کتابخونه یادم رفت ..

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    231
    خیلی عالیه ! برنامه نویسیش خیلی خوبه ، دز فضا صرفه جویی میشه !!!

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    23
    من تنها مشکلی که داشتم این بود که نمیتونستم چه جوری باید برم خط بعدی...
    بعدا فهمیدم که باید از دستور setCursor(Row,Col) استفاده کنم.
    روش استفاده اشم اینه که باید جایی رو که میخواین بنویسین رو مشخص کنید! در مقدار Col مقدار عددی سطر را قرار میدین. و مقدار Row را هم برای ستون آن مشخص میکنید.
    به عنوان مثال برای این که برید خط بعدی این دستور را اجرا کنید:
    lcd.print("wow!!!");
    lcd.setCursor(0,1);
    lcd.print("next line");

    منبع: Arduino Playground - LCDAPI

  6. #6
    Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    58
    با سلام لطفا کمک کنید و بفرمایید که وقتیهمین کد رو آپلود کنیم تمام هست و اجرا میشه یا نیاز داره که کارای خاص دیگری انجام بددیم
    من به غیر از این کد کد دیگری دارم که شمارش پالس هست اینو باید کجای برنامه قرارش بدم
    ممنونم

  7. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2015
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    238
    سلام
    شما اگر این برنامه را آپلود کنید رو ال سی دی صرفا پیام Hello, world! را نشون میده و بس

    اگر بخواهید برنامه کانتر را بهش اضافه کنید اول برنامه کانترتون را run کنید و توی کنسول خروجیتون را ببنید اگر اوکی بود دستورات ال سی دی را بهش اضافه کنید .
    هم توی هدر برنامه
    هم توی setup برای قسمت پرینتش هم فقط دستور lcd.print داره و تمام
    لایک کردن

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    5
    سلام...
    من این کد رو کپی میکنم و سیم ها رو به همون ترتیب وصل کردم ولی هر نوشته ای که می نویسم،فقط حرف اولش رو نشون میده...
    مشکلش چیه؟
    ممنون

  9. #9
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,993
    نقل قول نوشته اصلی توسط iman_m72 نمایش پست ها
    سلام...
    من این کد رو کپی میکنم و سیم ها رو به همون ترتیب وصل کردم ولی هر نوشته ای که می نویسم،فقط حرف اولش رو نشون میده...
    مشکلش چیه؟
    ممنون

    ترتیب i2c رو درست وصل کردی؟
    مطمئنی؟

    در صورتی که سیم ها کاملا درست وصل شدن باید تو لحیم کاریت و سخت افزارت دنبال خطا بگردی

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    5
    بله دقیقا به همون ترتیب بالا وصل کردم، همین کد باید کپی بشه؟توی کد جایی مشخص نشده که به کدوم پین متصل شده،مشکلی نداره؟



    نقل قول نوشته اصلی توسط magmagmary نمایش پست ها
    ترتیب i2c رو درست وصل کردی؟
    مطمئنی؟

    در صورتی که سیم ها کاملا درست وصل شدن باید تو لحیم کاریت و سخت افزارت دنبال خطا بگردی

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO