صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49
Like Tree8 لایک

موضوع: کیت ریموت کنترل - فرستنده و گیرنده مادون قرمز + HX1838 + باتری و سیم+ Remote

  1. #1
    max
    max آنلاین نیست.
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    iran-shiraz
    نوشته ها
    70

    کیت ریموت کنترل - فرستنده و گیرنده مادون قرمز + HX1838 + باتری و سیم+ Remote

    توسط ريموت كنترل فرستنده 21 كليدي و ماژول گيرنده به راحتي ميتوانيد پروژه يا محصول خود را به كنترل از راه دور مجهز كنيد.بوسيله اين ماژول ، آردوينوي خود را به ريموت كنترل مجهز كنيد.چراغ هاي منزل را با ريموت كنترل خاموش و روشن كنيد . درب منزل يا پاركينگ خود را به ريموت كنترل مجهز كنيد. رباط كنترل شونده از راه دور بسازيد و...
    ir_remote_control.jpg
    مشخصات:
    داراي 21 كليد مجزا
    فركانس كرير 38 كيلوهرتز
    ارسال امواج تا فاصله 8 متري
    ابعاد فرستنده 86 در 40 ميليمتر
    ir-receiver.jpg
    بوسيله برنامه زير ، با فشار هر كليد ، كد متناظر با آن كليد در محيط serial monitor آردوينو نمايش داده ميشود.
    کد:
    /*
     # 
     # Example code for IR REMOTE CONTROL DECODER
     # Company    : AftabRayaneh
     # Website    : http://shop.aftabrayaneh.com
     # Editor     : mohammad omidvar - max
     # Date       : 03.11.2013
     # Version    : 1.0
     */
    #include <IRremote.h>
    
    int RECV_PIN = 11;
    
    IRrecv irrecv(RECV_PIN);
    
    decode_results results;
    
    void setup()
    {
      Serial.begin(9600);
      irrecv.enableIRIn(); // Start the receiver
    }
    
    void loop() {
      if (irrecv.decode(&results)) {
        Serial.println(results.value, HEX);
        irrecv.resume(); // Receive the next value
      }
    }

    جهت سفارش این کالا، به این بخش در فروشگاه آفتاب رایانه مراجعه نمایید.
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط max : 11-03-2013 در ساعت 09:37 AM

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    نوشته ها
    14
    واقعا ممنونم . راستش انتظار نداشتم به این سرعت جواب با این کاملی رو ببینم .
    واقعا این فروم با بقیه فرق داره . بینهایت ممنونم .

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    4
    سلام
    من کاملا مبتدی هستم .اگه میشه توضیح بدین برای گیرنده این کیت از کدوم کیت ها باید استفاده کرد و به چه صورت ؟

  4. #4
    مدیر اصلی
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    440
    سلام
    هر کدام از بردهای آردوینو رو که انتخاب کنید مشکل شما رو حل می کنه

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    23
    سلام. میخواستم بدونم با چه ماژولی میشه کد های ir را ارسال کرد؟
    به عنوان مثال من میخواهم از طریق برد آردوینو صدای تلویزیون را کم و زیاد کنم. آیا با این ماژول میشه چنین پروژه ای را پیاده کرد؟

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    نوشته ها
    8
    جهت کنترل تلویزیون(یا هر وسیله ریموت دار دیگری) میتونید از این سایت کمک بگیرید:
    How to control your TV with an Arduino!

  7. #7
    مدیر اصلی
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    440
    سلام
    برای ارسال کدهای مادون قرمز از این ماژول می تونید استفاده کنید:
    ماژول ترنسمیتر مادون قرمز ( شبیه ساز ریموت کنترل )

  8. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    محل سکونت
    ايران
    نوشته ها
    1

    Smile پروتوکل این ریموت کنترل

    با سلام

    پروتوکل این ریموت کنترل ها NEC می باشد که برای آشنایی با این پروتوکل به لینک زیر مراجعه کنید:
    SB-Projects: IR Remote Control, NEC Protocol
    من یک سوال داشتم که می خواستم اگه میشه دوستان جواب بدهند:
    برد های آردوینو و نرم افزار آن چه ارزشی داره وقتی که همه چیز رو اماده به ما میده و ما از جزئیات کتاب خانه ها و نحوه برقراری آن اطلاعاتی به دست نمیاریم؟
    و وقتی که به کتابخانه های آن عادت کنیم. دیگه نمیتونیم به راحتی خودمون دست به کار بشیم.
    من خودم پروتوکل های ITT و NEC رو با بیسکام برنامه نویسی کردم . در صورتی که تو نرم افزار آردیونو اصلا ITT نیست.
    خوشحال میشم اگه دوستانی که با آردینو آشنایی کامل دارند به سوالم جواب بدن.ممنون
    ویرایش توسط vernal : 07-25-2014 در ساعت 01:58 AM

  9. #9
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    38
    هدف از طراحی و ایجاد بردهای آردوینو و زبان آن (که ورژن ساده تر شده ++c است) ارائه جایگزین برای محیط های حرفه ای نیست، بلکه هدف آشنا شدن افراد تازه وارد به بحث سخت افزار است.

  10. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    4
    سلام وقتی میخوام کدرو veirfکنم این خطا رو میده
    مشکلش چیه اگه میشه کمک کنید

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO