نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل در کار با ماژول اندازی گیری ولتاژ zmpt101b تا 250 ولت

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    12

    مشکل در کار با ماژول اندازی گیری ولتاژ zmpt101b تا 250 ولت

    سلام

    من از این ماژول استفاده کردم ولی خروجی دقیقی نتونستم ازش بگیرم لطفا اگه کسی ج گرفته یه نمونه بزاره ممنون

  2. #2
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,862
    ببین این سنسور آنالوگه درسته
    یه تست اولیه بگیر
    با یه دستور analogread معمولی بیا ولتاژ ورودی رو اندازه بگیر
    ببین با تغییر ولتاژ در خروجی آنالوگ اردوینو که عدد بین 0 تا 1023 هست تغییری می بینی یا نه

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    12
    سلام
    تست گرفتم خروجی 2.4 نشون میده
    پتانسیومترو دست میزنم یککم تغییر میکنه ولی ولتاژ ورودی رو دست میزنم مثلا 220 با 24 هیچ فرقی نمیکنه

  4. #4
    مدیر گروه
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3,862
    نقل قول نوشته اصلی توسط roboman نمایش پست ها
    سلام
    تست گرفتم خروجی 2.4 نشون میده
    پتانسیومترو دست میزنم یککم تغییر میکنه ولی ولتاژ ورودی رو دست میزنم مثلا 220 با 24 هیچ فرقی نمیکنه

    بنابراین مدار اندازه گیری ولتاژت غلطه
    خب بهم میگی چجوری سیم بندیت رو برقرار کردی؟
    عکس بزاری بهتره

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    1
    سلام
    منم در کار با این ماژول مشکل دارم.درست کالیبره نمیشه . ولتاژش خیلی نوسان داره.چیکار باید بکنم؟

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

SEO by vBSEO