سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یه پروژه ای رو شروع کنم که بیام توسط یه سنسور خواست قبل در (خانه ) رو با اردینو کنترل کنم ولی الان نمیدونم قفل مورد نظر از کجا بخرم
ممنون میشم کلا راجب این موضوع راهنماییم کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یه پروژه ای رو شروع کنم که بیام توسط یه سنسور خواست قبل در (خانه ) رو با اردینو کنترل کنم ولی الان نمیدونم قفل مورد نظر از کجا بخرم
ممنون میشم کلا راجب این موضوع راهنماییم کنید
ویرایش توسط black-sec : 12-06-2016 در ساعت 04:33 PM
نه من میخوام برای درب مثلا اتاق باشه بعدشم متوجه منظورم نشدید من گفتم با اردوینو با در باز کن ایفون کاری ندارم که
ممنون
سلام برای هدفی که دارید کالاهیی که مینویسم بررسی کنید:
قفل الکترونیکی 12 ولت -12v Solenoid Lock
ماژول رله 5 ولت یک کاناله
پاور سوئیچینگ 12 ولت 5 آمپر
کلید فشاری دو حالته ATX به همراه سیم - مناسب برای کلید پاور / ریست
دوتا سیم سوئیچ رو ساری کن با قفل الکترونیکی هر موقع اجازه دادی 12 ولت ازش عبور کنه تحریم میشه باز میشه.
نهایتا میتونی از رله اسفائه کنی که رله ات با فرمان سوئیچت کار کنه
اگر هم حتما اردوینو باشه سوئیچ رو به عنوان ورودی اردوینو تعریف کن خروجی یه پین رو بده به رله تا تحریک که شد تغذیه قفل رو وصل کنه
ویرایش توسط shobeir90 : 12-07-2016 در ساعت 11:19 AM
ممنون از توضیحاتتون من فقط دقیق متوجه نشدم برای کنترل با رله و اردوینو چیکار باید کنم
در واقعا نهایتا قرار با توجه به یک سنسور این قفل توسط رله و اردوینو باز و بسته بشه
ماژول رله رو مستقیم وصل می کنید به آردوینو
فکر کردم دستی می خوایم رله رو فعال کنیم
خب اون موقع باید قفل رو به رله وصل کنم ؟؟ ولتاژش رو چجوری بهش بدم و با رله کنترل کنم
الان من از رله برای وسایلی که ولتاژ 220 ولت دارن میتونم کنترل کنم ولی اینو نمیدونم چجوری کنترل کنم و بهش ولتاژ بدم
خود ماژول رله یک ولتاژ 5 ولت می خواد که می تونید با ماژول های سوئیچینگ یا 5 ولت خود برد آردوینو اونو روشن کنید
5 ولت هم می تونید از هر اداپتور بگیرید مثلا آداپتور موبایلتون ...
نه اونو میدونم فقط آیا برق 9 یا 12 ولت رو رله میتونه کنترل کنه و اینکه اون ولتاژ رو از کجا دریافت کنم ؟؟؟
سلام دوستان کسی میدونه کدوم فروشگاه قفل برقی 12 ولت داره که بشه به قفل های معمولی بستش که در صورت رفتن برق با کلیدم بشه قفل باز کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا سناریویی برای این مسئله نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟