نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19
Like Tree2 لایک

موضوع: فروش دستگاه cnc کوچک جهت نمونه سازی برد های الکترونیک

Hybrid View

Junior Member
    یک مطلب کلی جهت اطلاع دوستانی که مثل من جدیدا خرید خارجی نداشتن تعجب میکنن چرا ۲۱۰۰ دلار میشه ۱۴ میلیون .باید بگم که دلیلش هزینه های گمرک مالیات ورودی و گاهی هزینه های اضافی حمل و بیمه و ترخیص کالاست که افزایش داشته کسی از این قیمت کمتر نمیتونه بده . کیت پرینتر ریپ رپ ای۳ داخل فروشگاه همین سایت که باتخفیف، ۳ میلیون فروخته میشه ۴۵۰ دلار هست .
    و مدل ۶ میلیونی ۸۵۰ دلار .
    یا برد لیلیپاد اردینو ۶ دلار هست که ۳۹ هزار تومان فروخته میشه
    بنابر این باتوجه به اینکه میدونیم قیمت ها در این فروشگاه نسبت به جاهای دیگه منصفانه تر هست این نشون میده که جهت محاسبه قیمت تمام شده باید دلار رو ۶۵۰۰ تومان حساب کنیم .
    البته اگر مشکلی در نقل و انتقال پول پیش نیاد و کالا سالم برسه و دردسرشو حساب نکنیم کمی کمتر از ا ین در میاد .والی در کل همه جا بیشتر از این حساب میکنن .

مدیر اصلی
    نقل قول نوشته اصلی توسط persia2400 نمایش پست ها
    یک مطلب کلی جهت اطلاع دوستانی که مثل من جدیدا خرید خارجی نداشتن تعجب میکنن چرا ۲۱۰۰ دلار میشه ۱۴ میلیون .باید بگم که دلیلش هزینه های گمرک مالیات ورودی و گاهی هزینه های اضافی حمل و بیمه و ترخیص کالاست که افزایش داشته کسی از این قیمت کمتر نمیتونه بده . کیت پرینتر ریپ رپ ای۳ داخل فروشگاه همین سایت که باتخفیف، ۳ میلیون فروخته میشه ۴۵۰ دلار هست .
    و مدل ۶ میلیونی ۸۵۰ دلار .
    یا برد لیلیپاد اردینو ۶ دلار هست که ۳۹ هزار تومان فروخته میشه
    بنابر این باتوجه به اینکه میدونیم قیمت ها در این فروشگاه نسبت به جاهای دیگه منصفانه تر هست این نشون میده که جهت محاسبه قیمت تمام شده باید دلار رو ۶۵۰۰ تومان حساب کنیم .
    البته اگر مشکلی در نقل و انتقال پول پیش نیاد و کالا سالم برسه و دردسرشو حساب نکنیم کمی کمتر از ا ین در میاد .والی در کل همه جا بیشتر از این حساب میکنن .
    سلام
    هفته گذشته 10 تا دونه برد زیگبی رو گمرک گیر داد که باید مجوز اداره فرکانس و مقررات رادیویی داشته باشه ، بعد از کلی دوندگی یه فیش پونصد هزار تومنی دادن دستمون برای هزینه آزمایشگاه جهت دریافت تاییدیه استاندارد ، قیمت خرید کل بردها ( هر ده تا ) 350000 تومن هم نبود ، برای 10 تا دونه ماژول GSM مبلغ 100 هزار تومان حق نگاه ( تاییدیه بر اساس مشخصات فنی بدون آزمایش ) از ما گرفتن و ...
    حالا دیگه خودتون پرتغال فروش رو پیدا کنید !!!

Junior Member
    حیف اینجا اون طرف مرز وسایل الکترونیکی پیدا نمیشه و تو عصر ببوقا وگرنا کیسه کیسه ماژولو قطعاتو قاجاغ وارد می کردم خخخخخخخخخخخ

Junior Member
    من دوتا رادیو نرم افزاری با خروجی استانداد ای اس ام ۴ سال پیش حدود ۳۲۰۰ دلار خریدم ولی کار شناس کلا اجازه ترخیص نداد .البته قبلا یک دونه سال قبلش بدون مشکل رسیده بود .که حتا ونو بردم بهش نشون دادم هر کاری کردم نامه از هر جای بردم قبول نکرد .گفت نامه رسمی اونهم از اداره خودمون در نهایت بعد از کلی دوندگی که این ها به هم نامه زدن زمانی که اجازه ترخیص داد . فقط بخش بی اهمیت دستگاه ها مثل برد های کمکی و کونکتور ها و خورده ریز جانبی پیدا شد .گفتن میتونی شکایات کنی هزینه انبار !رو پس بگیری بعد متوجه شد م کار شناس اولیه فقط با توجه به کا نکتور اس ام ای آنتن بر روی برد تصمیم میگیره که آیا نیاز به کار شناسی هست یا خیر . بنابر این کانکتور رو پیش از ارسال از برد جدا میکنیم و آنتن و این چیز هارو هم نمیفرستم و به راحتی ترخیص میشه . در سایر کشور ها گمرک بر اساس استاندارد رادیو وارداتی به شکل غیر حضوری طبقه بندی میکنه .جالب اینکه قوانین واردات تجهیزات رادیو یی در کشور ما هم مثل کشور های پیشرفته هست .ولی اجرای اون با مکافات صدر اسلام رو بروست . هزینه های پنهان دیگه هم هست مثل زمان . عواقب دیگه هم داره مثل قاچاق و تورم . هر چقدر سرعت گردش پول بیاد پایین تورم بالا میره .

کلمات کلیدی این موضوع