نقل قول نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
فک کنم نتونستم سوالم رو درست بیان کنم.
میدونم خازن چیه. میدونم تفاوت الکترولیت و سرامیکی در قسمت پایه ها چیه.
سوال من اینکه تو چه مواردی از خازن الکترولیت استفاده میکنن و تو چه مواردی از خازن سرامیکی؟؟
چرا تو بعضی از شماتیک ها گفته از خازن با الکترولیت استفاده کنین و تو بعضی گفته خازن سرامیکی. یعنی تو بعضی شماتیک ها در موقع استفاده از خازن از پرانتز و خط صاف (الکترولیت) استفاده شده و تو بعضی ها از دو خط صاف (سرامیکی).؟؟؟

در مورد تفاوتشون همینقدر میدونم که خازن سرامیکی میتونه حرارت زیادی رو تحمل کنه.
ولی واسه نویز گیری بین پایه ی مثبت و منفی میکروکنترلر که با 5 ولت کار میکنه فک نمیکنم حرارتی تولید بشه.

در حالی که تو دوتا شماتیکی که من دیدم هر دو از یک مقدار خازن ولی با نوع متفاوت استفاده کرده بودن. در حالی که کاری که هر دو میخواستن انجام بدن یکی بود.

دیگه خازن چیست رو که میشه با یه سرچ ساده پیدا کرد.

اینم مثل همون جریان استفاده از دیوده که یه سوالی پرسیده بودم در این مورد که خب جریان الکتریک ذاتا از مثبت به منفیه. چرا باید دیود استفاده کنیم.
مگه جریان بعضی موقع ها برعکس میشه؟؟

یا تو چه شرایطی باید بخوایم وقتی از ولتاژ فلان بیشتر شد از خودش عبور بده که بخوایم از زنر استفاده کنیم.

متاسفانه فک کنم خانم اسماعیل زاده نشد که جواب بدن. وگرنه به ایشون پیغام فرستاده بودم (چون سوالم خیلی مبتدی بود)
اما در مورد خازن
تکنولوژی ساخت این دو تا خازن کاملا با هم متفاوته

خازن های سرامیکی رو اغلب تو مدارهای رادیویی استفاده می کنن چرا که ظرفیتشون میتونه حداکثر 1 میکروفاراد باشه ( با وجود سایز کوچک ) و در نتیجه فرکانسی در حدود 100مگ دارن .

در مورد خازن های الکترولیتی منظورت تانتال هست یا این المینیومیا؟