نقل قول نوشته اصلی توسط tanha71 نمایش پست ها
اهان پس رباته. به نظر اگر می خواهید هوشمند باشه بازم بستگی داره مثلا بهترین روش پردازش تصویر هست اما اگه استادتون گیر نمیده راه های دیگه ای هم میشه کار کرد.

به جای سنسور از یک دوربین استفاده کنید که بتوانید داخل لوله را مشاهده کنید.

اگر می خواهید از سنسور استفاده کنید به شرطی که لوله صاف باشه میشه یکم ربات را با سنسور های تشخیص مسافت مث آلتراسونیک و مادون قرمز استفاده کرد.مثلا تو یک لوله یک گربه به رحمت خدا رفته و باعث مسدود شدن لوله شده! اگر بدونید این ربات الان کجا قرار دارد و مسیر لوله مستقیم می باشد وقتی که سنسور ها شروع کن به تشخیص خوب شما با توجه به مستقیم بودن مسیر متوجه می شوید که ربات به یک مانع رسیده.

اما اگر دنبال ساخت ربات هوشمند هستید و اینکه خود ربات مسیر را دنبال کنه و با اپراتور کنترل نشه!باید بگم باید روی پردازش تصویر کارکنید

نه ربات که هوشمند نیس(یعنی با اپراتور کنترل میشه) ولی دوربین هم داره که بالاخره قسمت های خالی از سیال رو مثل سقف لوله رو میشه دید. لوله هم عرض کنم که مسیرش مستقیم هست(پیچ نداره) اینایی که شما میگی هم قبول(سنسور الترا سونیک یا مادون قرمز) سوال اینجاس الترا سونیک توی اب گل الود (اصلا اب) کار میکنه؟ اصلا ما توی اب الوده از این دو سنسور میتونیم استفاده کنیم؟