سلام به همگی.جهت دادن پاور به apm از طریق esc نیاز به جامپر هست.این جامپر رو چطوری فعال کنم یا غیر فعال.تو پکیجی که گرفتم جامپری نمیبینم.در ضمن من کاور apm رو باز نکردم.پیشاپیش متشکرم
سلام به همگی.جهت دادن پاور به apm از طریق esc نیاز به جامپر هست.این جامپر رو چطوری فعال کنم یا غیر فعال.تو پکیجی که گرفتم جامپری نمیبینم.در ضمن من کاور apm رو باز نکردم.پیشاپیش متشکرم
سلام fgh
واسه این که مطمئن بشی رگولاتو APM صدمه نمیبینه به این شکل عمل کن :
مواقعی که میخوای به USB وصلش کنی بین پین +5 پورتهای خروجی و +5 پورتهای ورودی هیچ ارتباطی نباید باشه ولی موقع به کار گیری روی مدل اسپید رو به پرت خروجی بزن و یک کابل دو سر ماد گی خورت درس کن و +5 ورودیها رو به +5 خروجی ها وصل کن تا کل بورد برق دار بشه ولی یادت نره به USB که میخوای بزنی قبلش این کابل واسط رو برداری . موفق باشی.
سلام، دوست عزیز، اولا پیشنهاد میدم که از esc پاور نگیری، و از ماژول پاور که برای خود این برد هست و تو فروشگاه هم هست استفاده کنی، یا اگه نخواستی یه ماژول پاور دیگه که شامل نویز گیر هم استفاده کنی، ولی اگه خواستی از esc استفاده کنی، به هدرپین دوپایه بردار و اونجایی که jp1 نوشته لحیمش کن، بعدشم یه جامپر قرار بده، ایطوری کارت تمیزتر درمیاد.
سلام
ماژول ولتاژ و جریان آردوپایلوت - APM 2.6 Voltage and current module رو خریدیم ولی اتوپایلوت رو روشن نکرد.
متوجه شدیم این نوع ماژول با 16 ولت به بالا 4.5 ولت میده.
ولی ممکنه 16 رو رد کنه و اتوپایلوت رو بسوزونه .
ضمنا تفاوت این برد با برد اصلی اینه که مدل اصلی یک خازن بزرگ تانتالیومی وسط برد داره که اون باعث میشه از اتوپایلوت در برابر ولتاژ بیشتر از 5 ولت محافظت کنه و خروجی 5 ولت بشه برای اتوپایلوت.
توی سایت ماژول اروجینالش موجود نبود.
توصیه کرده از این ماژول استفاده نشه!!!!
اینها رو از صفحه توضیحات ماژول در سایت اردوپایلوت متوجه شدم.
سلام .
من هم از این ماژول گرفتم از سایت اما هنوز نتونستم کارش بندازم . همینطوره که saeidfar میگه
اکر راهی براش پیدا شد اطلاع بدین .
از اونجایی که اسپیدهای من خروجی 5 ولت نداره رفتم به فکری که با یه باطری جدا برق برد تامین کنم
با سلام
اگر به این ماژول دقت میکردید، برد رگولاتور بر روی آن نصب نیست و پینهای آن آزاد هستن. میتونید از رگولاتور های 5 ولت توی سایت برای اضافه کردن بهش استفاده کنید. اون خازن تانتالیوم هم که فرمودین درسته، که مربوط میشه به همون برد رگولاتور ولی قسمت سنجش ولتاژ باطری و آمپراژ آن فعال هستن.
Your problem is in the code you didn't upload...
tahlildadeh.com