4 لایک
-
سلام به همه.
برای مشکل اول ( چسبیدن هد به بد! و پرینت hair ) تمامی این مشکلات به خاطر تراز نبودن بد ( bed leveling) می باشد.
راه حل:
1. تراز کردن بد هر بار قبل از پرینت برای این کار ایتدا با یه نرم افزار تراز روی اندروید مطمئن بشید که نسبت به میزتون ( مرجع مختصات !) ، صفحه پرینت شیب ندارد . البته در حد یکی دو درجه مشکلی نداره.
هد اکسترور رو با بد نزدیک کنید ( با نرم افزار ) با مقدار کم در ارستای z پایین پیاید 10mm و کمتر از اون, وقتی به نزدیکی بد رسیدید قبل از اینکه هد به بد برسه یه سعی کنید از بین هد و نازل عبور بدید بهترین حالت اینه که کاغذ از بینشون رد بشه و تحت فشار باشد یعنی به راحتی رد نشه. این کار رو برای چند نقطه از بدتون انجام بدید.
همه ی این کار ها رو قبل از روشن کردن هیتر اکسترودر انجام بدید.
2. استفاده از auto bed leveling .
برای پرینت با ABS می تو نید اول یه لایه با ضخامت 1 میلی متر PLA ، به اندازه سطح تصویر قطعه ABS تون بزنید سپس فیلامنت رو عوض کنید و قطعه اصلی رو رویه لایه ای از PLA بزنید . برای من که جواب میده !
برای مشکل شیب قطعه در راستای یک محور مشکل با زیاد کردن پتانسیومتر های روی درایور در همون جهت حل میشه. به همین راحتی
مشکلی دیگه ای داشتید در خدمتم
یه نکته: نرم افزار cura یه سری باگ داره که بعضی وقت ها اذییت میکنه، پیشنهاد میکنم از Repetier-Host استفاده کنید که از cura engine و slicer برای اسلایس کردن استفاده میکنه.
ویرایش توسط mahdinano : 01-18-2016 در ساعت 05:36 PM
-
سلام
پرینتر پروسا درست کردم زمان پرینتر لایه ها رو گم میکنه از برد اردینو یا چیز دیگس
کلا لایه ها رو جا به جا میزاره یاز از اول کار جا ب جا میزاره یا وسط کار لطفا راهنمایی کنید
تلگرامم @ho3ein184