2 لایک
-
2
Post By mahdinano
-
ساخت دستگاه cnc سیم پیچ اتوماتیک
با سلام خدمت دوستان عزیز
قصد ساخت دستگاه ردیف پیچ از نمره 0/05 تا 3 میلیمتر رو دارم که در زیر چند تصویرش رو قرار میدم دوستان اگر راهنمایی کنن کدوم درایورها و ال سی دی و برد آردوینو و در کل کدوم قطعات از فروشگاه بخرم که برای این کار مناسبه بسیار ممنون میشم
ویرایش توسط Kimiya40 : 03-16-2016 در ساعت 08:28 AM
دلیل: اشتباه تایپی
-
ویرایش توسط mahdinano : 01-23-2016 در ساعت 06:39 AM
-
دوست گرامی بسیار ممنونم که راهنمایی فرمودید
سایتهایی رو که معرفی کردید چند وقته که بارها مطالعه کردم ولی با درایور L293D چند مشکل دارم اول اینکه با توجه به ضخامت و سختی سیمهای 1 میل به بالا استپ موتور تحت فشار زیاد قرار میگیره به احتمال بسیار زیاد آمپر مناسب به موتور نخواهد رسید حالا سوالات :
1 - درایور L293D کل پینهای آردوینو رو مسدود میکنه ، اگه گزینه مناسب تری از نظر آمپر و هم زمانکاری LCD و سایر قطعات هست بفرمایید
2 - برای درایور اگر از گزینه هایی مثل DRV8825 که آمپر بالاتری دارند استفاده بشه چه مزایا و معایبی دارند
3- اگر بعدا بخواهیم موتور سومی اضافه کنیم میشه همزمان از L293D و DRV8825 استفاده کنیم ؟
4- برای lcd از بین اینهاا یکیش رو که مناسب این کاره و با برنامه ها سازگار باشه رو انتخاب بفرمایید با ذکر دلیل
ماژول نمایشگر سریال 1602 - بک لایت آبی با رابط IIC/I2C/TWI
شیلد LCD کاراکتری 1602 آردوینو
LCD کارکتری 1602 آبی - ال سی دی کاراکتری 16x2 - نمایشگر 2*16 کارکتری - LCD 1602
5- در پروژه ای آماده اگر بخواهیم درایور های استپ موتور عوض کنیم آیا باید برنامه نویسی آردوینو نیز عوض شود؟مثلا بجای درایور A4988 از DRV8825 استفاده شود
سوالاتم ابتداییه ولی چون اطلاعاتی ندارم اگه دوستان و اساتید لطف کنن توضیح بدن بسیار ممنون میشم
ویرایش توسط Kimiya40 : 02-21-2016 در ساعت 05:12 PM
-
ویرایش توسط mohsen.darabi : 02-07-2016 در ساعت 04:33 PM