اگه فقط با اون لوازمی که شما گفتید میشه پرینتر ساخت من حق رو به شما می دم . درسته . همه چیزش آشغال نیست . هدف هم نبوده که باشه . در مورد دستگاه ها ی CNC و پرینتر ها بیشترین دردسر مربوط به مکانیزم میکانیکی هست و اگه این بیشترین دردسر رو بیشترین کار در نظر بگیریم ، پرینتر من از آشغال ساخته شده.:-)

در ضمن من این پرینتر رو ساختم نه چون میخواستم بگم از آشغال پرینتر بسازم . ماجرا تنگ نظری یکی از دوستان بود . من پرینتر سه بعدی می خواستم . برای همین زنگ زدم به آفتاب رایانه تا بپرسم که آیا کسی هست که پرینتر داشته باشه تا بتونه قطعات presu i3 رو برام پرینت کنه . اونها هم زحمت کشیدند و شماره ی یه بنده خدایی رو بهم دادند . من هم زنگ زدم . یارو اولش گفت فایلام رو بفرستم ولی تا فهمید که قطعات رو برای چی میخوام گفت که ما خدمات پرینت نداریم . بعدش دوباره زنگ زدم گفتم خدمات پرینت ندارید یا این که چون قطعات پرینتره ندارید ؟ اون هم در اومد بهم گفت ما که اینجا نشستیم خیرات کنیم . اگه پرینتر می خوای بخر و اگه قطعاتش رو میخوای برات پرینت کنیم یه میلیون بده تا برات انجام بدیم.
من هم توی دل خودم گفتم که اون بابای خارجی که بهش انگ هزار جور عیب کافر بودن و چه چه میزنیم طراح این پرینتر بوده و اون رو آزاد برای همه گذاشته حالا ما ...
برای همین هم در صدد ساخت این پرینتر شدم تا با اون قطعات پرینتر مقصود رو بسازم و این کار رو کردم و امروز من prusa i3 رو ساختم و پرینتر آشغال عزیزم زو اوراق کردم . این یعنی من اکسترودر و ... رو نو خریدم چون برای پرینتر الانم میخواستم وگرنه ساختن اکسترودر هم همچین زحمتی نیست . به زودی کلیپ پرینتر جدیدم رو هم براتون قرار می دم.