سلام . برای استفاده از پرینتر سه بعدی باید از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام . برای استفاده از پرینتر سه بعدی باید از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال شما خیلی کلی هست
با چه نوع پرینتر سه بعدی؟
برای کدوم قسمت کار؟
اگر دقیق تر بفرمایید میتونم راهنمایی کنم
من اطلاع کاملی از نوع پرینتر ها ندارم .
یه برنامه میخوام که مدل رو باهاش بسازم و اون رو به پرینتر بدم و پرینتر کار رو انجام بده .
بردهای پرینتر اینها هستن »
کنترلر پرینتر سه بعدی - RAMPS ورژن 1.4 - RepRap
برد ARM آردوینو Due
مرسی
اون کنترلر که شما گفتید برای پرینتر های اف دی ام هست
اون یه برنامه هم که گفتید شامل سه نوع برنامه میشه
مدل رو میتونید با تمام برنامه هایی که سه بعدی سازی میکنند درست کنید بستگی به خودتون داره با چی راحت باشید
برنامه های رابط هم هست که فایل سه بعدی شما رو تبدیل به جی کد میکنه بسته به نوع دستگاه و پارامتر هایی که شما در نظر دارید که میشه از مانکاتی و یا ریپیتیر و نت فب نام برد
برنامه سوم هم همون چیزی هست که روی برد اردینو شما نصب میشه و کدهای شما رو تبدیل به پالس میکنه و اکسترود وموتورها و.... رو کنترل میکنه
برنامه های اماده هستند که فکر کنم با فروش همینجا تماس بگیری کمک میکنن
اگر هم خواستی میتونی خودت روی اردینو برنامه بنویسی
با عرض معذرت من یه کم گیج شدم .
برنامه دوم رو تو نت گشتم پیدا نکردم اگر شما لینک دانلود دارید قرار بدید لطفا .
برنامه سوم که مربوط میشه به اردینو رو باید از کجا گیر بیارم ؟ روی خود برد نصب هست یا باید نصب کنم ؟
شما یه firmware احتیاج دارید برای آردینو ،که میتونید از marlin یا sprinter استفاده کنید
برای واسط کاربری و ارسال فایل به پرینتر میتونید از prontface یا repetier استفاده کنید
برای تبدیل اشکال سه بعدی به جی کد هم میتونید از نرم افزار های بنام اسلایسر مثل slice3r یا curaengine یا skeinforge که معمولا همراه نرم افزار های واسط کاربری هست استفاده کنید
من هنوز متوجه نشدم چطور برد آردینو رو برای پرینتر سه بعدی تنظیم کنم ؟
بوسیله ide اردینو، برنامه رو باز میکنید و انتقال میدید به اردینو دقیقا مثل برنامه ریزی میکرو